Produsul a fost adaugat in cos

AGAR AGAR FULGI - 28G

AGAR AGAR FULGI - 28G

38.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: In stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI
    08:00 - 20:00

Descriere

Gelatină vegetală folosită la fabricarea dulciurilor, bomboanelor si a jeleurilor, a cremelor, budincilor etc.

Descriere:

Agar-agarul se obţine din 8 varietăţi diferite de alge rosii, este preparat iarna si implica un proces foarte lung, din acest motiv fiind si destul de scump.

El se prezinta sub forma de pulbere, fulgi sau baton in ordinea crescatoare a eficacitatii sale. De exemplu varianta fulgi poate avea un efect dublu fata de pulbere.

Compoziţie chimică:

Este bogat in fier si calciu, nu contine grasimi sau calorii

Efecte farmaceutice:

Efectul agar agar-ului este de a dizolva colesterolul. Cand trece prin intestine, retine rezidurile vechi si le curata. Este foarte bun pentru tratarea constipatiei si este indispensabil pentru frumusete si sanatate.

Mod de utilizare:

Se poate utiliza pentru a obtine legume in aspic, fiind nevoie de 15 g de agar-agar la 1 l de lichid, pentru a obtine un aspic sau un jeleu ferm.

Reteta - jeleu din suc de mere, cu mere

Pentru 8 cuburi sunt necesare:
•1/2 litru suc de mere
•2 linguri de agar agar
•Un varf de lingurită de sare
•1/2 lingura de suc de ghimbir
•Doua mere, taiate cuburi mici

Se aduce la fiert sucul de mere cu sarea, se adauga fulgii de agar agar si se fierbe la foc mic, amestecand continuu pana ce acestia se dizolva complet (circa 10 minute). Se adauga cuburile de mere si se mai fierbe compozitia 2 minute. Se adauga sucul de ghimbir, se toarna intr-un vas plat si se lasa la racit. Se taie sub forma de cuburi.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos