Produsul a fost adaugat in cos

TC CARAFA BEAUTY PLATINA 5 L CU STATIV

TC CARAFA BEAUTY PLATINA 5 L CU STATIV

2200.00 Lei


Pretul include TVA

Transport gratuit
 • Disponibilitate: La comandă
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Cum functioneaza?
Efectul pozitiv al produselor TC se obtine prin formele lor specifice si prin simboluri. Formele sunt ca niste “antene” care interactioneaza si amplifica energia din mediul inconjurator.

Ce reprezinta simbolul de pe fundul sticlariei?
“Floarea Vietii” este un simbol al naturii ce a fost cunoscut si utilizat in multe culturi de pe Pamant pentru a creea si stabiliza energia pozitiva.  Acesta simbolizeaza originea si dezvoltarea vietii avand inclus in structura sa forma cristal cu sase fatete (colturi sau petale perfecte).

Cum este aplicat simbolul pe sticlarie?

Simbolul este aplicat prin ardere: cel din aur la circa 600° C iar cele alb sau multicolor la temperatura de circa 550 ° C. Va recomandam doar spalarea lor manuala.

Se pot pune informatii suplimentare in sticlarie?
Efectul de vitalizare al produselor TC in general este mai mult decat suficient. Energiile ar trebui sa fie combinate doar  intr-o maniera foarte constientizata si atenta deoarece aceste energii pot lucra in distonanta intre ele. Deci acest lucru informational este posibil, doar cu prudenta si prin cunostinte de specialitate – de expemplu in scopuri terapeutice se pot pune in carafa TC anumite cristale care sa impregneze apa cu anumite informatii.

De ce este  modelata sticlaria in forme curbe?
Cele sase curbe ce alcatuiesc structura carafei este o rezultanta a compozitiei proiectului muzical, iar relatia dintre curbe si dimensiunea fiecareia au ca baza progresia numerelor prime si Geometria sacra.

Ce inseamna “design muzical”?
Muzica (sunetul) este baza tuturor formelor. Chiar si noi, oamenii suntem construiti prin structuri muzicale. Viata insasi inseamna miscare si vibratie iar prin cunoastere si experienta noi utilizam in proiectele noastre si includem fortele naturale.

Fiecare forma genereaza un efect?
Da, orice forma are impact asupra mediului inconjurator printr-un schimb permanent de energii fie ca le amplifica, fie ca le diminueaza sau consuma. Dealtfel aceste legi au fost cunoscute si aplicate de Maestrii din vechime in constructia  de forme puternice (piramide, catedrale) ce sacralizau locul.

Intrebare: Cata apa ar trebui sa beau?
Pentru a fi sanatosi, consumul apei este esential, dar al apei de calitate, adica cea vitalizata, pentru ca aceasta apa e cea care sustine dezvoltarea vietii si va ajuta in procesul de detoxifiere. Apa revitalizata, asa cum este cea care a fost tinuta in carafa Alladin, prin faptul ca stuctura sa energetica , poate elimina toxinele din corpul uman.
Clientii nostrii, cei care au carafe Alladin sau Delicate ne-au marturisit ca beau mult mai multa apa.

Ce inseamna “valoare biologica”?

Valoarea biologica este cea care poate reda in cifre vitalitatea unui  organism viu, a alimentelor sau locurilor. Unitatea de masura utilizata astazi de  geomanti si radistezisti  este BOVIS, dupa numele fizicianului francez.  Practic, pe acesta scala valorica s-a stabilit ca o Fiinta umana sanatoasa vibreaza in jurul valorii de 7.000 bovis, iar alimentele pe care le consumam ar trebui sa vibreze la o rata mai mare decat acesta cifra. Apa revitalizata, sucurile si vinurile care au fost tinute in carafa TC au valori vibratorii de 25.000 bovis, iar cele care au fost turnate doar in paharele TC valoare este de circa 12.500  bovis.

Declaratia data de Dl. Dipl. Ing. Paul Sommer despre “valoarea biologica”:
“Toate formele de materie, incluzand si apa, nu sunt altceva decat energie “solidificata” pe care noi la nivel subconstient o percepem ca Spirit. Asa cum exista cursuri in care se invata imbunatatirea capacitatilor mentale pentru a reactiva puterile ascunse ale omului, tot asa in cazul apei, valoarea biologica imbunatatita se obtine prin aplicarea de anumite tipare informationale care au ca efect rafinarea cristalelor de apa (forma de cristal perfect cu sase colturi), iar consumul de astfel de apa aduce in corpul uman energii subtile care dezvaluie un potential ridicat de dezvoltare.”
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-urile in limba germana: www.baubetreuung.de.vu   www.elektrosmog.com

Ia mult timp procesul de vitalizare a apei intr-o carafa TC?
Tinuta doar 3 minute intr-o carafa TC si apa de la robinet isi redobandeste vitalitatea.

Exista o diferenta intre apa revitalizata intr-o carafa sau intr-un pahar?
Efectul obtinut in carafa TC este de doua ori mai puternic ca cel dobandit intr-un pahar TC.

Pot combina o carafa TC GOLDEN Alladin cu un pahar HAPPY DSCHINNI sau este mai bine sa folosesc carafa si un paharul doar din aceeasi serie?
In functie de stare de spirit in care va aflati, puteti face orice combinatie posibila intre produsele TC, asa cum va simtiti atras sau insiprat.

Ce fel de sticla e utilizata in produsele TC?
Sticlaria TC e produsa manual, prin suflare cu gura, din sticla fara adaosuri de metale grele ca de exemplu plumbul. Manufacturarea poate aduce mici diferente de forma si greutate de la una produs la un altul, ceea ce certifica unicitatea fiecarei piese.

Care este cantitatea de umplere a fiecarui produs TC?
Carafa TC Alladin are un volum util 1.3 litri, dar va recomandam sa umpleti doar partea inferioara (cea mai “burtoasa”) adica circa 1 litru. Carafa TC Delicate are o capacitate de 0.5   litri iar paharele de 0,25 litri

Cum pot curata  produsele mele TC de depuneri de calcar?
Pentru a pastra curata sticlaria Tc va recomandam sa folositi sare de lamaie (acid citric)  pentru ca are un efect antibacterian si dizolva cu usurinta depunerile de calcar.
Pentru curatare preparati o solutie dintr-un jumatate de litru de apa fierbinte in care adaugati o lingura de sare de lamaie, completati cu apa rece si turnati solutia in carafa sau pahar si lasati sa actioneze timp de 12 ore. Apoi, inainte de o noua utilizare clatiti cu apa curata din abundenta

La ce lichide pot folosi carafa Alladin, Delicate si paharele TC?
Produsele noastre se pot folosi pentru apa, sucuri, vin si ceai ; pentru lichide fierbinti folositi paharele Mythos si carafele Delicate care sunt produse din sticla termorezistenta.

Cand sunt bolnav imi este utila carafa Alladin?
Cu atat mai mult, in caz de boala va recomandam sa beti lichidele din carafa! Deasemeni asezati carafa langa pat pentru ca puterea formei sale  actioneaza pe o raza de 2 m iar in prezenta ei vi se grabeste vindecarea si va sustineti in cresterea imunitatii.

Unde ar trebui sa pastrez Carafa Alladin TC ?

Puneti carafa in incapere intr-un loc de cinste ( de expl. pe masa din sufragerie) pentru a beneficia de efectul pe care il produce si asupra mediului incojurator. Prezenta benefica a carafei cu dopul sferic asezat deasupra ei se resimte pe o raza de 2 m in jurul sau.

In prezenta carafei Alladin pot auzi muzica?
Forma in sine a  carafei nu genereaza sunete sau muzica, dar functioneaza ca o cutie de rezonanta ( ca la o vioara). Vibratiile resimtite de unele persoane mai sensibile sunt datorate “comportamentului de antena” pe care il produce forma carafei.

E bine sa beau multa apa din carafa Alladin?

La inceputul consumului de apa din carafa se produce detoxifierea intensiva a organismului. In cazuri rare, acest proces  poate fi insotit dureri de cap sau diaree, care sunt semnele clare ca detoxificarea este in curs. Daca aveti astfel de manifestari, am recomanda sa limitati cantitatea de apa bauta din carafa. Purificarea intensa a organismului  este incheiata in cateva zile, dupa care puteti bea fara nici o restrictie, cata apa doriti.

Ar trebui sa beau apa numai din propriul meu pahar?
Sticla este receptiva si inmagazineaza energiile personale de accea va recomandam sa beti din paharul personal.

Care este efectul carafei TC?

Carafele indiferent de volum sau marime,  cresc valorile biologice ale mediului inconjuratoar, iar asta inseamna ca revitalizarea apei se produce in cel mai natural mod posibil.

Cat dureaza efectul vitalizant?
Apa revitalizata in carafa TC e stabila structural aproximativ o saptamana, daca nu se intervine cu alte actiuni exterioare. De exemplu unii dintre clientii nostri pun apa din carafa Alladin intr-o sticla de plastic ca sa ia servici, iar in acest caz vitalitatea se pierde dupa o zi pentru ca energia masei plastice are rotatia in sens invers acelor de ceasornic.

De ce este vitalizarea apei in produse TC diferita de alte metode?
Sistemele conventionale de  revitalizare ale apei sunt de obicei integrate instalatiei de apa.  Efectul de stabilizare al acestor sisteme este destul de scazut, deoarece apa este expusa componentelor ce o revitalizeaza doar pentru o perioada relativ scurta de timp. Dupa revitalizare in acest tip de sistem apa isi continua drumul prin alte conducte sau tevi, care ii vor diminua din nou efectul obtinut prin instalatie.
In carafa TC apa ramane in campul vitalizant (viu) pentru minimum cateva minute (sau ore), obtinand efect mult mai durabil, indiferent ca e vorba de carafa Alladin sau Delicate, efectul de revitalizare fiind acelasi. Pretul carafei este semnificativ mult mai mic decat cel al sistemelor de purificare integrate instalatiei iar carafele,prin unicitatea piesei manufacturate si a designului lor innobileaza orice incapere. Procesul de revitalizare al apei in carafa TC se obtine fara a implica si alte resurse cum ar fi: electricitate, magnetism, lucru mental sau alte mijloace subtile.

Exista cercetari cu privire la efectul carafelor TC?
De sapte ani prin feedback-ul excelent  primit de la clientii multumiti avem confirmare garantiei produselor noastre. Exista desemenea studii facute de experti recunoscuti din domeniile medicinei si al energiilor privind structura si modificarea cristalelor de apa. Dar cel mai important ramane totusi experienta si sentimentul de multumire al clientilor nostri.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos