Lumânări chakra

Culturile orientale cu o istorie de mii de ani-ca orice cultura importanta-incearca sa lege raporturile dintre universul cunoscut de ei, fiintele vii si lucrurile neinsufletite, prin punctul lor propriu de vedere. Pentru a intelege aceste raporturi, s-au creat niste sisteme si teorii complicate. O astfel de teorie(sau mai bine zis, filozofie), este sistemul chakrelor. Mentionam ca exista mai multe variante si nenumarate interpretari individuale ale sistemului de chakre. Nici nu consideram ca ar trebui s alegem strict o singura varianta..

In general, putem spune, ca chakreke sunt punctele distincte ale manunchiurilor de energie(buchet de energii), care intra si ies prin corp. Potrivit teoriilor, activitatea energetica este cea mai intensa la cele sapte puncte chakrale principale. Influentarea benefica a afluentelor de energie la punctele chakrale principale(armonizarea energiei) este posibila prin mai multe metode. De exemplu: prin energia unui vindecator calificat, prin energia unor minerale speciale, prin efectele unor uleiuri eterice, prin folosirea unor culori, sunete, etc.

Un astfel de mijloc, care ofera posibilitatea dezvoltarii unor efecte pozitive puternice, este lumanarea de chakra colorata, impregnata cu uleiuri eterice. Deci, o lumanare de aceeasi culoare cu un punct de chakra dat, poate sa fie un mijloc cu un efect multiplu invigorat. Focul, linia spirala elicoidala antica, uleiurile eterice, puterea culorilor, se pot uni intr-un efect benefic omogen.

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:
  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos