Fulgi din cereale integrale

Fugii de cereale integrale se obtin prin presarea cu o presa speciala pentru obtinerea fulgilor din bobul intreg de cereala.

Fulgii de cereale se pot  folosi atat la masa de dimineata inmuiati in suc de fructe proaspat si amestecati cu bucati de fructe proaspete sau uscate si nuci, cat si sub forma de desert innmuiati in lapte vegetal de caju sau migdale si un pic de miere de zmeura sau mana. Aportul de fibre, minerale si vitamine ne asigura energia de care avem nevoie peste zi.  Este un mic dejun   delicios si satios!

  • Produsele 1-18 (din 27)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

• Produs bio garantat fara gluten 100%.

• Fulgi deliciosi de ovaz, cu un continut bogat in fibre.

• Recomandate pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Proprietati

• Fulgii de ovaz reprezinta o sursa valoroasa de vitamina B, E, fier, zinc, magneziu, seleniu, fibre, proteine, dar si de fitochimicale, cu puternice proprietati anticancerigene si energizante.

• Fulgii de ovaz te ajuta sa lupti impotriva stresului, a oboselii fizice si psihice si iti ofera o senzatie de satietate de durata, ajutandu-te sa slabesti mai usor.

Continut

• Ingrediente: fulgi de ovaz*,

*=ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 1539Kcal sau 366Kj, proteine: 13,2g, carbohidrati: 56,4g din care zaharuri 1,2g, grasimi: 7,5g din care acizi grasi saturati 1,4g, fibre: 9,7g, sare 0,01g.

Consum

• Serviti cu lapte (VEGETAL) sau cu iaurt la micul dejun.

• Adaugati fructe uscate sau proaspete pentru o gustare nutritiva si satioasa.

• Pastrati in loc uscat si racoros.

 

 

Produs bio garantat fara gluten 100%.

• Fulgi deliciosi de ovaz, cu un continut bogat in fibre.

• Recomandate pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Proprietati

• Fulgii de ovaz reprezinta o sursa valoroasa de vitamina B, E, fier, zinc, magneziu, seleniu, fibre, proteine, dar si de fitochimicale, cu puternice proprietati anticancerigene si energizante.

• Fulgii de ovaz te ajuta sa lupti impotriva stresului, a oboselii fizice si psihice si iti ofera o senzatie de satietate de durata, ajutandu-te sa slabesti mai usor.

Continut

• O punga contine 475g de fulgi mici de ovaz fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul DE-OKO-007.

• Ingrediente: fulgi de ovaz*, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.

 

Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 1539Kcal sau 366Kj, proteine: 13,2g, carbohidrati: 56,4g din care zaharuri 1,2g, grasimi: 7,5g din care acizi grasi saturati 1,4g, fibre: 9,7g, sare 0,01g.

Consum

• Serviti cu lapte sau cu iaurt la micul dejun.

• Adaugati fructe uscate sau proaspete pentru o gustare nutritiva si satioasa.

• Pastrati in loc uscat si racoros.

 

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: urme.
Tara de origine : UE

Fulgii de hrisca se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, mancaruri sau in diferite deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca compozitia care se introduce in cuptor.

Fulgii de hrisca se inmoaie in apa fierbinte timp de 3 minute. Se strecoara si se amesteca cu rosiile si condimentele date prin mixer. Optional sosul obtinut se poate cali cateva minute cu ceapa si usturoi. Se consuma la pizza, paste cartofi la cuptor si alte preparate delicioase.

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: 0.1G
Tara de origine : UE

Fulgii de ovăz integrali se remarcă prin proteinele şi grăsimi­le de bună calitate. În 100 g fulgi integrali se găseşte o cantitate apreciabilă de 3,5% fibre alimentare si carbohidraţi – 66 g/100g.

Acesti carbohidraţi se asimilează lent şi previn creşterea sau scăderea bruscă a glicemiei. Persoanele care mănâncă zilnic fulgi de ovăz la micul dejun au mult mai multă energie în timpul zilei decât cele care exclud cerealele de la masa de dimineaţă. Fulgii de ovăz integrali sunt cei mai hrănitori dintre toate cerealele, deoarece dau senzaţia de saţietate foarte rapid.

Prin conţinutul de vitamine şi minerale, fulgii de ovăz sunt un bun tonic al sistemului nervos.

Fibrele solubile din ovaz (beta-glucan) sunt benefice impotriva bolilor de inima.

Ingrediente: fulgi din ovaz integral *

* - produse obtinute din agricultura organica

Bogat în proteine, vitamine, minerale și enzime, fulgii de orz sunt eficienți în funcționarea organismului fiind foarte digerabili, păstrând nealterate proprietățile terapeutice ale boabelor de orz.

Conţinutul orzului este un procent în celuloză de 8-15 % (­nedecorticat), amidon 60-70 %, proteine 11%, balast 10 %, lipide, vitamine (mai ales B) şi substanţe minerale, gluten.

Conțin o substanță care acționează ca un adevărat tonic pentru inimă. Pot fi preparați cu miere de albine și fructe.

INGREDIENTE:

FULGI DE OVAZ, OREZ, SECARA, GRAU

Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.

Ce contin:
Malai grisat 88%, malt de orz, sare. Fara adaos de zahar.

Actiune:

Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.

Mod de preparare general:

Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. De aceea, ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).

Se pot adauga in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.

Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce

Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presara sare, piper, boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.

Snitel VEGETARIAN crocant:
Ingrediente:
2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare

Mod de preparare:
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina, in al 2-lea - un ou batut, sare si piper, in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel, ciuperci, vinete, soia, precum si alte legume

Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina

Tara de origine: Italia

100% natural. Fara aditivi sau conservanti!

Fulgii de secară pot constitui un mic dejun “curat” şi hrănitor.

Secara este o sursă importantă de vitamine – A, B, E, K, P – şi minerale – Mg, Ca, Fe, I. Secara este un aliment energizant, nutritiv şi purificator, dar şi un foarte bun fluidifiant al sângelui.

Fulgii de orez integral Granovit sunt utilizati cu precadere in tratarea ulcerului gastric si duodenal, boli ale sistemului nervos, constipatie.Este un aliment naturist pentru o dieta sanatoasa.
Ingrediente: fulgi din orez integral.
Produsul nu contine gluten.

Mod de preparare:
Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.

Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia care se introduce in cuptor.

Ingrediente:

orez integral 99%*, sare de mare neiodata.

  • provin din agricultura ecologica. FARA GLUTEN, DEMETER
  • Delicioase cu lapte (VEGETAL), iaurt sau fructe proaspete. Fulgii de orez SPIELBERGER sunt fabricati din orez brun integral și, prin urmare, conțin substanțele nutritive valoroase ale cerealelor integrale. Ele sunt neîndulcite, aromate numai amestecate cu puțină sare de mare. Fulgii de orez, ca toti fulgii SPIELBERGER - nu sunt extrudati ci sunt obtinuti printr-o presare blanda. Pentru aceasta, boabele întregi se inmoaie în apă sărată, se preseaza și apoi se prăjesc. Orezul Demeter pentru fulgi provine din Italia ,dintr-o ferma bio-dinamică din Piemont.


Valori nutritive:
kj: 1585
kcal: 374
grasimi: 2.0g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 81.2g
zaharuri: 0.6g
fibre: 6.7g
proteine: 1.1g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

fulgi de ovaz*, fulgi de orz*, fulgi de alac*, fulgi de secara*

100% agricultura ecologica biodinamica Demeter.

Fulgii cu 4 boabe sunt un amestec echilibrat. Ele reprezintă o bază ideală pentru cereale, paturi, deserturi și supe.Boabele diferitelor tipuri de cereale sunt introduse la abur și apoi se preseaza  în fulgi. Amestecul se face doar dupa ce se obtin fulgii din fiecare cereala.


Valori nutritive:
kj: 1415
kcal: 336
grasimi: 3.5g
acizi grasi saturati: 0.6g
glucide: 62.6g
zaharuri: 1.5g
proteine: 11,6g
sare: 0.1g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

ovaz, secara, alac, orz

Ingrediente:

Fulgi de spelta*

100% agricultura ecologica biodinamica(Demeter)

Fulgi de spelta sunt o bază importantă pentru musli, deserturi și supe.Pentru fulgii de spelt SPIELBERGER, boabele întregi sunt zdrobite, introduse la abur si apoi sunt presate de doua ori pentru a obtine fulgi. Tratamentul delicat mărește durabilitatea.


Valori nutritive:
kj: 1491
kcal: 353
grasimi: 2.6g
acizi grasi saturati: 0.2g
glucide: 64g
zaharuri: 1.7g
fibre: 14.2g
proteine: <0.01g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

Fulgi de secara integrali

100% agricultura ecologica biodinamica Demeter.

Fulgii de secara pot fi folositi ca bază pentru musli, ciorbe, supe sau dulciuri. Boabele de secară intregi sunt introduse la abur și apoi presate.


Valori nutritive:

kj: 1364
kcal: 323
grasimi: 1.7g
acizi grasi saturati: 0.2g
glucide: 60.7g
zaharuri: 1.0g
proteine: 9.5g
sare: 0.01g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

secara

Ingrediente:

Fulgi de amarant*

100% agricultura ecologica

Se foloseste la musli sau pentru plăcinte. Pentru fulgii de amarant SPIELBERGER, boabele întregi sunt introduse la abur și presate în presa de fulgi.


Valori nutritive:
kj: 1540
kcal: 365
grasimi: 8.8g
acizi grasi saturati: 1.9g
glucide: 56.8g
zaharuri: 1.7g
proteine: 15.8g
sare: 0.06g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

gluten

  • Produsele 1-18 (din 27)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos