Oleaginoase

 Oleaginoasele sunt o componenta importanta a alimentatiei sanatoase si diversificata, bogate in complexul B, vitamina E, potasiu, magneziu, calciu, fier, seleniu, proteine, grasimi nesaturate.

Sunt bune energizante, reduc riscul bolilor cardio-vasculare, favorizeaza un tranzit intestinal bun.

 Ne putem prepara acasa unt vegetal folosind o combinatie de 2-3 oleaginoase mixate cu ulei presat la rece.

Laptele vegetal obtinut din ele, aromat cu baton de vanilie, scortisoara si miere, este hranitor si gustos.

  • Produsele 1-18 (din 18)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Descriere

Faina de migdale Solaris Plant, recomandata pentru pastrarea sanatatii inimii si a muschilor, si pentru buna functionare a sistemuluio nervos. Are un nivel mult mai redus de carbohidrati fata de fainurile din cereale si un gust deosebit, fiind ideala pentru prajituri in cazul dietelor care restrictioneaza carbohidratii.

Migdalele (Prunus dulcis var. dulcis), remineralizante si usor laxative, sunt una dintre sursele cele mai bogate in vitamina E, grupa de antioxidanti ce reduc riscul aparitiei bolilor de inima, al cancerului si al bolii Alzheimer, dar si in vitamine din complexul B (ribooflavina), acizi graşi Omega 6 si minerale (de mangan, magneziu, cupru, potasiu, fosfor, calciu, zinc, fier si potasiu). In plus, coaja semintelor de migdale are in compozitie polifenoli, respectiv flavonoli, flavonol-5, acizi hidroxibenzoici si flavanone similare celor din anumite fructe si legume.

Conform unui studiu publicat in Jurnalul Asociatiei Americane de Dietetica, consumul semintelor de migdal creste nivelul de vitamina E din plasma si din celulele rosii, micsorand in acelasi timp nivelul colesterolului.

Faina de migdale este o alternativa fara gluten pentru faina de grau, grasimile din migdale combinandu-se foarte bine cu ingredientele clasice (oua, unt, lapte). In multe dulciuri de casa faina alba de grau se poate inlocui cu succes intr-un raport de 1:1 cu faina de migdale, mai putin in cele care necesita drojdie. Pe parcursul digestiei, faina de migdale poate fi fermentata de bacteriile din intestinul gros si transformata in acizi grasi cu lant scurt, mai ales butirat, combustibilul preferat al celulelor din colon.

Poate fi adaugata peste fulgi si fructe pentru un mic dejun delicios, poate inlocui cu succes faina de grau in prepararea dulciurilor de casa si poate fi adaugata in shake-uri proteice. Este folosita mai ales la prepararea martipanului, avand un gust usor de recunoscut si un miros foarte placut.

Ingrediente: faina de migdale suta la suta naturala, fara aditivi sau conservanti, produsa intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza si faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune si seminte de susan.

ALIMENTUL IDEAL PENTRU MEMORIE.

ALIMENTUL IDEAL PENTRU MEMORIE.

ALIMENTUL IDEAL PENTRU MEMORIE.

ALIMENTUL IDEAL PENTRU MEMORIE !!!

ALIMENTUL IDEAL PENTRU MEMORIE!

HRANĂ PERFECTĂ PENTRU SISTEMUL NERVOS!

VIN CU APORT DE B12!!!

CONTINUT DE PROTEINE 22,3%.

CONTINUT DE PROTEINE: 27.6%

CONTINUT DE PROTEINE: 18%

Ingrediente

100% chia


Descriere

Este bine întemeiată folosirea semințelor Chia ca materia primă principală în dietele antice Aztece și ca și companion de nelipsit pentru mesagerii alergători din acea vreme.
O adevărată sursă de putere, semințele se pot folosi în game variate de mâncăruri (de ex. salate, cereale, pâine, iaurturi, etc…)
Cantitatea recomandată pentru consum într-o zi este pănâ în 15gr.

CONTINUT DE PROTEINE: 16.02%

CONTINUT DE PROTEINE: 18%

  • Produsele 1-18 (din 18)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos