Termeni si conditii

INFORMATII GENERALE

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.casabio.ro. Acest site este intretinut si administrat de:
S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. Str. Republicii nr.5, Ap.1B, Cluj-Napoca
Date Registrul Comertului: RO25305418, J12/650/2009
IBAN:RO 50 BRDE130SV87061351300 Banca: BRD CLUJ CENTRAL
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

ALTE SITE-URI

Ezidri.ro - este administrat tot de CasaBIO

CasaBIO.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea S.C. CasaBIO cu sanatate S.R.L.
CasaBIO.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

GRESELI DE TIPARIRE

CasaBIO.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, CasaBIO.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta. Datorita volumului mare de produse si a stocurilor in continua schimbare, dar si datorita faptului ca in spatele acestui magazin virtual sta un magazin real unde aceste produse sunt la dispozitia clientului, stocurile se pot modifica foarte rapid, iar preturile la fel. Prin urmare ne asumam sa anuntam personal clientul (telefonic) de eventualitatea acestor schimbari. 

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PRETUL PRODUSELOR

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. Dar schimbarea permanenta a stocurilor poate duce uneori la neconcordanta cu preturile afisate pe site.

 

TERMENUL DE VALABILITATE, GARANTIA SI SERVICE-UL PRODUSELOR

Produsele care sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita direct producatorului sau reprezentantilor legali specializati ai acestuia pe baza facturii de achizitie.
In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.
Produsele alimentare au obligatoriu stantat termenul de valabilitate, iar produsele electrocasnice beneficiaza de certificat de garantie de 24 luni din momentul achizitionarii produsului.
Service-ul produselor este asigurat de S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. Str. Republicii nr.5, Ap.1B, Cluj-Napoca, contact: 0364-103260, 0726-229930- ing.Varadi Miklos, eni@casabio.ro sau comenzi@casabio.ro.

DECLINAREA GARANTIILOR

S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului www.casabio.ro. De asemenea, S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L.. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. In acest caz S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

DAUNE DE TRANSPORT

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la eni@casabio.ro sau comenzi@casabio.ro. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie daca este cazul. S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la comenzi@casabio.ro sau casabio.casabio@yahoo.com. Comenzile care  vin din localitati sau sate unde curierul cu care lucram percepe taxa suplimentara pentru livrarea coletelor, aceasta taxa va fi anuntata clientului si va fi suportata de catre acesta.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

TEL INFO - CONSUMATOR: 0800-080999 - linie gratuita

e-mail: reclamatii.cluj@opc.ro

 

  Produsul a fost adaugat in cos