Ceaiuri din amestecuri de plante medicinale si mirodenii sonnentor

Plantele medicinale SONNENTOR sunt cultivate manual în zile speciale (luând în considerare ciclul lunii), sunt uscate la temperaturi sub 40-50 de grade şi sunt ambalate manual în ambalaje 100% prietenoase cu mediul, ecologice. Astfel avem grijă să ajungă în ceaşca dumneavoastră gustul adevărat a plantelor. Frunzele plantelor medicinale sau florile acestora sunt lăsate integrale, garantând astfel aroma şi gustul deplin,.eliminănd orice material “străin”.

Descrierea şi calităţile terapeutice descrise ale plantelor au fost transmise de-a lungul generaţiilor şi inspirate din remediile tradiţionale.

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Stimulează activitatea stomacului şi ajută la digestie, curăţă şi întăreşte sistemul imunitar,fiind recomandat şi celor vârstnici.

Continut:

roinita*, nalba comuna*, frunze de zmeur*, menta*, flori de tei*, flori de soc*, albastrele*

Ingrediente

izmă bună, frunze de zmeur, frunze de mur, gălbenele, frunze de frag, albăstrele şi petale de floarea-soarelui


Descriere

Ai chef să îmbrăţişezi lumea de bucurie! Aşează-te pe leagănul nostru de voie bună, la soare, pănă unde ajunge curcubeul.

Incepeti dimineata cu o ceasca de ceai ecologic de plante excelent combinate pentru a va binedispune pentru tot parcursul zilei

Preparare : Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste o lingura de ceai. Lasati sa stea nu mai mult de 5-10 minute.

Continut:

menta*, salvie*, cimbru*, flori de soc*, flori de tei*

Un amestec de ceai de mirodenii cu plante si fructe pentru a scurta perioada de asteptare, in ajunul Craciunului. Gust revigorant, cu mirodeniile specifice Craciunului.

Ingrediente:

bucatele de scortisoara*, roinita*, frunze de zmeur*, bucatele de portocala*, bucatele de mar*, lemn dulce*, cuisoare*, galbenele*, albastrele* si scortisoara*

Ingrediente

roiniţă, frunze de mur, măceșe și nalbă comună.


Descriere

Ceai ideal înainte de culcare. Simplu se stinge lumina și adormi… gistul plăcut de plante garantează un somn liniștit – nu mai e nevoie să numeri oile sau stelele.
  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos