Fulgi din cereale fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

-Produs 100% natural si integral

-CONTINUT:
-vitamine (B1, B2, B3, B5, E)
-minerale ( Mg, K, Ca, Fe )
-fibre

MOD DE PREPARARE GENERAL:

Fulgii de hrisca se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti
De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia )
Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere
Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte, apoi se amesteca in compozitia care se introduce la cuptor

Ingrediente:

faina de porumb*

Administrare:
Se consuma in amestec cu lapte proaspat, iaurt, salate, etc. Se pot adauga in supe, ciorbe sau mancaruri la sfarsit.

Actiuni:
Pastreaza cea mai mare parte a proteinelor, fibrelor si vitaminelor.

Ingrediente:

porumb*, malt de orez*, ciocolata* 5%(masa de cacao*, zahar*, lecitina din soia), cacao*, sare

Cereale fara gluten fara arome pentru micul dejun.

Ingrediente: faina de orez alb*, zahar alb de trestie*, nuca de cocos* (9%), cacao* (6%)
Origine: Agricultura UE/nonUE. 
Utilizare: Aceste bilute colorate cu gust de nuci de cocos si cacao se consuma alaturi de lapte rece sau de bauturi vegetale pe baza de soia sau orez. Consumati imediat ce adaugati laptele pentru a pastra aceste cereale crocante.
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten. 
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Ingrediente:

orez integral* (71%), zahar*, cacao* (4%), sirop de glucoza*, sare.

 

* din agricultura ecologica.

 

Nu contine: grau, alune, soia, lapte, oua sau grasimi hidrogenate.

Caracteristici: produse bio, fara gluten, fara zahar adaugat, low fat, fara drojdie, bogat in fibre
Gramaj: 150g
Descriere produs: cereale fara gluten din orez, marca Rice & Rice, fara zahar adaugat, bogate in fibre. Combinati cu lapte sau bauturi vegetale din orez aceste cereale mic dejun extralight pentru a incepe ziua cu un mic dejun hranitor ! Incercati si cerealele de orez natur !
Ingrediente: faina de orez*, faina de orez integral*, cacao degresata pudra*, ulei de floarea soarelui*, sare
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 12 luni
Tara de origine: Agricultura UE/ non UE
Fabricat: Italia
Utilizare: Aceste bilute de orez se consuma alaturi de lapte rece, iaurt sau de bauturi vegetale pe baza de soia sau orez. Consumati imediat ce adaugati laptele pentru a pastra aceste cereale crocante.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Ingrediente: fulgi din ovaz integral *

* - produse obtinute din
agricultura organica

Valori
nutritive / 100g:
Valoare energetica:
1468kJ;  349 kcal       
Proteine: 11g      ; Carbohidrati:  56g
Grasimi:   7.1g       ; Zahar:  1.1g :Natrium:0.02g

Ingrediente din agricultura ecologica:

amestec de cereale* (orez*, faina hrisca*, zahar trestie*, sirop de orez*, lapte praf degresat*, sare).

Ingrediente din agricultura ecologica:

orez integral 63%, tarate de porumb 26%, zahar, sare

 

Fulgi de quinoa produsi la standarde ecologice in Marea Britanie.

Produs fara gluten.

Quinoa este o o specie de talpa-gastei considerata cereala, originara din America de Sud, unde creste la mari altitudini (chiar la 4000m), inrudita cu sfecla si spanacul, . Semintele sale mici, relativ rotunde, au variate culori, de la alb la rosu sau neagru, sunt bogate in proteine si substante nutritive (in special aminoacizi) si benefice in special pentru rinichi si problemele sistemului circulator cauzate de colesterolul crescut.

Numita de catre incasi chisaya mama (mama tuturor cerealelor), quinoa a crescut recent in popularitate datorita studiilor efectuate pe boabele de quinoa care i-au scos in evidenta calitatile: foarte hranitoare si benefica pentru sanatatea umana.

Ingrediente: quinoa* cultivat ecologic.

Valori nutritionale la 100g: energie 356kcal/1505kj, proteine 13.7, carbohidrati 56.7g (din care glucide 3.5g), lipide 7.1g (din care saturate 0.96g), fibre 9g, sodiu urme.

INGREDIENTE: FULGI INSTANT DE MEI

INGREDIENTE:

FULGI DE OVAZ, FULGI DE HRISCA DIN AGRICULTURA ECO

Ingrediente:

orez integral 99%*, sare de mare neiodata.

  • provin din agricultura ecologica. FARA GLUTEN, DEMETER
  • Delicioase cu lapte (VEGETAL), iaurt sau fructe proaspete. Fulgii de orez SPIELBERGER sunt fabricati din orez brun integral și, prin urmare, conțin substanțele nutritive valoroase ale cerealelor integrale. Ele sunt neîndulcite, aromate numai amestecate cu puțină sare de mare. Fulgii de orez, ca toti fulgii SPIELBERGER - nu sunt extrudati ci sunt obtinuti printr-o presare blanda. Pentru aceasta, boabele întregi se inmoaie în apă sărată, se preseaza și apoi se prăjesc. Orezul Demeter pentru fulgi provine din Italia ,dintr-o ferma bio-dinamică din Piemont.


Valori nutritive:
kj: 1585
kcal: 374
grasimi: 2.0g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 81.2g
zaharuri: 0.6g
fibre: 6.7g
proteine: 1.1g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

porumb**, miere*, sare de mare neiodata, sirop de orez*

  • provin din agricultura ecologica
  • ** provin din agricultura ecologica biodinamica(Demeter)
  • delicioSI cu lapte (VEGETAL), iaurt și fructe proaspete sau chiar prelucrate în diferite forme  de ciocolată sau biscuiți sub formă de fulgi. Pentru fulgii de porumb SPIELBERGER, boabele de porumb sunt ușor fierte împreună cu ingredientele. Apoi, fulgii sunt presati și prăjiți.


Valori nutritive:
kj: 1589
kcal: 374
grasimi: 0.7g
acizi grasi saturati: 0.2g
glucide: 85.3g
zaharuri: 3.1g
proteine: 6.0g
sare: 1.6g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

fulgi de orez*

100% agricultura ecologica biodinamica

Fulgii de orez sunt potriviti ca ingrediente în muesli, terci de ovăz, chiftele și produse de patiserie. Orezul nu conține gluten. Procesarea pe linii de producție separate garantează că fulgii sunt protejați de contaminarea cu gluten.


Valori nutritive:
kj: 1491
kcal: 352
grasimi: 2.2g
acizi grasi saturati: 0.6g
glucide: 74.1g
zaharuri: 0.6g
proteine: 7.8g
sare: 0.03g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

Fulgi de mei*

100% agricultura ecologica.

Ca bază pentru musli, deserturi și supe.Mei nu conține gluten. Procesarea pe linii de producție separate garantează că fulgii sunt protejați de contaminarea cu gluten.


Valori nutritive:
kj: 1525
kcal: 360
grasimi: 3.9g
acizi grasi saturati: 1.0g
glucide: 68.8g
zaharuri: 1.5g
proteine: 10.6g
sare: 0.01g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

fulgi de hrisca*

100% din agricultura ecologica biodinamica(Demeter)

Fulgii de hrișcă reprezintă o bază importantă pentru musli, chiftele, deserturi și supe.Hrișca nu conține gluten. Procesarea pe linii de producție separate garantează că fulgii sunt protejați de contaminarea cu gluten.


Valori nutritive:
kj: 1466
kcal: 346
grasimi: 1.7g
acizi grasi saturati: 0.4g
glucide: 71.0g
zaharuri: 0.3g
proteine: 9.8g
sare: 0.01g
* - doza zilnica recomandata

Ingrediente:

Fulgi de ovaz*

100% agricultura ecologica.

Baza ideală pentru cerealele dvs. preferate,  de exemplu, fructe cu coajă lemnoasă, fructe, bucăți de ciocolată  la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gătit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.


Valori nutritive:
kj: 1560
kcal: 370
grasimi: 6,7g
acizi grasi saturati: 1,1g
glucide: 59,5g
zaharuri: 0,8g
fibre: 9,7g
proteine: 13,2g
sare: 0,01g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

ovaz

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos