Ghimbir murat pentru sushi ECO 105g
Ghimbir murat pentru sushi ECO 105g
-
Disponibilitate: Fără stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Muratura traditionala japoneza din ghimbir
Muratura Japoneza din Ghimbir Sushi Clearspring are o aroma revigoranta, picanta, fiind numita astfel pentru ca este aproape intotdeauna servita cu sushi sau sashimi, pentru a curata palatul intre inghitituri si, de asemenea, pentru calitatile sale antibacteriene.
Ghimbirul Sushi Clearspring are un gust superb, fiind preparat din radacini tinere, fragede de ghimbir, taiate in felii subtiri, sarate usor, apoi presate si murate in otet de orez de inalta calitate. Este neindulcit, iar culoarea sa este data, in mod natural, de frunzele rosii de shiso.
Poate contine urme de gluten.
Produs vegetarian, vegan, fara OMG, adaus de zahar, aditivi artificiali, fara ulei de palmier si uleiuri hidrogenate.
Ingrediente:
radacina proaspata de ghimbir 77.6%, otet de orez (apa, orez), frunze de shiso (Perilla), sare de mare.
Valori nutritionale UM /100g
Energie KJ 92
kcal 22
Proteine g 0.2
Carbohidrati g 4.5
Lipide g 0.4
Indicatii terapeutice: stimuleaza apetitul, invioreaza papilele gustative si ajuta digestia.
Mod de intrebuintare: ghimbirul Clearspring Sushi se combina bine atat cu preparate culinare din Vest cat si din Asia.
Poate fi servit direct din pachet, alaturi de sushi, sashimi, preparate din orez, preparate pregatite prin metoda “stir-frying” sau salate.
Sashimi este o delicatesa japoneza care consta, in principal, in fructe proaspete de mare, ton sau somon, taiate in felii foarte subtiri.
Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez (acrit cu oțet) combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda (cel mai adesea peste crud).
Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.
• A se pastra in spatii reci si uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi intre 10°C si 25°C.
• Dupa desigilare se pastreaza in frigider, consumandu-se in cel mult 2 saptamani.
• Frunzele de shiso (Perilla) mentin culoarea roz a ghimbirului, fara adaugarea altor coloranti artificiali. Din acest motiv sunt lasate in amestecul din interiorul pachetului, ele avand culoare inchisa. In timp, culoarea roz a ghimbirului se poate decolora, dar aceasta nu va afecta gustul produsului.
Tara de provenienta: Japonia.