Fasole

Au un continut important in proteine de buna calitate si usor asimilabile, glucide, vitaminele B si E , fier, zinc, magneziu.

Daca le fierbem in oala sub presiune, timpul de preparare se reduce mult. Pentru a evita disconfortul digestiv, la fierbere putem adauga chimen, ghimbir, marar, dafin, alge marine

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

eco fasole atzuki

Fasole alba Cannellini

 

100% agricultura ecologica/bio/organica

Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. De asemenea, fasolea alba este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, magneziu si fier.

CONTINUT DE PROTEINE: 24.7%.

CONTINUT DE PROTEINE: 21,9%.

CONTINUT DE PROTEINE: 24,7%.

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos