Bomboane jeleuri si guma de mestecat

x

  • Produsele 1-18 (din 27)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Guma de mestecat cu citrice
Fara zahar, cu propolis italian si stevie - indulcitor 100% natural, 0 calorii
Igiena si protectie
Propolisul are proprietari antibiotice,antiinflamatorii si antibacterice. Prin folosirea gumei de mestecat absortia principiului activ prin mestecare este ideala. Se absoarbe gradat si intervine atat la nivel general(prin absorbtia sublinguala )cat si la nivel local dezinfectand cavitatea orala .
Ingrediente :
70% îndulcitori: sorbitol, isomalt, glicozidele derivate din steviol extrase din frunzele de stevia rebaudiana, bază de gumă ce conține lectină de soia, arome naturale, uleiuri esentiale de citrice 1%,acid citric, agent de îngroșare: gumă arabică, extract de propolis, stabilizator: glicerol, colorant dioxid de titan, ceară de carnauba , antioxidant acid scorbico E320

Guma de mestecat cu capsuni
Fara zahar, cu propolis italian si stevie , indulcitor 100% natural, 0 calorii
Igiena si protectie
Propolisul are proprietari antibiotice,antiinflamatorii si antibacterice.Prin folosirea gumei de mestecat absortia principiului activ prin mestecare este ideala. Se absoarbe gradat si actioneaza atat la nivel general(prin absorbtia sublinguala )cat si la nivel local dezinfectind cavitatea orala .

69,6% îndulcitori: sorbitol, isomalț, sirop de maltitol, glicozidele derivate din steviol, extras din frunzele de stevia rebaudiana, bază de gumă ce conține lectină de soia, arome, acidifiant: acid citric, stabilizator: glicerol, agent de ingrosare: gumă arabică, extract de propolis 0,56%, suc căpșuni 0,5%, colorant: dioxid de titan, agent de acoperire ceară carnauba, antioxidant:E 320

Guma de mestecat biodegradabila cu scortisoara. Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Gumele de mestecat Chicza se obtin din seva arborelui Chicozapote (Manilkara zapota) din padurile tropicale ale peninsulei Yucatan, obarsia culturii  mayase si a jaguarilor, recoltarea sevei bazandu-se pe principiile agriculturii durabile.
Pentru prepararea gumei de mestecat seva (latexul) este fiarta, deshidratata si adusa sub forma de pasta lipicioasa care este apoi intinsa, framantata si modelata in formele finale. Pe parcursul acestui proces sunt adaugate ceruri si indulcitori naturali (printre care siropul de agave - indulcitor natural cu indice glicemic scazut) si arome naturale.
Pe cat de simplu pare, folosind doar ingrediente si procese naturale, produsul rezultat este o exceptie rara pe marea piata actuala a gumelor de mestecat, in mare parte artificiale. Gumele de mestecat comercializate au de obicei, daca nu intotdeauna, nu mai mult de 5-7% baza de gumă, restul produsului fiind artificial si compus din benzina pe baza de polimeri, care este material plastic. Acesta este un procent  mic in comparatie cu procentul de 40% baza de guma ecologica  al produselor Chicza.

Ingrediente: praf de suc de trestie deshidratat* (37%), baza de guma* (35%), glucoza organica* (24%), sirop de agave* (3%), aroma de scortisoara*.
*cultivat ecologic.

Guma de mestecat biodegradabila cu menta creata. Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Gumele de mestecat Chicza se obtin din seva arborelui Chicozapote (Manilkara zapota) din padurile tropicale ale peninsulei Yucatan, obarsia culturii  mayase si a jaguarilor, recoltarea sevei bazandu-se pe principiile agriculturii durabile.
Pentru prepararea gumei de mestecat seva (latexul) este fiarta, deshidratata si adusa sub forma de pasta lipicioasa care este apoi intinsa, framantata si modelata in formele finale. Pe parcursul acestui proces sunt adaugate ceruri si indulcitori naturali (printre care siropul de agave - indulcitor natural cu indice glicemic scazut) si arome naturale.
Pe cat de simplu pare, folosind doar ingrediente si procese naturale, produsul rezultat este o exceptie rara pe marea piata actuala a gumelor de mestecat, in mare parte artificiale. Gumele de mestecat comercializate au de obicei, daca nu intotdeauna, nu mai mult de 5-7% baza de gumă, restul produsului fiind artificial si compus din benzina pe baza de polimeri, care este material plastic. Acesta este un procent  mic in comparatie cu procentul de 40% baza de guma ecologica  al produselor Chicza.

Ingrediente: praf de suc de trestie deshidratat* (37%), baza de guma* (35%), glucoza organica* (24%), sirop de agave* (3%), aroma de menta creata*.
*cultivat ecologic.

Produs/Cultivat in Mexic.
Tara de provenienta: Anglia

Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Gumele de mestecat Chicza se obtin din seva arborelui Chicozapote (Manilkara zapota) din padurile tropicale ale peninsulei Yucatan, obarsia culturii  mayase si a jaguarilor, recoltarea sevei bazandu-se pe principiile agriculturii durabile.
Pentru prepararea gumei de mestecat seva (latexul) este fiarta, deshidratata si adusa sub forma de pasta lipicioasa care este apoi intinsa, framantata si modelata in formele finale. Pe parcursul acestui proces sunt adaugate ceruri si indulcitori naturali (printre care siropul de agave - indulcitor natural cu indice glicemic scazut) si arome naturale.
Pe cat de simplu pare, folosind doar ingrediente si procese naturale, produsul rezultat este o exceptie rara pe marea piata actuala a gumelor de mestecat, in mare parte artificiale. Gumele de mestecat comercializate au de obicei, daca nu intotdeauna, nu mai mult de 5-7% baza de gumă, restul produsului fiind artificial si compus din benzina pe baza de polimeri, care este material plastic. Acesta este un procent  mic in comparatie cu procentul de 40% baza de guma ecologica  al produselor Chicza.

Ingrediente: praf de suc de trestie deshidratat* (37%), baza de guma* (35%), glucoza organica* (24%), sirop de agave* (3%), aroma de lime*.
*cultivat ecologic.

Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Gumele de mestecat Chicza se obtin din seva arborelui Chicozapote (Manilkara zapota) din padurile tropicale ale peninsulei Yucatan, obarsia culturii  mayase si a jaguarilor, recoltarea sevei bazandu-se pe principiile agriculturii durabile.
Pentru prepararea gumei de mestecat seva (latexul) este fiarta, deshidratata si adusa sub forma de pasta lipicioasa care este apoi intinsa, framantata si modelata in formele finale. Pe parcursul acestui proces sunt adaugate ceruri si indulcitori naturali (printre care siropul de agave - indulcitor natural cu indice glicemic scazut) si arome naturale.
Pe cat de simplu pare, folosind doar ingrediente si procese naturale, produsul rezultat este o exceptie rara pe marea piata actuala a gumelor de mestecat, in mare parte artificiale. Gumele de mestecat comercializate au de obicei, daca nu intotdeauna, nu mai mult de 5-7% baza de gumă, restul produsului fiind artificial si compus din benzina pe baza de polimeri, care este material plastic. Acesta este un procent  mic in comparatie cu procentul de 40% baza de guma ecologica  al produselor Chicza.

Ingrediente:

praf de suc de trestie deshidratat* (37%), baza de guma* (35%), glucoza organica* (24%), sirop de agave* (3%), aroma de menta*.
*cultivat ecologic.

 

Ingrediente
– 50% invelis din ciocolata neagra
Ciocolata neagra : Substanta uscata din cacao minim 55%
Ingrediente: pasta de cacao , zahar, unt cacao, emulsifiant lecitina din floarea soarelui
– 50% Crema : Apicocktail Apilife
Ingrediente: miere, polen crud, pstura, extract de propolis, apilarnil, laptisor de matca crud.
“Mod de administrare”
Copii intre 2-10 ani: 2 praline/zi
Copii intre 10-18 ani: 3 praline/zi
Adulti: 4 praline/zi
*pralina = o semisfera
Contine posibili alergeni: polen, propolis, laptisor de matca, miere, pastura si apilarnil.
Masa nominala 100 gr

În realizarea drajeurilor noastre cu ciocolată Stevielle, am ținut cont ca miezul acestora să fie niște super-alimente.
Am ales MIGDALELE de la nuci deoarece reduc glicemia, colesterolul şi bolile de inimă.

INGREDIENTE:

69,5% ciocolată neagră belgiană fără zahăr, îndulcită cu stevia (masă de cacao, fibre (polidextroza), unt de cacao, îndulcitori (maltitol), emulsionant (lecitină din soia), îndulcitori (steviol glicozide-Extract de STEVIA), aromă naturală de vanilie), 30% migdale, agenţi de glazurare: gumă arabică, shellac, uleiuri vegetale (nucă de cocos şi rapiţă)
Ciocolata neagră conţine minimum 58% cacao.
Poate conţine urme de lapte si alte fructe cu coajă lemnoasă.

COMPOZITIE CIOCOLATA CU LAPTE

 

În realizarea drajeurilor cu ciocolată Stevielle, am ținut cont ca miezul acestora să fie niște super-alimente.
Am ales MERIȘOARELE de la fructe deoarece au efecte foarte bune asupra organismului datorită vitaminelor, taninilor, antioxidanților și multor altor substanțe foarte sănătoase conținute de ele.
MERIȘOARELE sunt uscate fara zahăr adaugat (nu sunt confiate).

INGREDIENTE:

69,5% ciocolată neagră belgiană fără zahăr, îndulcită cu stevia (masă de cacao, fibre (polidextroza), unt de cacao, îndulcitori (maltitol), emulsionant (lecitină din soia), îndulcitori (steviol glicozide-Extract de STEVIA), aromă naturală de vanilie), 30% merişor, agenţi de glazurare: gumă arabică, shellac, uleiuri vegetale (nucă de cocos şi rapiţă)
Ciocolata neagră conţine minimum 58% cacao.
Poate conţine urme de lapte si alte fructe cu coajă lemnoasă.


În realizarea drajeurilor noastre cu ciocolată Stevielle, am ținut cont ca miezul acestora să fie niște super-alimente.
Am ales MERIȘOARELE de la fructe deoarece au efecte foarte bune asupra organismului datorită vitaminelor, taninilor, antioxidanților și multor altor substanțe foarte sănătoase conținute de ele.
MERIȘOARELE sunt uscate fara zahăr adaugat (nu sunt confiate).

INGREDIENTE:

69,5% ciocolată cu lapte belgiană fără zahăr, îndulcită cu stevia (unt de cacao, fibre (inulină), lapte praf integral, masă de cacao, lapte praf degresat, îndulcitori (maltitol), emulsionant (lecitină din soia), îndulcitori (steviol glicozide-Extract de STEVIA), arome naturale), 30% merişor, agenţi de glazurare: gumă arabică, shellac, uleiuri vegetale (nucă de cocos şi rapiţă).
Ciocolata cu lapte conţine minimum 38% cacao.
Poate conţine urme de alte fructe cu coajă lemnoasă.


În realizarea drajeurilor noastre cu ciocolată Stevielle, am ținut cont ca miezul acestora să fie niște super-alimente.
Am ales MIGDALELE de la nuci deoarece reduc glicemia, colesterolul şi bolile de inimă.

INGREDIENTE:

69,5% ciocolată cu lapte belgiană fără zahăr, îndulcită cu stevia (unt de cacao, fibre (inulină), lapte praf integral, masă de cacao, lapte praf degresat, îndulcitori (maltitol), emulsionant (lecitină din soia), îndulcitori (steviol glicozide-Extract de STEVIA), arome naturale), 30% migdale, agenţi de glazurare: gumă arabică, shellac, uleiuri vegetale (nucă de cocos şi rapiţă).
Ciocolata cu lapte conţine minimum 38% cacao.
Poate conţine urme de alte fructe cu coajă lemnoasă.

 

COMPOZITIE CIOCOLATA CU LAPTE

Ingrediente:

zahar brut din trestie de zahar*, sirop de porumb*, extracte dim muguri de Brad*, extract de Echinaceea*, ulei de Menta*, ulei de Brad*, ulei de Cimbru*

Ingrediente

sirop de glucoză*, zahăr brut de trestie*, agent gelifiant: pectină citrică şi ghimbir măcinat* - 0,9% .* = certificat ecologic

Ingrediente:

25% ghimbir* si zahar de trestie nerafinat*

Lemnul dulce e bine de consumat cand avem febra, ajuta organismul.

Ingrediente:

sirop de melasa, faina de grau, extract de lemn dulce, ulei esential de anason

Ingrediente:

sirop de glucoza*, zahar din sfecla* 37%, miere*(5%), gelatina*, lapte praf* degresat, pudra de iaurt* degresat(1%) corespunde la 11% iaurt* degresat, acidulant: acid citric, extract de suc de soc*, arome naturale, aroma naturala de lamaie, aroma naturala de portocale, alte arome naturale, extract de curcuma*, extract de alge(spirulina), agent de eliberare: ceara de carnauba, ceara de albine(alba si galbena).


*provin din agricultura ecologica.

 

Bogat in miere poliflora.


Valori nutritive:
kj: 1418
kcal: 334
grasimi: 0.2g
acizi grasi saturati: 0.1g
glucide: 77g
zaharuri: 62g
proteine: 6.3g
sare: 0.07g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

lapte, iaurt

Ingrediente:

sirop de glucoza*, zahar de sfecla*(37%), miere*5%, gelatina*, acidulant: acid citric*, concentrat de suc de fructe*1,1%(mere*, soc*, coacaze*, lamaie*, zmeura*), arome naturale de lamaie si portocale, cu alte arome naturale, aroma naturala de curcuma*, ulei de rapita*, extract de alge(spirulina),agent de eliberare ceara de carnauba, ceara de albine alba si galbena


*provin din agricultura ecologica.

 

Fara gluten si lactoza


Valori nutritive:
kj: 1432
kcal: 337
grasimi: 0.2g
acizi grasi saturati: 0.1g
glucide: 78g
zaharuri: 62g
proteine: 4.8g
sare: 0.01g
* - doza zilnica recomandata
Ingrediente:

sirop de glucoza*, zahar din sfecla* 32%,lapte praf (2,5%), pudra de iaurt* (2,4%), gelatina(pectina), regulator de acid (tartrat de sodiu, tartrat de magneziu), acidulant: acid tartric,concentrat de suc* (soc, morcovi negri), aroma naturala, aroma 
naturala de curcuma*, agent de acoperire (ceara de carnauba*),extract de alge*(spirulina)


*provin din agricultura ecologica

Iaurtul inimii - o placere deosebita pentru toti iubitorii veggie - se prezinta ca gelatina extra-moale, fructata si fara grasime animala.


Valori nutritive:
kj: 1339
kcal: 314
grasimi: 0,3g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 76g
zaharuri: 57g
fibre: 1,9g
proteine: 1,8g
sare: 0,23g
* - doza zilnica recomandata
  • Produsele 1-18 (din 27)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos