CONSERVATE SIROPURI ȘI BĂUTURI RĂCORITOARE

    • Sorteaza dupa:

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi  oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Ingrediente: apa, extract din petale de trandafir*. (*din agricultura ecologica).

Extrasa din petale de trandafir de Damasc.

Adaugati apa de trandafir in pudinci, prajituri, inghetate, salate de fructe, etc.

O puteti folosi in orice preparat culinar in care doriti sa puneti un strop de trandafir.

Produs certificat ecologic.

Ingrediente: hidrolat de flori de portocal*, etanol*(20%)
Descriere produs: apa flori de portocal COOK face parte din gama bio de arome naturale si de zahar aromatizat pentru a spori natural dulceata preparatelor voastre.
Toate esentele sunt fabricate doar din produsul care le poarta numele, la care se adauga putin alcool pentru conservare. Toate esentele sunt realizate din ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Fabricat: Franta

Ingrediente:

apa, extract din flori de portocale*

Apa de cocos a devenit extrem de populara in ultimul timp. Este extrasa din nuci tinere, verzi, de cocos. Este bogata in vitamina C si contine 0 grasimi. Este un isotonic natural, cu un continut ridicat de electroliti, ceea ce face ca rehidratarea sa se faca mult mai rapid. Este inlocuitorul natural ideal pentru sportivi la isotonicele sintetice, o doza de apa de cocos dupa antrenament asigura o rehidratare extrem de rapida si mai ales sanatoasa.

Ingrediente:

apa de cocos*

*din agricultura ecologica

Apa de cocos Biona este printre putinele ape de cocos bio de pe piata care nu contin acid ascorbic pe post de conservant, avand in compozitie 100% apa de cocos.

 

Apa de cocos KING - CLEARSPRING - 350 ml

Ingredient: 100% apa de cocos
* din culturi ecologice
Sursa de potasiu si vitamina C
A se consuma inainte de: vezi ambalaj
Valori nutritionale la 100ml: energie  20kcal / 85kj, proteine 0.3g,carbohidrati 4.3g,
(din care zahar 3.4G) lipide 0.2g, sare < 0.02g, potasiu: 193 mg, vitamina C 6.2 mg
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui. Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in 2 zile.
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

”Băutura zeilor”, ”Apă vie”, ”Elixirul vieții”, ”Esența vieții”, ”Leac universal” și alte denumiri toate sugerândputerea vindecătoare a licorii. Judecând după rezultatele obținute încă den primele zile, întradevăr seva de mesteacăn esteo adevărată minune a naturii. Păcat că puțină lume i-a descoperit puterile miraculoase.

Cele mai spectaculoase rezultate se obțin în tratarea bolilor ce afectează:
• Sistemul nervos – Gama de aplicații mergând de la epuizare nervoasă, astenie, tulburări de memorie și de concentrare, până la tumori pe creier și pe măduva spinării;
• Cancerul – Acidul betulinic, principala substanță activă care se găsește în proporții mari în mesteacăn, are un puternic efect citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos;
• Bolile de rinichi – Seva de mesteacăn are o puternică acțiune diuretică, antiinfamatoare și antibacteriană fiind astfel un bun remediu în tratarea și prevenirea infecțiilor urinare, cât și în dizolvarea și eliminarea pietrelor la rinichi;
• Boli de ficat – Seva are o extraordinară forță de a purifica organismul, care acționează la nivelul ficatului regenerându-l;
• Artrita (reumatism) – Efectele antireumatice ale sevei sunt amplificate prin aplicarea externă de comprese cu sevă pe articulațiile afectate, diminuând durerea;
• Psoriazis și egzemele alergice – Se pun pe leziunile produse pe piele comprese cu sevă care se țin vreme de o oră, repetându-se la 2-3 ore. Are efect dezintoxicant și antiinflamator, elimină gradat senzația de mâncărime și inflamație. În paralel se face o cură internă;
• Celulita – Efecte spectaculoase are și în cazul celulitei. Seva ajută la eliminarea țesuturilor adipoase inflamate. În paralel se masează energic cu sevă fiecare parte a corpului afectată;
• Adjuvant în tratamentul HIV – Substanțele active din sevă incetinesc dezvoltarea virusului care produce SIDA, pe de o parte, iar pe cealaltă parte amplifică imunitatea organismului;
• O cură de detoxifiere a organismului este bine venită oricând și pentru cei care nu au afecțiuni, prevenindu-le. Efectul se va simți încă din primele zile.

Compoziție: Sevă organică de mesteacăn (99,86%), regulator de aciditate – acid citric.

Valoare energetică (calorii) pentru 100 ml produs: 15,1 kj (3,6 kcal).

Valori nutritive la 100 ml: carbohidrați-0,9 g, proteine-0,0 g, lipide-0,0 g.

Conditii de pastrare: temperatura intre 0 si 25*C si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de (2-8)*C, nu mai mult de 48 ore.

”Băutura zeilor”, ”Apă vie”, ”Elixirul vieții”, ”Esența vieții”, ”Leac universal” și alte denumiri toate sugerândputerea vindecătoare a licorii. Judecând după rezultatele obținute încă den primele zile, întradevăr seva de mesteacăn esteo adevărată minune a naturii. Păcat că puțină lume i-a descoperit puterile miraculoase.

Cele mai spectaculoase rezultate se obțin în tratarea bolilor ce afectează:
• Sistemul nervos – Gama de aplicații mergând de la epuizare nervoasă, astenie, tulburări de memorie și de concentrare, până la tumori pe creier și pe măduva spinării;
• Cancerul – Acidul betulinic, principala substanță activă care se găsește în proporții mari în mesteacăn, are un puternic efect citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos;
• Bolile de rinichi – Seva de mesteacăn are o puternică acțiune diuretică, antiinfamatoare și antibacteriană fiind astfel un bun remediu în tratarea și prevenirea infecțiilor urinare, cât și în dizolvarea și eliminarea pietrelor la rinichi;
• Boli de ficat – Seva are o extraordinară forță de a purifica organismul, care acționează la nivelul ficatului regenerându-l;
• Artrita (reumatism) – Efectele antireumatice ale sevei sunt amplificate prin aplicarea externă de comprese cu sevă pe articulațiile afectate, diminuând durerea;
• Psoriazis și egzemele alergice – Se pun pe leziunile produse pe piele comprese cu sevă care se țin vreme de o oră, repetându-se la 2-3 ore. Are efect dezintoxicant și antiinflamator, elimină gradat senzația de mâncărime și inflamație. În paralel se face o cură internă;
• Celulita – Efecte spectaculoase are și în cazul celulitei. Seva ajută la eliminarea țesuturilor adipoase inflamate. În paralel se masează energic cu sevă fiecare parte a corpului afectată;
• Adjuvant în tratamentul HIV – Substanțele active din sevă incetinesc dezvoltarea virusului care produce SIDA, pe de o parte, iar pe cealaltă parte amplifică imunitatea organismului;
• O cură de detoxifiere a organismului este bine venită oricând și pentru cei care nu au afecțiuni, prevenindu-le. Efectul se va simți încă din primele zile.

Compoziție: Sevă organică de mesteacăn (99,86%), regulator de aciditate – acid citric.

Valoare energetică (calorii) pentru 100 ml produs: 15,1 kj (3,6 kcal).

Valori nutritive la 100 ml: carbohidrați-0,9 g, proteine-0,0 g, lipide-0,0 g.

Conditii de pastrare: temperatura intre 0 si 25*C si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de (2-8)*C, nu mai mult de 48 ore.

 

Ingrediente:

apa de izvor carbogazoasa, zahar*, infuzie de lamaie*, suc de lamaie*6%, acid citric

* ingrediente ecologice

Ingrediente:

apa de izvor carbogazoasa, zahar*, infuzie de lamaie*, suc de lamaie*6%, acid citric

* ingrediente ecologice

SUC DE MERE PASTEURIZAT DIN MERE PROVENITE DIN AGRICULTURA ECO

100% natural si ecologic obtinut prin presare la rece.

 

Nu contine aditivi, conservanti, arome sau coloranti! Produs vegan, fara lactoza, fara gluten. Acum în ambalaj convenabil de 3 litri suficient pentru o luna de cura.

Beneficii:

  • Scade glucoza din sânge
  • Mentine sanatatea creierului
  • Încetineste procesul de îmbatrânire
  • Combate stresul si oboseala
  • Mareste vitalitatea
  • Stimuleaza regenerarea osoasa si musculara
  • Îmbunatateste metabolismul
  • Fortifica sistemul imunitar
  • Ajuta la buna functionare a ficatului
  • Combate alergiile
  • Regleaza tensiunea arteriala
  • Previne aparitia cancerului
  • Regleaza activitatea tiroidei
  • Detoxifica organismul

Mod de administrare: zilnic 100 ml suc simplu, diluat si/ sau îndulcit.

Recomandare: dupa deschidere puteti pastra sucul la o temperatura de 6 – 8 grade Celsius timp de 30 zile, în pozitie verticala, pâna la golire.

Acreditat ecologic de AustriaBioGarantie.

Rawe Fructonata reprezintă idea noastră de a conserva fructele într-un mod inedit, fără a folosi temperaturi înalte de procesare și pasteurizare dar într-o maniera cât mai curată si sigură fără adaos de zahăr, pectine, conservanți, coloranți sau alti aditivi alimentari. Cercetările noastre de-a lungul anilor s-au concretizat în această gamă de produse inovative de tip raw vegan, adica vegetale crude, prin dezvoltarea unui procedeu de producție care permite păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete la borcan dar asidurând totodată și siguranța din punct de vedere microbiologic chiar dacă produsele nu sunt pasteurizate!

Fructonata este singurul preparat din fructe, concentrat în vid la temperatura de max 42°C, fără pasteurizare pentru păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete.

Produs inovativ, bio raw vegan cu cel mai bogat conținut de fruct, fără adaos de zahăr, conservanți, aditivi sau coloranți. Fructonata conține zaharuri naturale din fruct, bogată în vitamine, fibre și antioxidanți.

Ingrediente: afine de padure*, concentrat proaspat din must de struguri* din agricultură ecologică UE.

Produs ambalat în vid.

Rawe Fructonata reprezintă idea noastră de a conserva fructele într-un mod inedit, fără a folosi temperaturi înalte de procesare și pasteurizare dar într-o maniera cât mai curată si sigură fără adaos de zahăr, pectine, conservanți, coloranți sau alti aditivi alimentari. Cercetările noastre de-a lungul anilor s-au concretizat în această gamă de produse inovative de tip raw vegan, adica vegetale crude, prin dezvoltarea unui procedeu de producție care permite păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete la borcan dar asidurând totodată și siguranța din punct de vedere microbiologic chiar dacă produsele nu sunt pasteurizate!

Fructonata este singurul preparat din fructe, concentrat în vid la temperatura de max 42°C, fără pasteurizare pentru păstrarea nutrienților, fitonutrienților și aromelor fructelor proaspete.

Produs inovativ, bio raw vegan cu cel mai bogat conținut de fruct, fără adaos de zahăr, conservanți, aditivi sau coloranți. Fructonata conține zaharuri naturale din fruct, bogată în vitamine, fibre și antioxidanți.

Ingrediente: portocale din agricultură ecologică UE.

Pentru obținerea a 100g produs finit s-au folosit 400g portocale.

Produs ambalat în vid.

INGREDIENTE: APA DE COCOS, PURE DE MANGO, CONCENTRAT DE LAMAIE.

  Produsul a fost adaugat in cos