PRODUSE JAPONEZE

Algele marine sunt una dintre cele mai importante și mai digerabile surse de minerale: iod, magneziu, calciu, potasiu, fier și zinc. Sunt foarte bogate în enzime, fibre, clorofilă, beta-caroten, și vitaminele B (inclusiv o sursă excelentă de B12), C, E și K.

Au calități excepționale antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice și antivirale. Ele echilibrează funcțiile glandelor endocrine (tiroidă, hipofiză, pancreas), reîntineresc organismul și sunt vitalizante. De asemenea, alcalinizează sângele!

Îndepărtează metalele toxice, iar acidul alginic pe care îl conțin se combină cu acestea și le elimină.

Sunt incluse în programele de control al greutății prin îmbunătățirea metabolismului, induc senzația de sațietate și au un aport caloric scăzut.

Fiind un superconcentrat de vitamine și minerale, sunt alimente de frunte în sindromul de oboseală cronică!

Se comercializează deshidratate; se spală bine, se înmoaie 10-15 minute și se clătesc, apoi se adaugă în diverse preparate: cereale, supe, ciorbe, pește, salate, chifteluțe, sporindu-le savoarea.

Recomandare CasaBio: Când fierbeți năut, fasole sau linte, adăugați și alge marine; acestea absorb gazele și îmbunătățesc digestia.

  • Produsele 1-18 (din 72)
  • « 1 2 3 4 »
    • Sorteaza dupa:
  • Produsele 1-18 (din 72)
  • « 1 2 3 4 »
  Produsul a fost adaugat in cos