Ceai din toata lumea sonnentor

Descrierea si calitatile terapeutice descrise ale plantelor au fost transmise de-a lungul generatiilor si inspirate din remediile traditionale

  • Produsele 1-18 (din 32)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

100% ceai negru


Descriere

auriu sclipitor, floral, ușor acrișor

La poalele munților Himalaya se întinde aria de cultivare a unuia dintre cele mai delicate ceaiuri negre, Darjeeling. Versanții la mare altitudine, soarele intens de la munte și nopțile răcoroase îi conferă acestui ceai nuanțele speciale. Acest ceai Darjeeling din a doua recoltă (2nd Flush) are o culoare aurie sclipitoare și se evidențiază prin aromele florale, delicat acrișoare și nuanțele ușoare de malț. Perfect pentru ceaiul de micul dejun sau de după amiază.

Ingrediente

100% ceai oolong


Descriere

chihlimbariu, nuanțe de malț, echilibrat

Oolong, un ceai semi-fermentat, provine din aceeași plantă, Planta de Ceai, care se folosește pentru a produce atât ceaiul negru cât și ceaiul verde, lat. Camellia Sinensis. Cunoscut în general sub numele de ”Ceai Roșu”, se bea deseori în loc de cafea datorită notei de malț și a gustului echilibrat. Oolong se potrivește bine cu mâncăruri care conțin legume dulci și este un însoțitor excelent pentru cereale.

Ingrediente

96% ceai negru și esență de bergamot.


Descriere

corpolent, nuanțe de lămâie

Un deliciu tradițional de ceai: Earl Grey – un amestec de ceai negru cu ulei de bergamot, se evidențiază prin gustul său corpolent, cu nuanțe de lămâie. Un însoțitor tipic englez al deserturilor. Sugestie: Adaugă zeamă proaspătă de lămâie și transformă-l pe Earl Grey într-o Lady Grey înviorătoare.

Ingrediente

100% Ceai Negru Assam

Descriere

Ideal pentru amatorii de ceai negru cărora le plac gusturile puternice. Acest Assam este un soi corpolent, bogat și ușor picant. Este bine cunoscut și îndrăgit ca un ceai de mic dejun cu un strop de lapte, dar merge la fel de bine cu mâncăruri din cereale sau deserturi de ciocolată neagră sau nuga. Aria de cultivare a acestui ceai Assam este pe platourile care se întind pe ambele maluri ale Brahmaputrei în India de Nord-Est. Este la poalele munților Himalaya de Est, și este cunoscută ca locul de naștere a cultivării ceaiului.

Ingrediente

96% ceai negru și esență de bergamot.


Descriere

corpolent, nuanțe de lămâie

Un deliciu tradițional de ceai: Earl Grey – un amestec de ceai negru cu ulei de bergamot, se evidențiază prin gustul său corpolent, cu nuanțe de lămâie. Un însoțitor tipic englez al deserturilor. Sugestie: Adaugă zeamă proaspătă de lămâie și transformă-l pe Earl Grey într-o Lady Grey înviorătoare.

Ingrediente

100% ceai negru

Descriere

auriu sclipitor, floral, ușor acrișor

La poalele munților Himalaya se întinde aria de cultivare a unuia dintre cele mai delicate ceaiuri negre, Darjeeling. Versanții la mare altitudine, soarele intens de la munte și nopțile răcoroase îi conferă acestui ceai nuanțele speciale. Acest ceai Darjeeling din a doua recoltă (2nd Flush) are o culoare aurie sclipitoare și se evidențiază prin aromele florale, delicat acrișoare și nuanțele ușoare de malț. Perfect pentru ceaiul de micul dejun sau de după amiază.

Ingrediente

100% ceai pu erh


Descriere

expresiv, aspru, dulceag

Ceaiul Pu Erh castaniu sclipitor provine din provincia Yunnan a Chinei. Cu un gust unic aspru, pământos, și ușor dulceag merge excepțional pe lângă carne roșie sau bucate cu ciuperci.

Ingrediente:

80% ceai verde si 20% iarba de limon

Ceaiul verde este ceai negru nefermentat, care conţine toate mineralele, vitaminele şi microelementele în formă neschimbată. Atunci când ceaiul este corect preparat, aceste componente îşi păstrează toate calităţile. Ceaiul verde detoxifică şi purifică corpul şi are un efect în general pozitiv. Atunci când este consumat cu regularitate, ajuta la prevenirea formării cariilor (împreună, desigur cu o igienă corespunzătoare).

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine. Este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii il au printre ingrediente.
Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

Proprietati
Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru.

O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu.

Actiunile binefacatoare ale ceaiului verde
Combate efectele imbatranirii. Din acest motiv, el este unul dintre ingredientele principale in compozitia celor mai noi creme de fata impotriva ridurilor si lotiuni pentru corp. Ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din mediu, de excesul de raze solare si lupta in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

Are efect diuretic si detoxifiant - De aceea, ceaiul verde este utilizat cu succes in curele de slabire. Atunci cand este baut cu regularitate, ceaiul verde mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului.

Scade riscul aparitiei cariilor - O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Regleaza digestia - Un alt efect binecunoscut al ceaiului verde este efectul laxativ. Ceaiul verde este recomandat de medici in constipatia cronica.

Are efect energizant - Desi are un continut mult mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect energizant si este utilizat in tratarea oboselii cronice. Este mai de efect decat cafeaua si se pare ca are ca efect si cresterea capacitatii de concentrare.

Iarba de Limon (Lemongrass) este o planta citrica utilizata de mai multe secole in retetele culinare din Asia de sud-est, fiind cunoscuta pentru ca ajuta la indigestie, febra, raceala si imbunatatirea systemului imunitar. Este considerat un sedativ eficient, util in afectiunile nervoase.

Recent, cercetatorii israelieni au descoperit ca iarba de limon cauzeaza autodistrugerea celulelor canceroase din organism, mentinand in acelasi timp celulele sanatoase in stare buna. Aceste cercetari au generat un interes imens in utilizarea acestei plante in diverse aplicatii de prevenire a cancerului.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste o lingurita de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute.

100% ceai verde

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine. Este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii il au printre ingrediente.
Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

Proprietati
Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru.

O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu.

Actiunile binefacatoare ale ceaiului verde
Combate efectele imbatranirii - Ceaiul verde este cunoscut pentru combaterea eficienta a efectelor imbatranirii. Din acest motiv, el este unul dintre ingredientele principale in compozitia celor mai noi creme de fata impotriva ridurilor si lotiuni pentru corp. Ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din mediu, de excesul de raze solare si lupta in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

Are efect diuretic si detoxifiant - Un alt efect binefacator al ceaiului verde este cel diuretic si dezintoxicant. De aceea, ceaiul verde este utilizat cu succes in curele de slabire. Atunci cand este baut cu regularitate, ceaiul verde mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului.

Scade riscul aparitiei cariilor - O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Regleaza digestia - Un alt efect binecunoscut al ceaiului verde este efectul laxativ. Ceaiul verde este recomandat de medici in constipatia cronica.

Are efect energizant - Desi are un continut mult mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect energizant si este utilizat in tratarea oboselii cronice. Este mai de efect decat cafeaua si se pare ca are ca efect si cresterea capacitatii de concentrare.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste o lingurita de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute

Ingrediente

100% ceai verde

Descriere

puternic, acrișor, proaspăt

Chun Mee - un ceai verde clasic – are arome puternice, plăcut acrișoare cu o notă proaspătă. Chun Mee înseamnă „sprânceană prețioasă”. Ceaiul și-a primit numele după formele frunzelor, care sunt ușor arcuite și seamănă cu sprâncene când se răsucesc. Acest ceai verde se asortează bine atât cu mâncăruri picante cât și cele îmbelșugate.

Ingrediente

100% ceai verde


Descriere

puternic, acrișor, proaspăt

Chun Mee - un ceai verde clasic – are arome puternice, plăcut acrișoare cu o notă proaspătă. Chun Mee înseamnă „sprânceană prețioasă”. Ceaiul și-a primit numele după formele frunzelor, care sunt ușor arcuite și seamănă cu sprâncene când se răsucesc. Acest ceai verde se asortează bine atât cu mâncăruri picante cât și cele îmbelșugate.

99% ceai verde si 1% iasomie

Ceaiul verde este ceai negru nefermentat, care conţine toate mineralele, vitaminele şi microelementele în formă neschimbată. Atunci când ceaiul este corect preparat, aceste componente îşi păstrează toate calităţile. Ceaiul verde detoxifică şi purifică corpul şi are un efect în general pozitiv. Atunci când este consumat cu regularitate, ajuta la prevenirea formării cariilor (împreună, desigur cu o igienă corespunzătoare).

La fel ca si ceaiul verde (cunoscut pentru efectele sale benefice) si ceaiul de iasomie a aparut tot in China. Daca ceaiul verde era consumat in general primavara si vara, ceaiul de iasomie tinea de anotimpurile reci.
Unele persoane combina aceste ceaiuri pentru un efect mai puternic asupra metabolismului, insa astfel se pot pierde o parte din proprietatile energizante ale ceaiului verde.

Ceaiul de iasomie este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca deoarece ajuta la accelerarea metabolismul.
Printre alte calitati ale iasomiei se numara urmatoarele:
- regleaza producerea de sebuum si are efect antiseptic, iasomia fiind utila in tratarea acneii si pentru ingrijirea tenului gras;
- alunga stresul, avand efecte pozitive in inlaturarea depresiei;
- relaxeaza si reda increderea in fortele proprii;
- are efecte benefice asupra sistemului nervos;
- ajuta la stimularea creativitatii;
- trateaza migrenele si tusea spastica;
- ajuta in tratarea reumatismului;
- avand un efect relaxant, ceaiul de iasomie calmeaza crampele menstruale.

Ingrediente organice: 99% ceai verde, 1% flori de iasomie.

100% ceai verde

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine. Este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii il au printre ingrediente.
Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

Proprietati
Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru.

O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu.

Actiunile binefacatoare ale ceaiului verde
Combate efectele imbatranirii -  Din acest motiv, el este unul dintre ingredientele principale in compozitia celor mai noi creme de fata impotriva ridurilor si lotiuni pentru corp. Ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din mediu, de excesul de raze solare si lupta in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

Are efect diuretic si detoxifiant - De aceea, ceaiul verde este utilizat cu succes in curele de slabire. Atunci cand este baut cu regularitate, ceaiul verde mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului.

Scade riscul aparitiei cariilor - O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Regleaza digestia - Un alt efect binecunoscut al ceaiului verde este efectul laxativ. Ceaiul verde este recomandat de medici in constipatia cronica.

Are efect energizant - Desi are un continut mult mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect energizant si este utilizat in tratarea oboselii cronice. Este mai de efect decat cafeaua si se pare ca are ca efect si cresterea capacitatii de concentrare.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste o lingurita de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute

Ceaiul verde de iasomie mai este cunoscut si sub numele chinezesc "Xiang Pian" sau "Mo Li Hua Cha". Unii oameni il denumesc astfel datorita frunzelor de ceai verde de calitate superioara parfumate cu flori de iasomie.

Ceaiul verde este selectat din recolta de primavara si apoi este parfumat cu cele mai bune flori de iasomie, care sunt culese in luna iunie. Ceaiul verde este parfumat in mod succesiv cu iasomie, de 4-5 ori. Rezultatul este o aroma florala absolute captivanta.

Acest ceai prezinta un buchet aromatic ametitor, care evoca amintirea unei gradini inflorite, cu un aer proaspat de primavara care iti purifica mintea si corpul.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte (70-80 grade Celsius) peste un plic de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute.

Ingrediente

20% ceai verde iasomie, fenicul, coriandru, roiniță, anason, scorțișoară Ceylon, ghimbir, lemn dulce, mentă, albăstrele și extract de vanilie.


Descriere

versatill, floral-condimentat

Ceai auriu sclipitor cu note florale și plin de condimente convingătoare. Acest ceai versatil poate fi savurat cu gustări delicioase și îndrăgita carne roșie.

Ingrediente

100% ceai verde (aburit în flori de iasomie)

Descriere

floral, dulceag, ușor picant

Florile de Iasomie oferă acestui Ceai Verde aroma florală și mirosul plăcut balansat cu o nuanță de gust dulceag și ușor picant. Ceaiul Verde Iasomie se obține prin aburirea Ceaiului Verde deasupra florilor de Iasomie, permițând astfel absorbirea parfumului floral delicat. Perfect cu preparate din bucătăria Asiatică și mâncăruri ușoare.

Ingrediente

100% ceai alb


Descriere

delicat, floral, ușor picant

Pai Mu Tan în limba Chineză înseamnă ”Bujor Alb”, deoarece frunzulițele de ceai, la infuzat, se aseamănă cu petalele de bujori. Muguri și boboci delicați împreună cu primele două frunzulițe sunt atent uscate pentru obținerea ceaiului Pai Mu Tan. Un ceai indrăgit, o adevărata plăcere, cu un gust floral, delicat și ușor picant. Excepțional pe lângă o masă ușoară: preparate din legume sau salate.

Ingrediente

38% ceai alb, 19% ghimbir, lemongrass, scorțișoară Ceylon, coajă de portocală, cardamom, albăstrele, petale de floarea-soarelui și lemn dulce.

Descriere

armonios, picant delicat, nuanțe de fructe

Ceai alb prețios combinat cu ghimbirul puternic și echilibrat cu scorțișoară și cardamom. Un ceai alb armonios cu nuanțe picante și de fructe. Perfect cu mâncăruri orientale sau deserturi de citrice.

Ingrediente

58% ceai alb, 28% flori de soc, verbină și petale de floarea-soarelui.


Descriere

floral, dulce, nuanțe de fructe

Ceai alb prețios combinat cu soc dulce și verbină proaspătă ca lămâia. O delectare cu un ceai alb armonios cu nuanțe de fructe fine. Perfect cu legume dulci ca morcovii, cu carne albă sau cu salate amare (cu radicchio).
  • Produsele 1-18 (din 32)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos