NATURAL CACAO 20-22% GRASIME 75 GR
NATURAL CACAO 20-22% GRASIME 75 GR
-
Disponibilitate: În stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Cacao 20-22% Grăsime Solaris este un produs PREMIUM
Are o culoare mai intensă, un gust mai puternic și mai pur în comparație cu versiunile cu mai puțină grăsime.
Este preferata bucătarilor și a patiserilor.
Mod de folosire:
Se poate folosi la prepararea de prăjituri, creme, trufe, înghețată ș.a.
Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si culoarea de ciocolata.
Mod de actiune:
Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, care se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, toate acestea recomandate pentru prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
Antioxidantii care lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intarind astfel sistemul imunitar si marind rezistenta organismului de la boli usoare pana la cancer.
Studiile au concluzionat ca antioxidantii hidrosolubili imbunatatesc circulatia sanguina in creier, prevenind astfel congestiile cerebrale sau bolile mintale.
In compozitia pulberii numita cacao se mai gasesc si antiinflamatori care ajuta la ameliorarea starilor de inflamatie, aparute in guta si reumatism.
Cacao insa, nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata ci si un izvor de sanatate intotdeauna la indemana.
Cacao previne bolile cardiovasculare si cancerul.
Cacao are in compozitia sa si cofeina, un stimulent destul de puternic, mai ales cand produsul care o contine este consumat in exces.
De aceea se recomanda consumul cu prudenta si nu seara, deoarece poate produce insomnie.
Istoric:
Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere, materie prima pentru fabricarea ciocolatei si nu numai.
Denumirea de cacao, preluata de spanioli, provine din limba azteca.
Descoperirile arheologice au constatat ca aztecii cunosteau arborele de cacao inca de pe la 1100.
Din fructele de cacao fermentate, amestecate cu apa, porumb, vanilie si piper, aztecii preparau pe atunci o bautura alcoolica.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.