Faina fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 39)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

 

Ingrediente:

faina de grau integral* 48%, faina de secara integrala* 10%, faina de grau* tip 1050 8%, faina integrala de ovaz**8%, fulgi integrali de orez**5%, fulgi integrali de orz**5%, susan**, maia integrala de secara*3,5% (faina integrala de secara*, culturi starter), faina de spelta integrala**3%, faina de spelta prajita*2%, sare de mare

* din agricultura ecologica

 

Ingrediente:

faina de orez*38%, amidon de porumb*, faina integrala de orez*15%, tapioca*, faina integrala de mei*, seminte de psyllium macinat*, agent de ingrosare: guma guar*, pulbere din aluat acru din quinoa*(faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), sirop de pulbere de orez*,

* provin din agricultura ecologica

Faina alba pentru paine fara gluten este un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau, si guma naturala, fiind o alternativa perfecta la faina alba de grau. Este ideala pentru toti cei care tin regim fara gluten si doresc sa-si faca singuri paine alba fara gluten.

Faina de cocos ecologica Clearspring etse o alternativa versatila la faina din cereale si este excelenta pentru produsele de panificatie fara gluten. Este obtinuta din pulpa nucii de cocos din Sri Lankacare este pur si simplu uscata si macinata fin. Este bogata in fibre, proteine, fier si magneziu fiind un stimulent nutritional fantastic pentru o varietate de retete.

faina de cocos poate fi inlocui partial sau total faina traditionala, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca este extrem de absorbanta si veti avea nevoie de o cantitate mai mare de lichid si mai mica d efaina pentru a obtine consistenta dorita.

Informatii nutritionale / 100g:
Energie 1608kj / 387Kcal,
Grasimi 9.9g,
Proteine 21g,
Carbohidrati 24g,
Fibre 28g,
Sodiu 45mg,
Sare 0.11g

Magneziu 271 mg (72%DZR)

Fier 62mg (44%DZR)

Recomandari de utilizare: In functie de reteta
Ingrediente: 100% faina de cocos ECOLOGICA

Făina de quinoa are o granulație medie, un gust fin, similar nucilor.

Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creşte la mari altitudini (şi la 4000 de m!).
Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenuşiu-gălbui, sunt foarte de hrănitoare şi foarte sănătoase, ușor de digerat.  
Quinoa este apreciată pentru valoarea nutrițională, fiind bogată în proteine, fibre, fosfor, magneziu și fier.
Având în vedere că este o sursă bună de calciu, este ingredient des folosit în regimul vegan sau de către cei care au intoleranță la lactoză.
Quinoa nu conține gluten.

Numită de către incaşi chisaya mama (mama tuturor cerealelor), quinoa a fost adusă pe continentul european de către coloniştii spanioli, care o numeau hrană pentru indieni.
Europenii nu au apreciat în mod deosebit această cereală şi i-au forţat pe băştinaşi să cultive o altă plantă indigenă, dar apreciată și pe bâtrânul continent: porumbul.

Popularitatea quinoa este de dată recentă şi se datorează studiilor efectuate pe boabele de quinoa care au scos în evidenţă calităţile ei: foarte hrănitoare, benefică pentru sănătatea umană – în special pentru rinichi şi problemele sistemului circulator cauzate de colesterolul crescut, etc.

Mod de folosire:
Este savuroasă în clătite, pâinici, budinci cu lapte vegetal, în combinație cu mirodenii precum scorțișoara, coriandrul, cardamomul sau alături de fructe de sezon.

Mod de actiune:
Numită de incași „Mama tuturor grânelor”, quinoa are o valoare nutritivă deosebit de ridicată.

Recomandari:
Are un continut complet de proteine, furnizeaza organismului energie.
Contine grasimi monosaturate, benefice sistemului vascular. Lizina este un aminoacid care ajuta la dezvoltarea si repararea tesuturilor din organism.
Are structura bogata in fibre care contribuie la sanatatea sistemului digestiv si care previn aparitia autointoxicarii.

Continut:
Quinoa macinata cu grija pe moara cu pietre. 
Contine toti aminoacizii esentiali care se regasesc si in carne (izoleucina, lizina, metionina, tiozina, valina s.a.) – excelent inlocuitor pentru carne; vitamine A, B, C si E; omega 3; mangan, fier, cupru, magneziu, fosfor, calciu; fibre solubile si insolubile.

Istoric:
Quinoa este o pseudo-cereala, o planta inrudita cu spanacul, sfecla, amaranthul.
Origineaza din zona Muntilor Anzi (Chile, Peru, Bolivia, Ecuador, Columbia), fiind introdusa in meniul localnicilor de acum 3000-4000 de ani.

Cu peste 5000 de ani in urma, in muntii Anzi, incasii au inceput sa cultive quinoa, aliment de baza in dieta lor, datorita faptului ca erau ferm convinsi ca oferea putere si vigoare luptatorilor lor.
Quinoa era folosita si in cadrul anumitor ritualuri ci ceremonii.
In momentul in care conchistadorii spanioli au ajuns in America de Sud in secolul al 16-lea, au ars si distrus campurile pe care quinoa fusese cultivata, in efortul de a anihila cultura incasa.

Totusi natura nu a permis ca un asemenea element alimentar benefic sa piara, prin urmare quinoa a supravietuit crescand in muntii salbatici sau prin cultivarea in secret pe arii extrem de restranse.
Prin anii '80, doi nord americani au dat din intamplare peste acest aliment antic, supernutritiv si au inceput sa il cultive in zona Boulder, Colorado.
Din acel moment, popularitatea quinoa a explodat la nivel mondial.

FARA GLUTEN

Faina de orez este ingredientul favorit fara gluten pentru copt, conferind o textura delicata si o aroma deosebita produselor coapte. Macinat din orez brun intalian bio, faina de orez brun Clearspring
contine toti nutrientii bobului intreg, avand doar o mica parte din coaja comestibila inlaturata in timpul macinarii. Fin macinat, usor si cu o multitudine de utilizari ete un ingredinet esential in orice preparat fara gluten, inlocuind cu succes faina de grau.
Valori nutirionale medii per 100gr: energie 337kcal/1411kj; grasimi 1.9gr(din care saturate 0gr)
carbohidrati 77gr(din care zahar 1,2gr); fibre 1,9gr; proteine 7,5gr; sare 0,02gr
Ingrediente:

faina de orez brun*

*cultura organica
Ambalat in atmosfera controlata.
Resigilati pachetul dupa fiecare utilizare si pastrati la loc racoros si uscat.
A se consuma inainte de: Vezi partea superioara a ambalajului

Ingrediente: porumb*
* ingrediente ecologice. NU CONTINE GLUTEN!
Valori nutritionale la 100g: energie 1506kj/355 kcal, proteine:6.90g,carbohidrati:75g,
din care zaharuri: 0.5g,  fibre:2.7g, sare:0g, grasimi:2.3g
Mod de preparare:pt o portie,fierbeti 250ml apa.Treptat adaugati 50g de malai,amestecand continuu.
Fierbeti 7 minute.Condimentati dupa gust.Pentru un plus de savoare, folositi supa in loc de apa.
Contine 4 portie.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK
certificat prin: IT-BIO-009

Ingrediente:

100% faina hrisca*

100% agricultura ecologica

Pentru bucătăria rapidă ca garnitura la salate sau mâncăruri dulci.


Valori nutritive:
kj: 1487
kcal: 351
grasimi: 2.7g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 52g
zaharuri: 1.9g
proteine: 15g
fibre: 9g
sare: <0.01g

INGREDIENTE:

FAINA DE OREZ*, (ALBA SI SEMINTEGRALA), AMIDON*(DE TAPIOCA SI CARTOFI), PRAF DE COPT (AMIDON DE PORUMB, ACID TARTARIC, BICARBONAT DE SODIU, PSYLLIUM*, FIBRE DE MAR*

Ingrediente:

faina de orez semiintegral*, faina de hrisca*(26%), amidon de porumb*, guma de guar*, sare marina

FAINA INTEGRALA DE OREZ, FAINA DE PORUMB, FAINA DE HRISCA, FAINA DE SAMBURE DE ROSCOVE -  TOATE DIN AGRICULTURA ECO

INGREDIENTE: FAINA DE OREZ, FAINA DE MEI, SEMINTE DE IN MACINATE, TARATE DE PSYLIUM, SEMINTE DE SUSAN

Ingrediente:

amidon de porumb, faina de orez, faina de sorg, faina de quinoa, guma xantan

Faina de orez integrala macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.


Recomandat pentru stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut.

Orezul integral nu contine gluten, fiind un aliment versatil si benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, fibre, complex de vitamina B.

Faina de orez integrala bio, ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi).

Valoare nutritiva in 100g :
- valoare energetica: 1508kJ / 356kcal
- grasime: 2,5 g de acizi grasi saturati: 0,6 g
- carbohidrati: 74 g, inclusiv zaharuri: 0,9 g
- proteina: 7,9 g
- sare: 0,02 g.

Produs certificat ecologic.

 

Faina integrala din mei fara gluten, Bauck Hof, bio, 425 g

Produs Ecologic

19,32 lei

Preţ cu TVA inclus
Mai sunt doar 3 produse
Cumpărat de 134 clienți

• Meiul este un aliment delicios si hranitor, bogat in minerale si vitamine benefice pentru sanatate.

• Produs certificat fara gluten, intr-o unitate de productie certificata fara gluten.

• Faina de mei este o alternativa excelenta la cea de grau pentru persoanele sensibile la gluten, pentru copiii cu fond alergic sau pentru bebelusi.

Proprietati

• Indicat pentru produse de brutarie, patiserie si alte preparate culinare.

• Puteti folosi faina de mei singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.

Continut

• O punga contine 425 de grame de Faina integrala din mei fara gluten, produs certificat ecologic.

• Ingrediente: faina integrala din mei*. *=agricultura ecologica.

• 100 g de produs contin: valoare energetica kj: 1408, kcal: 335, grasimi: 4.0g, acizi grasi saturati: 0,4g, glucide: 56g, zaharuri: 1,3g, fibre: 17g, proteine: 10,2g, sare: 0,04g.

Utilizare

• Ideala de asemenea pentru prepararea budincilor pentru cei mici.

• Dupa deschidere, tineti departe de surse de lumina si caldura.

• Pastrati intr-un loc uscat si racoros.

100% agricultura ecologica Demeter

Făina de porumb fără gluten de la Bauckhof este de cea mai bună calitate ecologică.

Acest produs este fără gluten.


Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.


Valori nutritive:
kj: 1489
kcal: 351
grasimi: 1,1g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 77,5g
zaharuri: 1,1g
fibre: 1,5g
proteine: 7,0g
sare: <0,03

Ingrediente:

faina de malai*.

Produs fara gluten.
*din agricultura ecologica

Ingrediente:

Porumb macinat.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Din bobul întreg de porumb - pentru bucătăria rapidă.

Întrebuinţare:
Preparare simplă şi rapidă, pentru mămăligă, fierturi şi pături de mămăligă.


Valori nutritive:
kj: 1532
kcal: 361
grasimi: 2.2g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 77g
zaharuri: 0.9g
fibre: 2.4g
proteine: 7.0g
sare: <0.01g
  • Produsele 1-18 (din 39)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos