Zahar si indulcitori naturali


  • Produsele 1-18 (din 29)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Indulcitor natural obtinut din seva plantei Agave Americana (agava albastra), originara din Mexic.

Siropul este o fructoza mai dulce ca zaharul si m ai putin vascos decat mierea.

Contine fructoza 90% si glucoza 10%,

Datorita faptului ca aceste substante sunt lent absorbite de catre organism, nu este stimulata cresterea indicelui glicemic.

In mod natural mai contine minerale: calciu, fier, potasiu, magneziu, seleniu.

Se dizolva usor in lichide si poate fi folosit in loc de zahar sau miere in orice preparate.

INGREDIENTE: 100% SIROP DIN NUCA DE COCOS.

INGREDIENTE: FAINA DE OREZ SI APA.

INGREDIENTE: CURMALE SI APA

Indulcitor 100% ecologic, provenit din suc de artar canadian (din 40 l suc de artar se obtine 1 l sirop de artar).

Intareste sistemul imunitar al organismului.

Delicatesa natureala, cu gust fin de caramel. Se poate utiliza ca dressing pentru mancaruri si ca indulcitor pentru derserturi.

Poate inlocui zaharul sau mierea de albine.

Fara conservanti, coloranti, fara aditivi alimentari.

Indulcitor 100% ecologic, provenit din suc de artar canadian (din 40 l suc de artar se obtine 1 l sirop de artar).

Intareste sistemul imunitar al organismului.

Delicatesa natureala, cu gust fin de caramel. Se poate utiliza ca dressing pentru mancaruri si ca indulcitor pentru derserturi.

Poate inlocui zaharul sau mierea de albine.

Fara conservanti, coloranti, fara aditivi alimentari.

INGREDIENTE: SIROP DE ARTAR 100% DIN AGRICULTURA ECO.

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

 

INGREDIENTE: TAPIOCA SI APA.

INGREDIENTE: SIROP DE CURMALE 100%.

Este o alternativa foarte sanatoasa la frecvent utilizatul zahar alb - produsul este 100% natural, organic, nerafinat, produs din seva mugurilor de palmier de cocos.
Produs bio bogat in enzime, acid acetic, drojdie naturala, aminoacizi, vitamine si minerale, face parte din categoria de indulcitori naturali.
Zaharul de cocos este o sursa de lunga durata de de crestere a energiei pe parcursul zilei, fara a provoca cresteri bruste sau deficite de energie in organism.
Indexul glicemic foarte scazut, IG=35, il recomanda pentru persoanele care sufera de diabet zaharat .
Este un produs bio sigur pentru copii si femeile gravide.
Ingrediente: zahar din seva muguri palmieri de cocos*
* ingredint ce provine din Agricultura Ecologica
Utilizare: indulcitor natural in cafea, ceai si pentru prepararea de produse de patiserie, prajituri, cookie-uri si crearea de deserturi. Cu o aroma usor caramelizata poate fi utilizat in preparate din peste, impreuna cu cimbru pentru a obtine echilibrul de arome.
Certificare: PL-EKO-03
Termen de valabilitate: 2 ani

STEVIA REBAUDIANA SI ERITRITOL

  • Produsele 1-18 (din 29)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos