Zahar brun nerafinat

Zahar brun nerafinat

Se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestie de zahar ,fara vreun proces de rafinare.
In timpul procesarii nu se adauga conservanti.
Atentie!Nu se recomanda diabeticilor pentru ca se metabolizeaza la fel ca si zaharul rafinat.
Poate fi folosit cu succes in patiserie si cofetarie.

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

 

PRODUS IN INDONEZIA

Zahar bio brun deschis din trestie de zahar

Zaharul organic brun a fost obtinut prin metode traditionale de cultivare si prelucrare a trestiei proaspat secerata. Cultivarea biologica a trestiei garanteaza gustul si calitatea extraordinara a zaharului obtinut.
Culoarea brun deschisa se datoreaza continutului mai mic de melasa.

Recomandari: pentru indulcirea cafelei, ceaiului, da o aroma deosebita prajiturilor si deserturilor.

Nu contine conservanti, coloranti sau alte adaosuri.

4% bete de vanilie macinate*, zahar nerafinat*

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos