Dulciuri raw vegan

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica:)

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!

De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Saruri: 0.006g

Produs certificat organic.

Ingrediente: curmale*, cirese deshidratate* (25%), caju*, migdale*

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente: curmale*, caju*, migdale*, nuca de cocos*, cacao*(10%)

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos