Conservate, siropuri si bauturi racoritoare

    • Sorteaza dupa:

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi  oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Ingrediente:

apa de izvor din Belvoir carbonatata, zahar de trestie*, suc de lamaie*(din concentrat 5%), infuzie(1%) din radacina de ghimbir*, extracte de mirodenii

Ingrediente:

apa de izvor din Belvoir carbonatata, zahar de trestie*, suc de lamaie*(din concentrat 5%), infuzie(1%) din radacina de ghimbir*, extracte de mirodenii

SUC DE MERE PASTEURIZAT DIN MERE PROVENITE DIN AGRICULTURA ECO

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUZE DE ALOE VERA DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUZE PROASPETE DE ALOE VERA DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

SUC OBTINUT DIN FRUCTE PROASPETE DIN CULTURA ECO.

Compozitie: extract de coacaze negre 70%, miere de salcam 25%

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de coacaz negru (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor de distrus prin fierbere).
Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A, in saruri de potasiu si de calciu.
Se recomanda ca adjuvant in caz de:

- astenie, stari de stres, oboseala

-  tulburari de vedere, fragilitate capilara, varice, hemoroizi, infectii urinare si hipertensiune arteriala, avand proprietati diuretice

Contraindicatii: diabet zaharat.

Mod de administrare:

1  lingura de 3 ori pe zi sau dupa gust in apa sau ceai ( sub 40 de grade Celsius).

Compozitie: 70% extract de radacina de ghimbir, 30% miere de salcam

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale radacinii de ghimbir.

Indicatii:

Fiind un puternic dinamizant al funcţiei sexuale, ghimbirul este comparabil cu o adevărată «Viagra» de origine vegetală, tonifică întregul organism, făcându-l capabil să reziste la efort fizic prelungit. Eficient în caz de infecţii virale ale aparatului respirator, faringo-amigdalita, gripa, ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si scade febra de intensitate moderata. Stimuleaza secretiile digestive si creste pofta de mancare.

Contraindicatii:

Nu va fi utilizat de către persoanele care suferă de diabet zaharat.

Administrare:

O lingura de 3 ori pe zi sau dupa gust in apa sau ceai (sub 40 de grade).

Produsul contine radacina de ghimbir in suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Compozitie: 70% extract din muguri de brad, miere de salcam

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale mugurilor de brad (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor de distrus la fierbere).
Excelent antiseptic si tonic pulmonar, combate tusea si este foarte eficient in caz de traheobronsite, viroza respiratorie, faringo-amigdalite.
Datorita continutului bogat de vitamina C, se recomanda pentru combaterea asteniei si a starilor de stres. Are proprietati diuretice blande si antireumatice.

Contraindicatii: diabet zaharat.
Produsul contine particule de muguri de brad in suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Mod de administrare:
- copii: 1 lingurita de 3 ori/zi, cu apa plata;
- adulti: 1 lingura de 3 ori/zi, cu apa plata.

INGREDIENTE: EXTRAS PROASPAT SI LA RECE DIN FRUCTE PROASPETE DE CATINA IN MIERE PURA DE SALCAM.

  Produsul a fost adaugat in cos