Paste speciale

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

ACESTE PASTE SE PREPARA IN 7 MINUTE.

INGREDIENTE: FAINA DE OREZ BRUN 20%, FAINA DE LINTE ROSIE 80%.

Ingrediente:

faina de orez brun* (75%), faina de quinoa* (15%), faina de amarant* (5%), faina de porumb*

* cultivat ecologic.

INGREDIENTE: LINTE GALBENA DIN CULTURA ECO


Ingrediente:

faina  orez brun *(99%),apa,sare de mare
* ingrediente ecologice
Tara de origine: Thailanda
Valori nutritionale la 100g: energie 352kcal / 1473 kj, proteine7.8g,carbohidrati 73g,
lipide 1.7g, sare 0.1g ,fibre 3.3g

A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

Ingrediente:

faina de hrisca *(89%), apa* ingrediente ecologice
poate contine urme de soia si gluten
Valori nutritionale la 100g: energie 365kcal / 1528 kj, proteine13g,carbohidrati 72g,
fibre 5.9g, lipide 3g, sare 0g

A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia

INGREDIENTE:

AMIDON DE TAPIOCA SI SEMINTE DE SUSAN

Ingrediente:

gris de grau dur*, pudra de rosii*, pudra de sfecla rosie*, pudra de spanac*

Timp de fierbere: 5 minute

Spirale tricolore din faina din grau dur ecologic, cu spanac, ardei rosu, rosii, sare, apa, sare, apa. Timp de fierbere 5'.

Spaghete BIO din faina din grau dur ecologic, sare, apa.

Timp de fierbere 5`.

Produs intr-o unitate de productie alimente si poate contine urme de lapte, oua si gris.

Producator: Nestora, Grecia

Nimic nu se compara cu o portie de paste aburinde. Iar atunci cand sunt preparate din faina de grau dur obtinut din agricultura ecologica, stii ca nu sunt doar gustoase, ci si sanatoase. Se prepara rapid: ai nevoie doar de cateva minute pentru a obtine o salata cu penne, o portie de penne cu legume sau cu fructe de mare. In plus, graul dur contine, pe langa fibre, si carbohidrati cu eliberare lenta. Adica, te vei simti satul mult timp dupa ce ai savurat pastele, pentru ca organismul tau beneficiaza de energia de care are nevoie.  

Beneficiile pastelor din grau dur

•    Sunt o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
•    Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
•    Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.  
•    Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
•    Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.

Ingrediente

Faina din grau dur ecologic (sEMOLINA), apa.
Timp de fierbere: 5 minute.

Cum le poti savura

Uneori, cea mai simpla reteta e si cea mai buna. Fierbe pastele 5 minute, scurge apa si rade parmezan deasupra. Presara busuioc deasupra si savureaza cu un pahar de vin. Daca ai mai mult timp la dispozitie si ai pofta de un preparat complex, incearca o reteta cu penne, creveti, usturoi, rosii cherry si nelipsitul busuioc. Rade parmezan si marunteste cateva migdale deasupra.
Pastele sunt versatile, asa ca le poti folosi si ca ingredient pentru desert. De exemplu, pentru o budinca cu branza si stafide. Dupa ce se raceste putin, savureaz-o cu miere de pin raw

Alege alternativa BIO din grau dur pentru fideaua pe care o adaugi in supa sau atunci cand vrei o alta textura a pastelor pe care le consumi in mod obisnuit. Fideaua BIO e un ingredient versatil pe care iti recomandam sa il tii tot timpul in camara.

Beneficiile graului dur ecologic

•    Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
•    Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
•    Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.  
•    Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
•    Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.

Cum il poti savura

Poti folosi fideaua BIO din grau dur pentru a oferi consistenta supelor de legume sau a celor cu carne. Adauga fideaua cu 4 minute inainte ca supa sa fie gata. In plus, le poti prepara ca pe orice alt tip de paste. Cu usturoi, rosii si busuioc sau fructe de mare si verdeturi. Iti recomandam sa incerci si retete de inspiratie asiatica, cu ghimbir, urechi de lemn si alge.    

Ingrediente

Faina din grau dur ecologic, sare, apa. Timp de fierbere: 4 minute.

Informatii nutritionale/100 g

Energie: 365 kcal
Proteine: 11,2 g
Carbohidrati: 76,3 g
Total grasimi: 1,6 g

Pastele traditionale grecesti cu trufe negre sunt produse din grau dur certificat organic, trufe pretioase si oua proaspete, fara aditivi sau conservanti. Bucura-te de o portie de paste cu gust de vacanta, oricat de plina ar fi agenda ta. Tagliatelele cu trufe negre sunt momentul tau de desfatare.

Beneficiile trufelor
• Sunt bogate in proteine si aminoacizi esentiali.
• Sunt recomandate si persoanelor care sufera de diabet deoarece au proportii mici de carbohidrati si o valoare energetica scazuta.
• Sunt sarace in grasimi si mentin colesterolul la valori optime.
• Nu contin colesterol.
• Sunt o sursa de antioxidanti si stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar.
• Contin fosfor care mentine o buna functionare a muschilor si previne bolile osoase.
• Sunt folosite in prevenirea multor afectiuni, precum: artita, diabetul, cancerul, hipertensiunea arteriala sau nivelul crescut de trigliceride.

Beneficiile pastelor din grau dur
• Sunt o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, fier, magneziu, fosfor si zinc.

Provenienta
Produs in Grecia de Dryas Greek Truffle.

Ingrediente
Semolina (gris), OUA, trufe negre de vara (tuber astivum, vitt.) 2%, aroma de trufe.

Informatii nutritionale/100 g
Energie: 1500,2 kj / 354,5 kcal
Total grasimi: 2,42 g, grasimi saturate: 0,68 g
Carbohidrati: 68,8 g
Zaharuri: 3,1 g
Proteine: 12,6 g
Fibre vegetale: 0,06 g
Sare: 0,01 g

Cum le poti savura
Pastele traditionale grecesti cu trufe negre se gatesc rapid. Fierbe-le doar 4-6 minute pana cand devin moi la suprafata, dar isi pastreaza miezul tare. Nu le prepara cu sosuri grele sau carne. In schimb, alege sa le adaugi ulei de masline extravirgin, ierburi aromatice, legume, fructe de mare, peste sau branza. Savureaza-le calde cu un pahar de vin sau reci, in salate proaspete.

Ingrediente:

faina de orez 67%, faina de porumb 12%, legume (sfecla, spanac) 1%

Ingrediente:

Faina de orez (97 %), tarate de orez 2%, legume (sfecla rosie, spanac) 1%

Paste paleo 100% naturale, cu ou facute cu faina de banane verzi si susan. Potrivite pentru dieta paleo. Fara conservanti, fara coloranti. Indicate in cure de slabire, ajuta la reglarea nivelului glicemiei si la reducerea nivelului de colesterol in sange.

Aceste paste paleo penne cu ou si banane verzi va vor surprinde cu un gust delicios de banane de o subtilitate exotica. Gustul lor este neutru, nu dulce, si, prin urmare, sunt potrivite pentru prepararea diferitelor tipuri de feluri de mancare
Pentru a le prepara s-a folosit faina prajita de susan si de banane. Susanul are o proportie mare de vitamine si minerale din grupa B, cum ar fi magneziu, calciu, fier, zinc, potasiu și fosfor. Este, prin urmare, un remediu excelent pentru boli de piele, boli de inima si boli de inima. Aceasta va ajuta chiar si in cazul caderii parului sau al unghiilor fragile care se rup.
Susanul contine acizi grasi polinesaturati si este o sursa de fibre dietetice. Protejeaza organismul de presiune ridicata, fitosterolii reduc nivelul colesterolului nesanatos. 
Bananele verzi sunt mai eficiente in cresterea ratei metabolice si in arderea grasimilor si contin o cantitate mai mica de zahar. 
Consumul de banane verzi ajuta la reglarea nivelului glicemiei, la mentinerea greutatii corporale si la reducerea nivelului de colesterol in sange
In mod natural, fara gluten. Produsul este potrivit pentru dieta PALEO.
CE ESTE DIETA PALEO?
Dupa cum sugereaza si numele, acesta este un mod unic de a manca pe baza obiceiurilor alimentare si de viata ale stramosilor nostri care au trait cu aproximativ 2,6 milioane de ani in urma. Mulți oameni considera dieta paleo nu numai o dieta, ci un stil de viata.
Grasimile domina asupra carbohidratilor in dieta PALEO. Baza include consumul crescut de grasimi, o cantitate rezonabila de proteine ​​(20-25%) si o cantitate redusa de carbohidrati.
Corpul uman este astfel mai puțin impovarat si primește o dieta variata, cu compozitia si reprezentarea naturala a oligoelementelor.
Clasic paleo este una dintre cele mai raspândite forme paleo, in care grasimile sanatoase, ouale, carnea, pestele, legumele proaspete, fructele de padure si în special fructele oleaginoase si semintele sunt baza.
Pastele noastre PALEO cu oua Happy Life în patru variante reprezinta o completare exceptionala nu numai pentru dieta paleo.
Beneficii:
- sunt in mod natural fara gluten si, prin urmare, sunt adecvate pentru o dieta fara gluten
- sunt potrivite pentru dieta PALEO
- incarca mai puțin corpul uman
- fara aditivi artificiali
- gust unic
Ingrediente: Faina de banane verzi 22%, amidon din tapioca, faina de seminte de susan presate la rece, oua de casa.
Alergeni: contine oua si susan. Poate conține urme de migdale si fructe oleaginoase
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros departe de lumina si caldura.
Tara de origine: Agricultura Slovacia
Produs in Slovacia
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare (de preferință 1 litru de apa la 100 g de paste uscate) si lasati la fiert cca. 14 minute pina obtineti consistenta dorita .
Ele sunt un ingredient delicios în supe, sosuri, salate și ca supliment sau baza meselor principale.
Happy Life - producator slovac de produse ecologice din 2009, RAW, PALEO, fara gluten, fara lactoza si produse traditionale, produse din ingrediente organice naturale de cea mai inalta calitate

• Produs natural 100%, cu doar 7kcal/100g, realizat doar din Konjac si apa, fara alte fainuri de adaos.

• Fara carbohidrati, fara grasimi, fara gluten, fara OMG.

• Acest orez este recomandat pentru curele de slabire, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la gluten si soia.

Proprietati

• Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani.

• Continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din acest orez o alternativa perfecta la orezul conventional, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.

• Marele avantaj al acestui orez este faptul ca este complet natural, are doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contine ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.

• Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.

• Shirataki Orez este un produs natural non alergenic, are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid, produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente.

• Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia

Continut

• Un pachet contine 300g Shirataki Orez Diet Food, certificat ecologic.

• Ingrediente: apa purificata 96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%).

• 100% de origine vegetala.

Consum

• Goliti apa din ambalaj si clatiti cu apa calda inainte de utilizare.

• Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute.

• Adaugati sosul favorit, salata, legume sau supa.

• Poate fi pregatit la fel de usor ca si pastele, simplu, doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.

Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi,cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de FETTUCCINE, fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.

Caracteristici: produs bio, vegan, fara gluten, sarac in calorii, fara OMG, halal (mancare permisa de religia islamica), kosher
Masa bruta: 385 g
Masa neta dupa scurgere: 300 g
Descriere produs: aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire. 
Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani, continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.
Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia.
Sunt produse in patru forme: taietei, orez, fetuccine, spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- certificat bio, vegan, fara grasimi, fara OMG
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia. 
Ingrediente: apa purificata (96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%)
Alergeni: 0
Mod de utilizare: goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda.
Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde
Adaugati sosul favorit, salata sau legume, supa.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica

Valoare energetica la 100g 7Kcal sau 30Kj
Grasimi (lipide) sub 0.1g din care acizi grasi saturati sub
Carbohidrati (glucide) sub 0.2g din care zaharuri sub 0.1g
Proteine sub 0.1g
Sare sub 0.1g
Fibre 2.6g

.

Ingrediente: griș din grau dur*, apă

*Ingrediente certificate organic.

Rețetă - Lasagne cu legume la cuptor

Ingrediente: 2 vinete mici, tăiate în cubulețe de 1.5 cm, 2 cepe roșii, tăiate felii, 2 ardei roșii, curățați de semințe și tăiați felii subțiri, 4 căței de usturoi tocați mărunt, 5 linguri de ulei de măsline, 450 de grame de dovlecei tăiați felii, 225 de grame de foi de Lasagne de la BIONA.

Pentru sos: 1 ceapă roșie tăiată mărunt, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin de la BIONA, 1 linguriță busuioc uscat, 1 linguriță oregano uscat, 900 ml BIONA Passata Fina, sare și piper după gust.

Încălziți cuptorul la o temperatură de 220 de grade Celsius. Toate legumele împreună cu sarea și piperul se vor introduce la cuptor timp de 30 de minute, până ce se frăgezesc. Scoateți apoi legumele din cuptor, scadeți temperatura cuptorului la 200 de grade celsius și pregătiți sosul de tomate adăugând ingredientele și amestecând pentru 5 minute compoziția într-o tigaie pe aragaz.

Pentru asamblare: folosind o lingură, întindeți un strat subțire și uniform de sos pe fundul tăvii în care pregătiți lasagne. Acoperiți fundul tăvii cu 4 foi de lasagne. Adăugați jumătate din legume, 1/3 din sos și amestec de brânzeturi. Acoperiți cu încă 4 foi de lasagne, adăugați restul de legume. Adăugați încă 4 foi de lasagne și restul de sos. Presărați restul de amestec de brânzeturi. Introduceți tava la cuptor și lăsați pentru 40 de minute. Se servește cu foi proaspete de salată verde.

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos