Diverse

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

OREZ ALB DIN CULTURA ECOLOGICA.

Agar agarul se obţine din 8 varietăţi diferite de alge rosii. Este preparat iarna si implica un proces foarte lung. De aceea este si destul de scump

Agar agar este gelatina vegetala. Se foloseste la fabricarea dulciurilor, bomboanelor si a jeleurilor, a cremelor, budincilor etc.

Se poate utiliza pentru a obtine legume in aspic.

Efectul agar agar-ului este de a dizolva colesterolul si desi nu contine grasimi sau calorii, este bogat in fier si calciu. Cand trece prin intestine, retine rezidurile vechi si le curata. Este foarte bun pentru tratarea constipatiei si este indispensabil pentru frumusete si sanatate.

covoras din bambus pentru rulat sushi

Amazake este o pasta consistenta si cremoasa, folosita in mod traditional in Japonia ca ingredient pentru bauturi si deserturi, ce consta dintr-un amestec de orez dulce fiert cu cultura koji, lasat sa fermenteze.

Koji - orez fiert și / sau boabe de soia, la care sa adaugat o cultură de fermentare cu denumirea latină de Aspergillus oryzae, folosită pentru prepararea alimentelor fermentate, cele tradiţionale fiind sosul de soia, miso, mirin și sake.

Aroma dulce naturala a acestui desert se datoreaza zaharurilor simple in care sunt transformati carbohidratii din orezul integral, in cadrul unui proces de productie ce respecta traditia.

Produs vegan fara grau, produse lactate, gluten (cu exceptia glutenului din ovaz), nuci sau adaus de zahar, certificat de Ecoinspect SRL RO-ECO-008.

Tara de provenienta: Republica Ceha

Ingrediente:

Apa, orez integral* 27%, orez de cultura* (koji), sare de mare.

* din culturi ecologice.

Valori nutritionale/100g:

Energie 147 kcal / 613 kj, proteine 3 g, carbohidrati 30 g (din care glucide 18.5 g), lipide 0.9 g (din care saturate - urme), urme de sare.

Mod de intrebuintare:

Amazake este o alternativă pentru deserturi și prăjituri, fără produse lactate si usor de adaptat.

In mod obisnuit, in Japonia Amazake este consumat ca o bautura reconfortanta pe timp de iarna, fiind in prealabil diluat cu apa fierbinte si trecut prin sita.

In orice caz, acest desert este usor de folosit si pentru multe preparate europene. Spre exemplu, adaugand Amazake in piureul de fructe preferat de dumneavoastra, ii imbunatateste acestuia continutul de proteine, textura si gustul natural dulce, dar poate fi adaugat si in aluatul de clatite, briose sau utilizat pentru a prepara friganele fara produse lactate in compozitie.

Dupa desigilare se pastreaza in frigider si se consuma in maxim 5 zile.

Ingrediente:

Taitei* 71%: faina de grau semintgerala* 74,5%, faina de orez brun* 24,5%, sare marina

Baza supa* 29%: sos soia*62% (apa, boabe soia*, grau*, sare marina, alcool de cereale*), sirop din malt de orez* (orez*, orz incoltit*, apa), sare marina, apa, kuzu*, ulei de susan* prajit, piure ceapa*, piure usturoi*, piure ghimbir*, extract de kombu* (apa, kombu*, sare marina), piper negru*, piper alb*

* din agricultura organica

Desert Amazake Clearspring cu ovaz, obtinut din doar 3 ingrediente organice: apa, cereale integrale si un varf de sare. Rezultatul este un desert dulce, cremos si dens, traditional japonez, fara lactate.

„Amazake” se traduce din limba japoneza ca „sake dulce”, fiind consumat ca o bautura care se obtine prin dilutie cu apa fierbinte, un incalzitor reconfortant pe perioada iernii. Cu toate acestea, este foarte versatil si poate fi folosit pentru a conferi textura, un plus de proteine si o aroma dulceaga preparatelor dvs. preferate de patiserie: briose, clatite, etc. De asemenea, se poate folosi la prepararea painii toast fara lactate.

Dar ce este Amazake?

Acest „sake dulce” se obtine prin transformarea carbohidratilor din cereale in zaharuri simple de catre culturi de koji, obtinandu-se astfel aroma dulceaga naturala. Este o pasta consistenta si cremoasa folosita in mod traditional in Japonia ca ingredient pentru bauturi si deserturi si consta dintr-un amestec de orez dulce fiert cu cultura koji, lasat sa fermenteze.

Koji – orez fiert si / sau boabe de soia, la care sa adaugat o cultura de fermentare cu denumirea latina de Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.

Ingrediente:

Apa, ovaz* (24%), orez cultivat * (17%), sare marina. * cultivat organic

Nu contine: lapte, grau, gluten (cu exceptia ovazului), zahar adaugat, nuci

Valori nutritionale pentru 100 g de desert Amazake:

Energie: 517 KJ / 122 kcal

Grasimi: 1.2 g

  • din care saturate: 0 g

Carbohidrati: 24 g

  • din care zaharuri: 14 g

Proteine: 3.8 g

Sare: 0.05 g

Desert Amazake Clearspring cu mei, obtinut din doar 3 ingrediente organice: apa, cereale integrale si un varf de sare. Rezultatul este un desert dulce, cremos si dens, traditional japonez, fara lactate.

„Amazake” se traduce din limba japoneza ca „sake dulce”, fiind consumat ca o bautura care se obtine prin dilutie cu apa fierbinte, un incalzitor reconfortant pe perioada iernii. Cu toate acestea, este foarte versatil si poate fi folosit pentru a conferi textura, un plus de proteine si o aroma dulceaga preparatelor dvs. preferate de patiserie: briose, clatite, etc. De asemenea, se poate folosi la prepararea painii toast fara lactate.

Dar ce este Amazake?

Acest „sake dulce” se obtine prin transformarea carbohidratilor din cereale in zaharuri simple de catre culturi de koji, obtinandu-se astfel aroma dulceaga naturala. Este o pasta consistenta si cremoasa folosita in mod traditional in Japonia ca ingredient pentru bauturi si deserturi si consta dintr-un amestec de orez dulce fiert cu cultura koji, lasat sa fermenteze.

Koji – orez fiert si / sau boabe de soia, la care sa adaugat o cultura de fermentare cu denumirea latina de Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.

Ingrediente: Apa, mei * (24%), orez cultivat * (17%), sare marina. * cultivat organic

Nu contine: lapte, grau, gluten (cu exceptia ovazului), zahar adaugat, nuci

Valori nutritionale pentru 100 g de desert Amazake:

Energie: 567 KJ / 134 kcal

Grasimi: 1 g

  • din care saturate: 0 g

Carbohidrati: 28 g

  • din care zaharuri: 14 g

Proteine: 3.2 g

Sare: 0.05 g

Ingrediente:

boabe de soia coapte* 59%, seminte de floarea soarelui* 19%, seminte de dovleac* 19%, sare marina

Ingrediente:

migdale* 93%, tamari*7%(boabe de soia*, apa, sare marina, mirin* (orez dulce*, apa, orez*)

* din agricultura ecologica

Ingrediente:

caju* 92%, tamari* 8% (boabe de soia*, apa, sare marina, mirin* (orez dulce*, apa, orez*)

* din agricultura ecologica

Ingrediente:

boabe de soia* 91%, tamari* 7,4% (boabe de soia*, apa, sare marina, mirin* (orez dulce*, apa, orez*), sare marina, extract de chilli* 0,01% (extract de chilli*, ulei de rapita*)

* din agricultura ecologica

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos