Produsul a fost adaugat in cos

ECO CEAI DE MATCHA JAMPONEZ OKUMIDORI - GRAD CEREMONIAL 30 GR

ECO CEAI DE MATCHA JAMPONEZ OKUMIDORI - GRAD CEREMONIAL 30 GR

128.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

            Pudră de ceai verde Matcha organic (100%)

Greutatea produsului: 30g

Special selectat de către maestrul nostru de ceai, Nagata-san, pentru a comemora cea de-a 30-a aniversare a noastră. Okumidori, care înseamnă "cel mai profund verde", este un Matcha superior, artizanal, din Wazuka, în Uji, Kyoto, un loc cu o istorie de opt secole de matcha.

Dintre toate câmpurile de ceai din Japonia, mai puțin de 5% sunt dedicate cultivării Okumidori Matcha, ceea ce îl face atât de valoros. Măcinat în piatră folosind cele mai proaspete și mai tinere frunze de ceai din prima recoltă a anului, are un gust mai fin în mod natural, oferind în același timp o aromă bogată de umami.

Ne-ar plăcea să vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători 30 de ani de Clearspring cu această ediție limitată de Okumidori Matcha.
Suntem foarte mândri să lucrăm cu Made In Hackney - partenerul nostru caritabil oficial pentru aniversarea noastră de 30 de ani.

Made In Hackney este o școală de gătit comunitară vegană și o organizație de caritate care lucrează în Londra și în Marea Britanie, inspirând comunitățile să cultive, să gătească și să mănânce mai multe plante. Aceștia oferă cursuri de gătit și de cultivare a alimentelor care schimbă viața grupurilor comunitare care au cea mai mare nevoie și oferă sprijin alimentar de urgență gospodăriilor aflate în criză.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos