Zahar brun nerafinat

Zahar brun nerafinat

Se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestie de zahar ,fara vreun proces de rafinare.
In timpul procesarii nu se adauga conservanti.
Atentie!Nu se recomanda diabeticilor pentru ca se metabolizeaza la fel ca si zaharul rafinat.
Poate fi folosit cu succes in patiserie si cofetarie.

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

 

Ingrediente:

Curmale uscate si macinate* 100%.

* 100% agricultura ecologica.

PRODUS IN INDONEZIA

INDICE GLICEMIC FOARTE MIC.

Zahar bio brun deschis din trestie de zahar

Zaharul organic brun a fost obtinut prin metode traditionale de cultivare si prelucrare a trestiei proaspat secerata. Cultivarea biologica a trestiei garanteaza gustul si calitatea extraordinara a zaharului obtinut.
Culoarea brun deschisa se datoreaza continutului mai mic de melasa.

Recomandari: pentru indulcirea cafelei, ceaiului, da o aroma deosebita prajiturilor si deserturilor.

Nu contine conservanti, coloranti sau alte adaosuri.

4% bete de vanilie macinate*, zahar nerafinat*

Cuvantul Demerara inseamna intr-un dialect specific indigenilor din America de Sud, raul lemnului de trestie. Zona abunda in culturi de trestie de zahar in vremurile stravechi. Zaharul Demerara este obtinut prin presarea tulpinilor trestiei de zahar, iar din sucul rezultat se elimina apa. Cristalele de zahar Demerara au textura crocanta si miros intens de caramel.
Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelor sia preparatelor culinare care necesita indulcire, imprumutandu-le acestora savoare deosebita de caramel. Se poate aduga in ceai, cafea, cafeluta de cereale, lapte, creme. Poate fi folosit cu succes pentru produsele de patiserie si cofetarie. Il puteti presara peste prajituri, tarte, deoarece formeaza la cuptor o crusta usor sfaramicioasa si foarte gustoasa.

Tara de origine: Belize.

100% Natural si nerafinat
Fara aditivi sau conservanti

Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar prin standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului.
Continut ridicat de melasa.
Zaharul brut nerafinat se poate folosi la indulcirea tuturor alimentelor si preparatelor culinare care necesita indulcire, fara a modifica aroma specifica a acestora. Astefel, se poate adauga in ceai, lapte, cafeluta de cicoare si creme.

Datorita continutului ridicat de melasa, poate fi folosit cu succes la produsele de patiserie si cofetarie.
Este contraindicat persoanelor cu diabet.

Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil mai inchis la culoare si cu o forma mai neregulata. Pentru prajituri, cozonaci sau alte dulciuri, zaharul brut se comporta la fel ca si cel obisnuit insa are punctul de topire mai jos, face mai putina spuma si este mult mai sanatos decat zaharul rafinat.

Zaharul din trestie este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi s.a. Zaharul din trestie poate fi consumat si in perioadele de post alimentar sau post crestinesc.

Studiile de specialitatea au aratat deja efectele negative generate de consumul de zahar alb, rafinat. Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelor si preparatelor culinare care necesita indulcire, fara a modifica aroma specifica acestora. Astfel, se poate adauga zaharul brun in ceai, lapte, cafeluta de cicoare, prajituri, creme si multe altele.

Zaharul brun ar trebui sa se regaseasca de fiecare data pe lista ta de cumparaturi, pentru a-l folosi, ca indulcitor, in locul celui alb.

Unul din argumentele care inclina balanta in favoarea acestui tip este continutul de melasa, un produs bogat in vitamine si minerale, inclusiv calciu, fier, potasiu si magneziu, obtinut prin procesarea trestiei-de-zahar. Cu cat zaharul este mai rafinat, cum e cel alb, cu atat cantitatea de melasa continuta este mai redusa. Culoarea zaharului brun este data tocmai de prezenta melasei. De aceea, cu cat zaharul e mai inchis la culoare, cu atat este mai sanatos.

Iata ce alte atuuri mai are:

1.Un gust special, mai bun, tot datorita aromei date de melasa din trestie-de-zahar.
2.Nu contine conservanti, coloranti sau aditivi alimentari.
3.Are mai putine calorii fata de cel alb

Oricat ar fi de gustos si benefic, chiar si zaharul brun (i se mai spune si brut) trebuie consumat cu masura. Este contraindicat diabeticilor, persoanelor care au probleme cu greutatea si copiilor (creeaza hiperactivitate).

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Zahat brut Turbinado.

Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil mai inchis la culoare si cu o forma mai neregulata. Pentru prajituri, cozonaci sau alte dulciuri, zaharul brut se comporta la fel ca si cel obisnuit insa are punctul de topire mai jos, face mai putina spuma si este mult mai sanatos decat zaharul rafinat.

Zaharul din trestie este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi s.a. Zaharul din trestie poate fi consumat si in perioadele de post alimentar sau post crestinesc.

Studiile de specialitatea au aratat deja efectele negative generate de consumul de zahar alb, rafinat. Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelor si preparatelor culinare care necesita indulcire, fara a modifica aroma specifica acestora. Astfel, se poate adauga zaharul brun in ceai, lapte, cafeluta de cicoare, prajituri, creme si multe altele.

Zaharul brun ar trebui sa se regaseasca de fiecare data pe lista ta de cumparaturi, pentru a-l folosi, ca indulcitor, in locul celui alb.

Unul din argumentele care inclina balanta in favoarea acestui tip este continutul de melasa, un produs bogat in vitamine si minerale, inclusiv calciu, fier, potasiu si magneziu, obtinut prin procesarea trestiei-de-zahar. Cu cat zaharul este mai rafinat, cum e cel alb, cu atat cantitatea de melasa continuta este mai redusa. Culoarea zaharului brun este data tocmai de prezenta melasei. De aceea, cu cat zaharul e mai inchis la culoare, cu atat este mai sanatos.

Iata ce alte atuuri mai are:

1.Un gust special, mai bun, tot datorita aromei date de melasa din trestie-de-zahar.
2.Nu contine conservanti, coloranti sau aditivi alimentari.
3.Are mai putine calorii fata de cel alb

Oricat ar fi de gustos si benefic, chiar si zaharul brun (i se mai spune si brut) trebuie consumat cu masura. Este contraindicat diabeticilor, persoanelor care au probleme cu greutatea si copiilor (creeaza hiperactivitate).

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Ingrediente:

zahar din flori de cocos obtinut pe cale naturala fara adaosuri artificiale.

Tara de origine: Indonezia

  • Produsele 1-18 (din 19)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos