Zahar brun nerafinat

Zahar brun nerafinat

Se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestie de zahar ,fara vreun proces de rafinare.
In timpul procesarii nu se adauga conservanti.
Atentie!Nu se recomanda diabeticilor pentru ca se metabolizeaza la fel ca si zaharul rafinat.
Poate fi folosit cu succes in patiserie si cofetarie.

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul brun din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

Origine: Mauritius

Zahărul auriu din trestie din gama Aromes Noirs este ideal pentru preparate de patiserie, prăjituri, băuturi calde și răcoritoare, intensificând gustul acestora.

 

Ingrediente:

Curmale uscate si macinate* 100%.

* 100% agricultura ecologica.

PRODUS IN INDONEZIA

Zahar bio brun deschis din trestie de zahar

Zaharul organic brun a fost obtinut prin metode traditionale de cultivare si prelucrare a trestiei proaspat secerata. Cultivarea biologica a trestiei garanteaza gustul si calitatea extraordinara a zaharului obtinut.
Culoarea brun deschisa se datoreaza continutului mai mic de melasa.

Recomandari: pentru indulcirea cafelei, ceaiului, da o aroma deosebita prajiturilor si deserturilor.

Nu contine conservanti, coloranti sau alte adaosuri.

4% bete de vanilie macinate*, zahar nerafinat*

Zahărul de cocos  este obţinut din nectarul florilor palmierului de cocos.

IG 35 - are indicele glicemic scazut fata de alte zaharuri, cu un gust usor caramelizat.

Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute până devine un caramel gros, după care este uscat şi măcinat până devine pudră cristalizată. Această metodă traditională asigură păstrarea  conţinutului de vitamine şi minerale precum: Vitaminele B1, B2, B3, B6 , vitamina C, Potasiu, Magneziu, Zinc, Fier, şi o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi. Are indicele glicemic scăzut (35) faţă de alte zahăruri, cu un  gust uşor caramelizat.

Prin simpla înlocuire a zahărului normal, cu zahărul de cocos se poate obţine un metabolism mai rapid, cu rezultat în arderea grăsimilor.

Zahărul de cocos se poate consuma ca îndulcitor, se poate adăuga în cafea, ciocolată, tarte cu fructe, îngheţată şi deserturi sau poate fi utilizat pentru gătit.
Tara de origine: Argentina

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos