Ceaiuri in pliculete ambalate individual sonnentor

Pentru eleganta folosirii acestei savori, Sonnentor va pune la dispozitie plicuri ambalate individual.

  • Produsele 1-18 (din 37)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

Ceai La Mulți Ani! (Happy Birthday Herbal Tea): frunze de mur, flori de soc, flori de tei, izmă bună, verbină, salvie, petale de floarea-soarelui şi albăstrele. Ceai Voie Bună (Cheery Herbal Tea): frunze de mur, izmă bună, frunze de frag, gălbenele, albăstrele şi petale de floarea-soarelui. Ceai Rooibos Portocale (Rooibos Orange Tea): 59% rooibos, 39% bucățele de portocale, petale de floarea-soarelui şi esenţă de portocale. Ceai Ghimbir Lămâi (Ginger Lemon Tea): 25% ghimbir, lemongrass, lemn dulce, 12% coajă de lămâi, piper negru, mentă şi hibiscus. Ceai Soare de Ghimbir (Ginger Sun Tea): 33% ghimbir, lemongrass, bucăţele de portocale, scorţişoară, cardamom, lemn dulce, roiniţă, petale de trandafir şi petale de floarea-soarelui. Ceai Alb Pai Mu Tan (White Tea Pai Mu Tan): 100% ceai alb. Ceai Verde Lemongrass (Green Tea Lemongrass): 80% ceai verde şI 20% lemongrass. Ceai Negru Earl Grey (Earl Grey Black Tea): 96% ceai negru și esență de bergamot. Ceai Îngeraşii Ştrengari Somn Ușor (Cheeky Cherubs Bedtime Tea): roiniţă, frunze de mur, flori de soc, cimbrişor, gălbenele, verbină, albăstrele şi petale de floarea-soarelui. Ceai Îngeraşii Ştrengari Năsuc Înfundat (Cheeky Cherubs Sniffle Tea): mentă, muşeţel, flori de soc, flori de tei, salvie şi cimbru de cultură.


Descriere

10 sortimente diverse de ceai
20 plicuri de ceai ecologice, două bucăți
din fiecare sortiment

Ingrediente

100% muşeţel


Descriere

Simbolul puterii, muşeţelul, deşi modestă, oferă siguranţă.

Ingrediente

roiniță, flori de soc, gălbenele, cimbrișor, albăstrele și frunze de zmeur.


Descriere

Ceai de Plante

Luna Plină aduce liniște și calm. Bun pentru pacea interioară și relaxare...

Ingrediente

roiniță, izmă bună, mentă, nalbă comună, bănuți, gălbenele și albăstrele


Descriere

Toată lumea are nevoie de puţină fericire. Un buchet uriaş plin de "şansa vieţii" servit într-o ceaşcă de ceai fierbinte, este o comoară preţioasă pentru tine sau pentru un prieten drag! Fericirea trebuie împărtăşită!

Ingrediente

frunze de mur, flori de soc, 30% mate, lemongrass, măceșe, mentă creață, ceai verde și petale de trandafiri.


Descriere

Ceai de Plante cu Mate

Luna Nouă este o sursă de energie și entuziasm. Acest ceai transmite optimism..

Ingrediente

frunze de mur, flori de soc, 20% ceai verde, măceșe, bucățele de măr și gălbenele.


Descriere

Ceai de Plante cu Ceai Verde

Luna Descrescătoare aduce alinare și eliberare. Ascultă-ți inima...

Continut:

Ceaiul alb considerat cel mai pretios sortiment de ceai din lume. Un gust fin, savoare florala si o culoare deschisa.

100% ceai alb.

Ingrediente

100% ceai negru


Descriere

auriu sclipitor, floral, ușor acrișor

La poalele munților Himalaya se întinde aria de cultivare a unuia dintre cele mai delicate ceaiuri negre, Darjeeling. Versanții la mare altitudine, soarele intens de la munte și nopțile răcoroase îi conferă acestui ceai nuanțele speciale. Acest ceai Darjeeling din a doua recoltă (2nd Flush) are o culoare aurie sclipitoare și se evidențiază prin aromele florale, delicat acrișoare și nuanțele ușoare de malț. Perfect pentru ceaiul de micul dejun sau de după amiază.

Ghimbir - un ceai din indepartatul Est Asiatic cu o nota proaspata si picanta!

In medicina Ayurveda, ghimbirul este numit "fierbinte" - adduce foc in corp.

Ingrediente

100% ceai verde


Descriere

puternic, acrișor, proaspăt

Chun Mee - un ceai verde clasic – are arome puternice, plăcut acrișoare cu o notă proaspătă. Chun Mee înseamnă „sprânceană prețioasă”. Ceaiul și-a primit numele după formele frunzelor, care sunt ușor arcuite și seamănă cu sprâncene când se răsucesc. Acest ceai verde se asortează bine atât cu mâncăruri picante cât și cele îmbelșugate.

Un ceai pentru cei grăbiţi! Ideal la micul dejun, revigorant şi energizant.

Continut:

frunze de mur*, menta*, frunze de zmeur* si de frag*, galbenele* si albastrele*

Ingrediente

măceşe, bucăţele de măr, hibiscus, 5% bucăţele de frăguţe şi essenşă de frăguţe


Descriere

Împrospătare pură! - o combinaţie de fructe, minunată, înconjurată cu frăguţe. Un gust fin acrişor, are un efect revigorant

Sfat pentru Iarna: Rooibos Vanilie este baza recomandata pentru un Punch si/sau Vin fiert. Cu putina frisca si presarat cu Scortisoara are un gust surprinzator.

Ingrediente:

97% rooibos* si 3% extract natural de vanilie

Ingrediente

roiniţă, frunze de mur, măceșe și nalbă comună.


Descriere

Ceai ideal înainte de culcare. Simplu se stinge lumina și adormi… gistul plăcut de plante garantează un somn liniștit – nu mai e nevoie să numeri oile sau stelele.

A lasa grijile deoparte necesita practica! In aceasta lume plina de agitatie, stress si griji trebuie sa ne amintim ca avem nevoie de relaxare. Ceaiul "Fara Stress" va ajuta.

Ingrediente:

roinita*, frunze de mur*, ovaz verde*, galbenele*, flori de soc* petale de floarea-soarelui*, albastrele* si petale de trandafiri*

Continut:

20% ceai verde de iasomie*, coriandru*, fenicul*, ghimbir*, lemn dulce*, anason, bucatele de scortisoara*, roinita*, menta*, albastrele* si aroma naturala de vanilie cu extract de bourbon*

Ceaiul verde de iasomie mai este cunoscut si sub numele chinezesc "Xiang Pian" sau "Mo Li Hua Cha". Unii oameni il denumesc astfel datorita frunzelor de ceai verde de calitate superioara parfumate cu flori de iasomie.

Ceaiul verde este selectat din recolta de primavara si apoi este parfumat cu cele mai bune flori de iasomie, care sunt culese in luna iunie. Ceaiul verde este parfumat in mod succesiv cu iasomie, de 4-5 ori. Rezultatul este o aroma florala absolute captivanta.

Acest ceai prezinta un buchet aromatic ametitor, care evoca amintirea unei gradini inflorite, cu un aer proaspat de primavara care iti purifica mintea si corpul.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte (70-80 grade Celsius) peste un plic de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute.
Contine:
20% ceai verde de iasomie, coriandru, fenicul, ghimbir, lemn dulce, anason, bucatele de scortisoara, roinita, menta, albastrele si aroma naturala ecologica de vanilie cu extract de bourbon.

Ingrediente

frunze de mur, lemongrass, roiniță, flori de tei, albăstrele, gălbenele și petale de trandafiri.


Descriere

Ideal pentru relaxare la apusul soarelui, precum culoarea galben-aurie a acestui ceai. Un ceai ușor dulceag cu o notă lămâioasă, recomandat pe lăngâ bucate ușoare de digerat, un digestiv în ceașcă, doar lasă-te pe spate și sorbește cu bucurie aceste clipe.

Continut:

35% ceai verde, rozmarin, 15% frunze de ginkgo, roinita, izma buna si petale de trandafir.
  • Produsele 1-18 (din 37)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos