Ulei de floarea-soarelui

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Uleiurile presate la rece din seminte neprajite de floarea soarelui, sunt produse 100% naturale, extravirgine, nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte.

Crescand consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, se face profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si eliminarea problemelor gastrice

Are un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, stimulatoare ale activitatii hormonale, regenerative.

Se foloseste in stare cruda la salate, dar si la alte preparate culinare, caci chiar daca prin incingere isi mai pierde o parte din vitamine, el ramane totusi superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Fără mirosuri străine, fără gust amar sau iute, cu o bogăţie de acizi graşi polinesaturaţi aflaţi într-un echilibru perfect, gustul acestui ulei este desăvârşit şi îl defineşte. Este un valoros aliment, tolerat chiar şi de către cei sensibili. Folosit cu pricepe în gospodărie el vă va încânta prin gustul deosebit al mâncărurilor.

Este un prouds natural, extras – asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.

Cum il identificam?

Uleiul de floarea soarelui presat la rece are o culoare galben aurie, are un gust placut, , vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea soarelui.

Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

Recomandari de utilizare

Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamin. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Ce este uleiul de floarea soarelui presat la rece?

Este un produs natural, extras – asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.

Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare).

Cum il identificam?

Uleiul de floarea soarelui presat la rece are o culoare galben aurie, are un gust placut, , vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea soarelui.

Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

Recomandari de utilizare

Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamin. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.

Va recomandam sa gustati si uleiurile Luna Solai cu condimente.

Ce este uleiul de floarea soarelui presat la rece?

Este un produs natural, extras – asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.

Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare).

Cum il identificam?

Uleiul de floarea soarelui presat la rece are o culoare galben aurie, are un gust placut, , vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea soarelui.

Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

Recomandari de utilizare

Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamin. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.

Va recomandam sa gustati si uleiurile Luna Solai cu condimente.

Uleiul presat la rece de floarea soarelui Elixir este obținut după o rețetă tradițională din zona Transilvaniei, adaptată tehnologiilor moderne. Acesta este obținut prin presarea la rece a semințelor cultivate pe terenurile fermei Dachim, producătorul uleiurilor Elixir. Dupa presare, uleiul este decantat timp de o luna, păstrându-se astfel intacte gustul și aroma. Uleiul de floarea-soarelui „Elixir” este un produs premium 100% natural extras prin presare la rece. În procesul de presare s-au folosit seminţe oleice de înaltă calitate cultivate și recoltate in fermele proprii. Este o sursa bogată de vitamina E, cu o concentraţie foarte mare de grăsimi „bune” nesaturate, ideale pentru o dietă sănătoasă.


Beneficii pentru sănătate

Principalele beneficii ale consumului regulat de ulei de floarea-soarelui presat la rece sunt:

  • Păstrează compoziţia ridicată de acizi grași. Seminţele de floarea-soarelui sunt deosebit de bogate în acizi grași, cu preponderenţă fiind acidul linoleic și acidul oleic mono nesaturat( „colesterol bun” în sânge).
  • Conţine complexul de vitamina B și este o sursă foarte bogată de vitamina E. Vitamina E este un antioxidant, necesar pentru menţinerea integrităţii membranei celulare a membranelor mucoase și a pielii. Niacina si piridoxina sunt alte vitamine din complexul B găsite abundent în seminţele de floarea soarelui. Niacina ajută la reducerea LDL-colesterolui în sânge. În plus, se îmbunătăţește activitatea GABA in interiorul creierului, care, la rândul său, ajută la reducerea anxietăţii și nevrozei.
  • Uleiul de floarea soarelui presat la rece Elixir este o sursa bogată în minerale esentiale precum calciu, fier, mangan, zinc, magneziu, seleniu, cupru. Aceste minerale joacă un rol vital în mineralizarea oaselor, producerea de celule roșii și enzime, productia de hormoni, precum și în reglementarea activităţilor musculare cardiace și scheletice.


 

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos