Creme si budinci

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: AMIDON DIN PORUMB, SIROP DE ZAHAR CARAMELIZAT, MALTODEXTRINA, VANILIE BOURBON, SARE DE HIMALAIA, COAJA DE PORTOCALA, ULEI DE PORTOCALA TOATE DIN CULTURA ECO

Ingrediente:

Zahar pudra, sirop de glucoza, inulina, praf de capsuni 8.4%, agent de ingrosare – pectina, guma guar, guma xanthan, guma de carob(roscove).

Informatii nutritionale/100g:

Energie 1665 kj/392 kcal, proteine 0.74 g, carbohidrati 97 g (din care glucide 64.8 g), lipide <0.1 g (din care acizi grasi saturati <0.1 g), fibre 0.2 g, sodiu 0.01 g.

Mod de preparare:

  1. Se toarna cantitatea necesara de lichid intr-un bol inalt;
  2. Se amesteca lichidul rece cu mixerul timp de 30 de secunde, de la o viteza mica la una medie. Spuma obtinuta trebuie sa-si mareasca volumul de 4 ori. Daca nu se obtine acest volum inseamna ca lichidul este prea cald, insa daca folositi lapte de soia volumul va fi mai mic;
  3. Se toarna incet praful de inghetata peste spuma si se reincepe amestecarea, la o viteza mica spre medie, timp de 1 minut, continuand apoi la o viteza mare timp de 1 minut, pana se obtine o spuma cremoasa;
  4. Puteti adauga orice alt ingredient dorit de dumneavoastra, amestecand usor cu o lingura;
  5. Turmati continutul intr-un recipient si congelati-l tiomp de 6-8 ore, la minim 0 °C. Nu recongelati.

Ingrediente:

zahar din trestie*, uleie floarea-soarelui*, pudra de cacao* degresata 20%, untura de palmier*, vanilie Bourbon*

Ingrediente:

amidon de porumb*,  vanilie Bourbon* (1,5%)

Continut pentru 500 ml lapte.

Preparare:

Se dizolva pudra in 6 linguri de lapte rece si 2 linguri de zahar brun ecologic. Se incalzeste restul de lapte, se ia de pe foc si se amesteca cu pudra de budinca. Se fierbe cateva minute, se divide in portii mici si apoi se pune la rece.

Ingrediente:

amidon de porumb*, pudra de cacao degresata* (20%)

Continut pentru 500 ml lapte.

Preparare:

Se dizolva pudra in 6 linguri de lapte rece si 2 linguri de zahar brun ecologic. Se incalzeste restul delapte, se ia de pe foc si se amesteca cu pudra de budinca. Se fierbe cateva minute, se divide in portii mici si apoi se pune la rece.

Ingrediente:

apa, orez italian*15%, zahar din trestie de zahar*, ulei de floarea-soarelui presat la rece*, unt de cacao*, amidon de tapioca*, concentrat de morcovi*, aroma naturala de vanilie*, sare de mare, vanilie pudra*0,05%, agenti de ingrosare: faina din seminte de roscove*, caragenan(din alge marine)

INGREDIENTE: AMIDON DE PORUMB, CACAO, GLAZURA DE CIOCOLATA AMARA, MASA DE CACAO, ZAHAR DIN TRESTIE INTEGRAL, LECITINA DE SOIA, SARE DE HIMALAIA, TOATE PROVIN DIN CULTURA ECO

Ingrediente:

apa, orez italian*14,4%, zahar brut*, cacao degresata*2,5%, ulei de floarea-soarelui*, ulei de rapita*,  unt de cacao*, faina de tapioca*, sare marina

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos