Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL BOABE DE "PIPER ROZ" DE MADAGASCAR 75 GR

NATURAL BOABE DE "PIPER ROZ" DE MADAGASCAR 75 GR

68.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Rotunde, strălucitoare cu o frumoasă culoare roșiatica lucioasa, fructele roz oferă un adevărat balet de arome odată ajunse în gură. Atât dulci, cât și foarte picante, se potrivesc de minune cu preparate din fructe de mare și crustacee. La Ilanga Nature, boabele noastre roz sunt culese cu mâna și uscate la soare, pentru arome naturale și autentice în mâncărurile tale.

Îți place să surprinzi la gătit? De ce nu încerci să faci o rețetă simplă folosind un condiment special. Încercați fructele roz. Aceste fructe de pădure, care provin din sudul Madagascarului, în apropiere de Fort Dauphin, sunt supranumite „piper”. Acest lucru este departe de a fi adevărat. Și vei înțelege foarte curând de ce.

Fructe de padure roz, piper fals

Există sute de mirodenii. Fiecare dintre ele are un caracter care uneori este greu de definit. Acest lucru este valabil pentru fructele roz, un clasic în bucătăria gastronomică. Spre deosebire de piper, gustul lor este greu de descris. În culoarea lor roșie vermilionă, aceste semințe mici strălucitoare au un fundal dulce și sunt picante în același timp. Fiecare fruct de pădure este cules de mână de către fermieri concentrați pe calitate. Ciorchinii sunt îndepărtați de tulpini și apoi plasați pe rogojini pentru a se coace la soare, înmuiate în aerul mării. Dacă sunteți un fan al condimentelor subtile, nu foarte puternic nici prea dulci, aceste condimente roz sunt exact ceea ce aveți nevoie.

Retete cu fructe de padure roz

Fructele de padure roz lasă diverse arome. Ele amintesc de notele de coriandru și frunzele de praz. Uneori puteți simți o notă de ienupăr. Cu toate acestea, sunt boabe roz și nimic mai mult sau mai puțin. Acest amestec natural vă va impresiona oaspeții. Mâncărurile cu fructe de mare și scoici sunt perfecte cu aceste mici semințe roșii. Bazati-vă pe fructele de padure roz pentru a accentua gustul unui pește prăjit sau marinat. Se poate utiliza, de asemenea, pentru a îmbunătăți aroma legumelor proaspete.

Condimente din Madagascar

Ca un băcan epicureic și explorator modern, ILANGA NATURE explorează terenurile din Madagascar și vechiul traseu de mirodenii pentru a vă povesti despre aventurile sale. Terenul de arome autentice, fie la coltul unei grădini, la o plimbare în pădure, pe aleile colorate ale piețelor Zoma sau la gătitul tradițională de acasă, Madagascar este o tara a contrastelor, originalității și a parfumurilor excepționale.

Descoperirea oamenilor și culturilor prin condimentele noastre

Condimentele din Insula Mare te duc într-o călătorie pentru a întâlni oameni și culturi noi. De la cunoștințele tradiționale până la păduri bine conservate într-un mare sanctuar natural, ILANGA NATURE acordă o mare importanță acestor terenuri. Din acest motiv, lucrează cu micii producători locali care promovează o agricultură echitabilă și durabilă. Am readus aceste comori din cele mai frumoase grădini cu mirodenii din l'Île Rouge.

Fie că sunt semințe, fructe de pădure, rădăcini sau scoarțe de plante, condimentele spun poveștile lor înainte de a deveni o parte zilnică a bucătăriei tale. În borcanele mici pline de vise, soare și arome noi, ILANGA NATURE creează o linie întreagă de condimente delicate și rafinate.

Un gust al paradisului! Acest lucru aduce condimentele noastre in mâncărurile tale

Arta culinară isi află implinirea în momentul în care culorile se încântă, când aromele sunt vizualizate si dorința de gust este intensă. Condimentele sporesc acest moment și apoi este timpul pentru o descoperire a gustului. Este timpul să te bucuri de un gourmet, sa vezi farfuriile golite și oaspeții mulțumiți! De la ardeiul negru sălbatic până la fructe de pădure prețioase, vă invităm într-o adevărată călătorie culinară în Madagascar.

ILANGA NATURE, un furnizor de arome ce aduce în farfurie tainele fiecărui colț din Madagascar.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos