Laptisor de matcă, larvă de matcă, larvă de trântor (apilarnil)

Laptisorul de matca romanesc este cel mai activ in primele 6 Luni de la recoltare si am dori sa subliniem ca laptisorul de matca nu este doar un medicament  ci un aliment natural, avand un continut ridicat de proteine(~15%) si vitamine.

Laptisorul de matca romanesc este produs in zona Clujului in cantitati mici.

Stiati ca matca este hranita toata viata, de albinele doici, doar cu laptisor de matca si traieste 5-6 ani, in timp ce larvele de albina lucratoare sunt hranite doar primele 3 zile cu laptisor apoi cu nectar, polen si pastura si traiesc pana la 42 zile?

Oare hrana sa fie diferenta? Daca da, atunci laptisorul de matca este alimentul la drum lung? Se pare ca da!

Haideti sa fim vesnic tineri!

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Larvele de matcă conțin coenzima Q10 naturala și 10HDA, fiind hrana ideală pentru pentru cei care care suferă de AVC sau cei care au imunitatea scăzută, sau alte probleme legate de functionarea deficitara a sistemului circulator.

Are o structura extrem de complexa, contine apa, 18 aminoacizi diferiti, vitamine (complexul B inclusiv B5 si B12), minerale, numerosi acizi organici, acetilcolina, substante cu actiune antibiotica.

Cea mai buna absorbtie este sublinguala, doza de intretinere fiind 1 gram la 20 kg corp/zi.

Atentie! Se pastreaza la frigider. maxim 5 luni sau la congelator pana la 2 ani.

 

Laptisor de matca romanesc, recoltat din botci de ceara naturala, la 72 ore de la tranzvazarea larvelor de 2 sau 3 zile, produs curat, fara adaosuri.

Continutul in 10HDA, cei 18 aminoacizi esentiali, complexul de vitamine B inclusiv B12 si B5 in cantitate mare, ii confera o valoare nutritiva de exceptie laptisorului de matca, iar faptul ca este romanesc ii da un plus de valoare!

Se pastreaza la frigider maxim 5 luni, la temperatura de 2-4 grade C si se recomanda a se consuma cat mai  rapid dupa recoltare sau la -18 -  -20 grade C pe perioadă mai lungă.

 

Efectele terapeutice sunt remarcabile! Enumeram doar cateva: bun antiviral, antibiotic, antiinflamator, tonic fizic si psihic, antianemic, antidepresiv, reintinereste, creste rezistenta la frig, reface celulele hepatice, ajuta la restabilirea echilibrului hormonal dupa renuntarea la anticonceptionale, adjuvant in tratamentul sterilitatii, imbunatateste transmiterea impulsurilor nervoase (bun beneficiu pacientilor cu Alzheimer si Parkinson).

Pentru scheme terapeutice va rugam sa urmati sfatul medicului specialist: drmirela_s@yahoo.com.

Conform cercetarorilor germani, larvele de matca au un puternic efect antiviral si imunostimulator, chiar mai puternic decat al laptisorului de matca. Este un produs derivat al laptisorului de matca, contine o cantitate mare de Q10 - 9,4mg/100gr (Dupa un studiu facut in China de catre Ministerul Agriculturii- Proiectul XM-bee-14017)

Apilarnilul este un produs apicol natural obținut din stup. Are proprietăți biotrofice, energizante, vitalizante, afrodisiace, tonifiante și psihotonice, ajută la refacerea sistemului imunitar.

Apilarnilul proaspat congelat se poate transporta pe timpul verii doar daca e ametsecat cu miere sau/si extract de propolis.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos