Produse de panificatie

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

REZISTA LA GRASIMI SI TEMPERATURI DE PANA LA 220 GRADE C.

Drojdie de bere inactivă cu vitamina B12

Un aliment vegan cu gust usor de nuci.

Valori nutrițional / 100 grame:
Energie 1439Kj / 344Kcal
Grăsimi 4g
din care saturate 12.4g
Carbohidrați 36.9g
din care zaharuri 12.4g
Fibre 22g
Proteine 51g
Sare 0.2g
Vitamina B1 45mg
Vitamina B2 18mg
Vitamina B3 341mg
Vitamina B6 34mg
Acid Folic 4400pg
Vitamina B12 44mcg 
Vitamina B5 140mg
Fier 5mg
Zinc 120mg

Ingrediente:

drojdie uscata

Utilizare: la fel ca drojdia proaspata: 1 lingura drojdie la 500gr faina

Continut: drojdie de bere uscata inactiva

Bogata in vitamine B1: 1,2 mg, B@ 1,8 mg, B6 0,4 mg, acid folic: 0,37 mg, niacina: 9,2 mg

Utilizare: in supe, sosuri, sandwichuri, paste, orez, musli, mancaruri.

Amestecata cu ulei presat la rece obtinem o crema pentru painea prajita.

Contribuie la marirea vitalitatii, imunitatii, previne caderea parului, confera sanatate unghiilor si pielii

Ingrediente: drojdie pe baza de cereale amidon de cartof.Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Germania.Gust natural de drojdie. Intrebuintare: pentru coacerea de paine prajitura si patiserie.1 plic la 500g faina

Ingrediente: faina integrala de secara obtinuta din agricultura ECO

Praf organic de copt cu crema tartar, fara fosfati.

Tartarul se produce in mod natural in timpul obtinerii vinului asa ca nu are nevoie de fosfati. Se foloseste la prepararea cozonacilor sua a oricaror alte produse de panificatie. Praful de copt face aluatul usor si delicious.

Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor

Ingrediente: bicarbonat de sodiu E500
Utilizare: bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe ... )  Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de bicarbonat ( sau ½ lingurita de bicarbonat lae 200 g de faina ) .
Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie. Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaării.
Origine: Agricultura: Franta
Alergeni:
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.

INGREDIENTE: bicarbonat de sodiu 200gr

Amidon din Kuzu(Pueraria Lobata).

Utilizare: se amesteca 1-2 lingurite de faina amidon in apa rece, apoi se adauga in sosuri sau mancare, amestecand pana la ingrosare.

CONTINUT DE PROTEINE: 43,7%.

Hartie de copt ecologica IF YOU CARE nu contine clor.

Este gata pentru copt, rezista la grasimi si la temperaturi de pana la 220 grade Celsius.

Ingrediente:

faina integrala de grau, apa, seminte de mac(2%), ulei de palmier, drojdie, sare fara adaos de iod, ierburi mediteraneene

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos