Suc de sfeclă roșie ECO 500ml
Suc de sfeclă roșie ECO 500ml
-
Disponibilitate: În stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Sfecla roșie este de ajutor în nenumărate probleme de sănătate, inclusiv pentru detoxifierea ficatului și reglarea tensiunii. Sfecla roșie (Beta vulgaris) conține foarte multe substanțe ce protejează ficatul. Sfecla roșie stimulează sistemul imunitar îmbunătățind respirația celulelor și oxigenarea țesuturilor deoarece încurajează producția de noi globule roșii (un proces numit eritropoieza). Respirația îmbunătățită a celulelor contribuie la menținerea condiției optime a inimii, mușchilor și nervilor.
Suc 100% pur BIO de sfecla rosie – beneficii:
· Betacianina, substanţă care se găseşte în sfeclă, contribuie la eliminarea toxinelor din organism şi la prevenirea apariţiei cancerului!
· Ajută la vindecarea bolilor de vezică biliară, la scăderea nivelului de colesterol şi la vindecarea gutei.
· Împiedică formarea cheagurilor de sânge şi depunerea colesterolului pe vasele de sânge.
· Abundă în vitamine precum B1, B2, B2, C şi acid folic, extrem de benefice pentru organism.
· Conţine aminoacizi, esenţiali în dezvoltarea şi menţinerea ţesutului muscular.
· Conţine iod, cunoscut pentru efectele benefice asupra glandei tiroide.
· Conţinutul crescut de potasiu din sfeclă, ajută la întărirea muşchiului inimii.
· De asemenea, sucul de sfeclă roşie este cunoscut pentru efectul de scădere a tensiunii arteriale şi, prin urmare, previne atacurile de inimă şi bolile cardiovasculare.
Mod de utilizare: Adulţi: 30 ml pe zi. Copii mai mici de 16 ani: 15 ml pe zi. Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.
Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.
Ingrediente: Suc de Sfecla rosie (Beta vulgaris) 100% pur, cultivat organic.
Efecte: Sucul de sfeclă pare să ajute organismul să răspundă mai bine la diferite sarcini, balansând nivelul de oxigen consumat şi crescând nivelul de rezistenţă a corpului.
Nitraţii din sucul de sfecla sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. Aceşti nitraţi naturali cresc numărul de molecule din vasele de sânge şi ajută la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule într-o cantitate mai mare, mai eficientă.