Descriere
Gustul brawnzei Watamu este ca o plimbare prin lumea culinară africană. Alese cu grijă, condimentele sunt colorate, pline de personalitate și nu foarte picante. Intensitatea aromelor se contopește într-un mix de verdețuri, legume rădăcinoase, ardei, roșii și nu numai.
Brawnză fermentată din nuci de caju, maturată.
Produs de post, raw vegan, artizanal.
Ingrediente:
nuci de caju*, sare de Himalaya, apă, culturi vegane de fermentare, mix condimente *(usturoi, ardei iute, chili, pătrunjel, eșalotă, pudră de roșii, coriandru, turmeric, boia afumată, ghimbir, praz, schinduf, chimen, ardei, păstârnac, morcov, țelină, scorțișoară, ardei iute, cardamon, cuișoare, zahăr brun Demerara)*.
Nu conține soia, gluten, lactoză, conservanți, coloranți, agenți de îngroșare, uleiuri și grăsimi adăugate.
* ingrediente ecologice.
Informații nutriționale/100g produs:
Valoare energetică 380 kcal, grăsimi 30,7g (din care grăsimi saturate 5,9g), glucide 13,2g (din care zaharuri 0,2g) proteine 12,8g, sare 1g.
Valabilitate: 25 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+4°C), fără ambalaj. A se evita păstrarea în caserole sau recipiente închise.
Produs ecologic, certificat RO-ECO-008