Fulgi din cereale integrale

Fugii de cereale integrale se obtin prin presarea cu o presa speciala pentru obtinerea fulgilor din bobul intreg de cereala.

Fulgii de cereale se pot  folosi atat la masa de dimineata inmuiati in suc de fructe proaspat si amestecati cu bucati de fructe proaspete sau uscate si nuci, cat si sub forma de desert innmuiati in lapte vegetal de caju sau migdale si un pic de miere de zmeura sau mana. Aportul de fibre, minerale si vitamine ne asigura energia de care avem nevoie peste zi.  Este un mic dejun   delicios si satios!

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: FULGI DE OVAZ, FULGI DE HRISCA DIN AGRICULTURA ECO

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: urme.
Tara de origine : UE

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: 0.1G
Tara de origine : UE

INGREDIENTE: FULGI DE CEREALE INTEGRALE DIN OVAZ, GRAU, SECARA, HRISCA, SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

Ingrediente:
fulgi de ovaz*, fulgi de grau*, fulgi de secara*, fulgi de orz*, fulgi de grau, spelta*

Faina de orez este ingredientul favorit fara gluten pentru copt, conferind o textura delicata si o aroma deosebita produselor coapte. Macinat din orez brun intalian bio, faina de orez brun Clearspring
contine toti nutrientii bobului intreg, avand doar o mica parte din coaja comestibila inlaturata in timpul macinarii. Fin macinat, usor si cu o multitudine de utilizari ete un ingredinet esential in orice preparat fara gluten, inlocuind cu succes faina de grau.
Valori nutirionale medii per 100gr: energie 337kcal/1411kj; grasimi 1.9gr(din care saturate 0gr)
carbohidrati 77gr(din care zahar 1,2gr); fibre 1,9gr; proteine 7,5gr; sare 0,02gr
Ingrediente: faina de orez brun* (*cultura organica)
Ambalat in atmosfera controlata.
Resigilati pachetul dupa fiecare utilizare si pastrati la loc racoros si uscat.
A se consuma inainte de: Vezi partea superioara a ambalajului
Producator: Clearspring Ltd. London W37QE, UK

INGREDIENTE: FULGI INSTANT DE MEI

Ingrediente:

faina de porumb*

Administrare:
Se consuma in amestec cu lapte proaspat, iaurt, salate, etc. Se pot adauga in supe, ciorbe sau mancaruri la sfarsit.

Actiuni:
Pastreaza cea mai mare parte a proteinelor, fibrelor si vitaminelor.

Ingrediente: fulgi din ovaz integral *

* - produse obtinute din agricultura organica

Bogat în proteine, vitamine, minerale și enzime, fulgii de orz sunt eficienți în funcționarea organismului fiind foarte digerabili, păstrând nealterate proprietățile terapeutice ale boabelor de orz.

Conţinutul orzului este un procent în celuloză de 8-15 % (­nedecorticat), amidon 60-70 %, proteine 11%, balast 10 %, lipide, vitamine (mai ales B) şi substanţe minerale, gluten.

Conțin o substanță care acționează ca un adevărat tonic pentru inimă. Pot fi preparați cu miere de albine și fructe.

INGREDIENTE: FULGI DE OVAZ, OREZ, SECARA, GRAU

Fulgii de orez integral Granovit sunt utilizati cu precadere in tratarea ulcerului gastric si duodenal, boli ale sistemului nervos, constipatie.Este un aliment naturist pentru o dieta sanatoasa.
Ingrediente: fulgi din orez integral.
Produsul nu contine gluten.

Mod de preparare:
Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.

Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia care se introduce in cuptor.

-Produs 100% natural si integral

-CONTINUT:
-vitamine (B1, B2, B3, B5, E)
-minerale ( Mg, K, Ca, Fe )
-fibre

MOD DE PREPARARE GENERAL:

Fulgii de hrisca se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti
De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia )
Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere
Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte, apoi se amesteca in compozitia care se introduce la cuptor

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos