Mirodenii

Sunt ingrediente care dau mancarurilor culoare si savoare. Multe din ele sunt cu calitati terapeutice.

    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

100% frunze de coriandru (cilantro)


Descriere

Specialitate din bucătăria Ayurveda. Uşor dulce, recomandat pentru supe, sosuri, fripturi şi măncăruri cu carne.

Favorizeaza eliminarea metalelor grele din organism!!!


Ingrediente

100% seminţe de muştar negru


Descriere

Gustul Indiei în palatul tău! Seminţele de Muştar Negru sunt indispensabile în mâncăruri orientale precum dhal sau curry.
Sfat: prăjiţi puţin seminţele în ulei, înainte de folosire, pentru o aroma delicioasă, de nuci.

Ingrediente

100% chimen


Descriere

Cunoscut ca având puteri miraculoase, care alung "spiritele rele". Remediu vechi, tradiţional pentru probleme digestive (de adăugat în măncăruri grele sau prepararea unui ceai

Ingrediente

100% fenicul


Descriere

Folosit pentru condimentare - pâine, biscuiţi, prăjituri Deasemenea recomandat ca şi ceai .

Ingrediente:

turmeric*, coriandru*, chimen*, mustar galben*, boia iute*, schinduf*, fenicul*, busuioc*, ghimbir*, rozmarin*, sare de mare, oregano*, cimbr*, usturoi* si salvie*

Prajiti curry putin in ulei, la temperatura scazuta (pentru a nu deveni amar) pentru a extrage cea mai buna aroma. Curry este potrivit pentru mancarurile din pui, orez, carne precum si la toate legumele.

Ingrediente

chimen, coriandru, turmeric, muştar galben, salvie, schinduf, boia dulce, fenicul, busuioc, sare de mare, rozmarin, foi de dafin, ghimbir şicimbru


Descriere

India te provoacă ! Un amestec foarte fin şi uşor dulce, a se înăbuşi în ulei, pentru obţinerea gustului caracteristic.

COAJA DE LAMAIE ECO DA O AROMA DEOSEBITA DULCIURILOR!

Ingrediente

100% chimen


Descriere

Cunoscut ca având puteri miraculoase, care alung "spiritele rele". Remediu vechi, tradiţional pentru probleme digestive (de adăugat în măncăruri grele sau prepararea unui ceai

Este un condiment preferat pentru produsele din timpul Craciunului. De asemenea, pentru compoturi sau cu fructe. Condimentati cu cardamom pestele, carnea, feliile de carne rece, sunca. Ca rezultat, veti obtine o digestie mai usoara. Recomandat pentru condimentarea cafelei !

De asemenea, este un codiment foarte bun pentru dulciuri

DELICIOS IN CIORBE DE CRUCIFERE!

DA UN GUST DELICIOS CIORBELOR SI TOCANITELOR.

IENIBAHARUL SAU PIPERUL JAMAICAN AJUTA LA DIGESTIA PROTEINEI ANIMALE.

VERDEATA DE NELIPSIT DIN CIORBA TRADITIONALA.

LEURDA SAU USTUROIUL SALBATIC, DA UN GUST DEOSEBIT SOSURILOR.

Ingrediente

100% chimion


Descriere

Hildegard recomandă acest chimion special dulce pentru brânzeturi negătite, gătite sau fripte. Poate fi folosit de asemenea pentru tratarea greței, vărsăturilor și a grețurilor de dimineața în timpul sarcinii sau a disconfortului gastric. Condiment de bază în bucătăria Orientală, prezent în fiecare amestec de mirodenii – curry, garam masala sau tandoori.

Ingrediente

100% pelin negru


Descriere

„Pelinul negru este o mirodenie destul de călduroasă, și dacă se gătește și se mănâncă în formă de piure, vindecă intestinele bolnave și încălzește stomacul.” Hildegard von Bingen
Grăsimi? Atunci pelinul negru este alegerea potrivită pentru a condimenta mâncarea. Mirodenia cea mai potrivită la mâncăruri pline de grăsimi: rață, gâscă fripturi,etc… Gust revigorant, piperat și ușor picant. Ajută la combaterea indigestiei, a greței și a gastritei. Folosiți în formă de condiment și pentru supe, legume și carne.
MEREU INCLUDEȚI PELIN NEGRU CÂND GĂTIȚI!

Ingrediente

100% nucşoară


Descriere

Nucşoara a cauzat multe războaie, azi înfrumusează şi emoţionează viaţa. Sfat: răzuiţi pe preparate spre sfărşitul gătitului.
RECOMANDAT CELOR CARE SUFERA DE COLON IRITABIL CA UN ALIMENT BENEFIC !
  Produsul a fost adaugat in cos