
Agar agar fără gluten ECO 30g
Agar agar fără gluten ECO 30g
-
Disponibilitate: Fără stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
• Gelifiant vegetal, fara gluten;
• Alternativa ideala a gelatinei de origine animala.
• Agar-agar este cel mai utilizat gelifiant natural, in bucataria vegana.
• Este un produs vegan.
• Nu contine gluten.
• Produs vegan.
• Fara gluten.
• Produs 100% natural.
• Un pliculet contine 30g de Agar-Agar, produs certificat ecologic.
• Ingrediente: Agar-agar din agricultura ecologica.
• Tara de origine: Germania
• Valori nutritionale / 100g: Kj720 / kcal 172, grasimi: <0,05g din care (acizi grasi saturati: <0,01g), glucide: <0,5g din care ( zaharuri: <0,5g), fibre: 86g, proteine: <0,5g, sare: 1,3g.
• Se pastreaza in loc racoros si uscat.
• Recomandat pentru jeleuri, piureuri din fructe si aspicuri vegetale.
• 1 lingurita (3,5g) corespunde cu aproximativ 6 foi de gelatina si gelatineaza 100 ml de lichid.
• Pentru preparate calde: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute. Se lasa la frigider timp de 3 ore pentru gelificare.
• Pentru preparate reci: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid rece pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 1 minute. Se lasa la racit.
• Se adauga treptat fructele sau legumele in recipientul cu gelatina
• Agar-agar se gelifiaza la temperaturi sub 35 ° .
• Atentie!!! Nu se adauga gelatina peste fructe.