PRODUSE NOI

  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Amestecul de miere, ciocolată și apilarnil

Nutritiv, biostimulator, revigorant, regenerator al pielii

● împiedică formarea ridurilor

● Menține și hrănește pielea având acțiune regenerativă

● Crește capacitatea de concentrare si rezistenta, ajută la menținerea memoriei

● Influențează cantitatea de prolactină, fiind recomandat în oboseală sau stres

Regenerant, energizant, vitalizant fiind tonic general (fizic și psihic)

Regleaza imunitatea (creste rezistenta la infectii) având proprietăți anti-virale

● se recomandă a se consuma post-operator

● previne îmbătrânirea prematură

probleme specifice pentru copii

 

● deficit de creștere în înălțime, deficiențe de dezvoltare a copilului

 

● sugari și copii cu distrofie

 

● dificultăți școlare ale copiilor cu intelect normal

 

 

● enurezis

Deoarece reglează funcția hormonală a gonadelor

și crește numărului de spermatozoizi, îmbunătățind mobilitatea acestora

Este recomandat a se consuma în probleme specifice de sex masculin:

sterilitate

tulburări de dinamică sexuală

libidou

 

andropauză

 

Nici o toxicitate!

O CIOCOLATĂ DELICIOASĂ FĂRĂ ZAHĂR ȘI FĂRĂ LAPTE recomandată a se consuma pentru un somn mai bun fiind o hrană mentală necesară pentru a ne păstra memoria.

 

 

Amestecul de miere cu apilarnil poate fi consumat pentru:

Nutritiv, biostimulator, revigorant, regenerator al pielii

● împiedică formarea ridurilor

● Menține și hrănește pielea având acțiune regenerativă

● Crește capacitatea de concentrare si rezistenta, ajută la menținerea memoriei

● Influențează cantitatea de prolactină, fiind recomandat în oboseală sau stres

Regenerant, energizant, vitalizant fiind tonic general (fizic și psihic)

Regleaza imunitatea (creste rezistenta la infectii) având proprietăți anti-virale

● se recomandă a se consuma post-operator

● previne îmbătrânirea prematură

probleme specifice pentru copii

 

● deficit de creștere în înălțime, deficiențe de dezvoltare a copilului

 

● sugari și copii cu distrofie

 

● dificultăți școlare ale copiilor cu intelect normal

 

● enurezis

Deoarece reglează funcția hormonală a gonadelor

și crește numărului de spermatozoizi, îmbunătățind mobilitatea acestora

Este recomandat a se consuma în probleme specifice de sex masculin:

sterilitate

tulburări de dinamică sexuală

libidou

andropauză

 

Nici o toxicitate!

Api-nutriția - o variantă de prevenție și păstrare a sănătății

''Api-nutriția se referă la adăugarea produselor din stup, cum ar fi mierea, fagurele, polenul crud, lăptișorul de matcă, păstura, larva de matcă, larva de trântor în dieta noastră zilnică pentru a susține alimentația și revitaliza sănătatea noastră. ''

Este un concept pe care noi l-am implementat în viața noastră de ani de zile, cu beneficii uriașe de care ne bucurăm și în ziua de azi.

 

Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie, Cluj-Napoca, România

Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor Cluj-Napoca, România

Dr. Ramona Grosu - medic MG, Acupunctura, Api-fito- aromaterapie, Cluj-Napoca, România

Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj-Napoca, România

Prof. Dr. Banu Yücel - Universitatea Ege, Facultatea de Agricultură, Departamentul de Științe Animale, İzmir, TURCIA

Ing. Erkan Topal - Institutul de Cercetare Agricolă din Aegean, secția Apicultura, İzmir, TURCIA

Ana Maria Puscasu – Nutriționist Naturopat, Asociația Terapeuților Complementari, Londra, Anglia

 

 

  • NOU

MIEREA, MIEREA IN FAGURE, DESCAPACITURA

MASAJUL CU MIERE

POLENUL ȘI PĂSTURA

PROPOLISUL

CEARA DE ALBINE

PULBERE DE ABINE MACINATE

LARVE DE MOLIE DE CEARA DE ALBINE

LAPTISORUL DE MATCA

TRITURAT DIN LARVA DE TRÎNTOR

TERAPIA CU VENIN DE ALBINE

APA ÎNCĂRCATĂ CU ENERGIE DE LA ALBINE

TERAPIA CU AERUL DE STUP

 

GHID DE BUNE PRACTICI ÎN RECOLTAREA PRODUSELOR APICOLE PENTRU API-NUTRIȚIE și API-TERAPIE

Când se vorbește de alimente, în primul rând, ca și producător este bine să se înțeleagă faptul că, cei care vor consuma produsele vor avea beneficii uriașe dacă producătorii sunt atenți la punctele critice și suficient de conșienți încât să ia măsuri de precauție în permanență.

Din respect pentru albină, cu mulțumiri și recunoștință pentru munca ei:

Ing. Etienne Bruneau – Președinte în cadrul Apimondiei pentru Comisia științifică a Tehnologiei apicole și calitatea produselor apicole

Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj- Napoca

Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor

Dr. Ing. Cornelia Doștețan Abălaru – Doctor în calitatea produselor apicole

Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie

Economist Păcală Vasile – apicultor de 40 ani, Hereclean, Sălaj

  • NOU

Cum functioneaza?
Efectul pozitiv al produselor TC se obtine prin formele lor specifice si prin simboluri. Formele sunt ca niste “antene” care interactioneaza si amplifica energia din mediul inconjurator.

Ce reprezinta simbolul de pe fundul sticlariei?
“Floarea Vietii” este un simbol al naturii ce a fost cunoscut si utilizat in multe culturi de pe Pamant pentru a creea si stabiliza energia pozitiva.  Acesta simbolizeaza originea si dezvoltarea vietii avand inclus in structura sa forma cristal cu sase fatete (colturi sau petale perfecte).

Cum este aplicat simbolul pe sticlarie?

Simbolul este aplicat prin ardere: cel din aur la circa 600° C iar cele alb sau multicolor la temperatura de circa 550 ° C. Va recomandam doar spalarea lor manuala.

Se pot pune informatii suplimentare in sticlarie?
Efectul de vitalizare al produselor TC in general este mai mult decat suficient. Energiile ar trebui sa fie combinate doar  intr-o maniera foarte constientizata si atenta deoarece aceste energii pot lucra in distonanta intre ele. Deci acest lucru informational este posibil, doar cu prudenta si prin cunostinte de specialitate – de expemplu in scopuri terapeutice se pot pune in carafa TC anumite cristale care sa impregneze apa cu anumite informatii.

De ce este  modelata sticlaria in forme curbe?
Cele sase curbe ce alcatuiesc structura carafei este o rezultanta a compozitiei proiectului muzical, iar relatia dintre curbe si dimensiunea fiecareia au ca baza progresia numerelor prime si Geometria sacra.

Ce inseamna “design muzical”?
Muzica (sunetul) este baza tuturor formelor. Chiar si noi, oamenii suntem construiti prin structuri muzicale. Viata insasi inseamna miscare si vibratie iar prin cunoastere si experienta noi utilizam in proiectele noastre si includem fortele naturale.

Fiecare forma genereaza un efect?
Da, orice forma are impact asupra mediului inconjurator printr-un schimb permanent de energii fie ca le amplifica, fie ca le diminueaza sau consuma. Dealtfel aceste legi au fost cunoscute si aplicate de Maestrii din vechime in constructia  de forme puternice (piramide, catedrale) ce sacralizau locul.

Intrebare: Cata apa ar trebui sa beau?
Pentru a fi sanatosi, consumul apei este esential, dar al apei de calitate, adica cea vitalizata, pentru ca aceasta apa e cea care sustine dezvoltarea vietii si va ajuta in procesul de detoxifiere. Apa revitalizata, asa cum este cea care a fost tinuta in carafa Alladin, prin faptul ca stuctura sa energetica , poate elimina toxinele din corpul uman.
Clientii nostrii, cei care au carafe Alladin sau Delicate ne-au marturisit ca beau mult mai multa apa.

Ce inseamna “valoare biologica”?

Valoarea biologica este cea care poate reda in cifre vitalitatea unui  organism viu, a alimentelor sau locurilor. Unitatea de masura utilizata astazi de  geomanti si radistezisti  este BOVIS, dupa numele fizicianului francez.  Practic, pe acesta scala valorica s-a stabilit ca o Fiinta umana sanatoasa vibreaza in jurul valorii de 7.000 bovis, iar alimentele pe care le consumam ar trebui sa vibreze la o rata mai mare decat acesta cifra. Apa revitalizata, sucurile si vinurile care au fost tinute in carafa TC au valori vibratorii de 25.000 bovis, iar cele care au fost turnate doar in paharele TC valoare este de circa 12.500  bovis.

Declaratia data de Dl. Dipl. Ing. Paul Sommer despre “valoarea biologica”:
“Toate formele de materie, incluzand si apa, nu sunt altceva decat energie “solidificata” pe care noi la nivel subconstient o percepem ca Spirit. Asa cum exista cursuri in care se invata imbunatatirea capacitatilor mentale pentru a reactiva puterile ascunse ale omului, tot asa in cazul apei, valoarea biologica imbunatatita se obtine prin aplicarea de anumite tipare informationale care au ca efect rafinarea cristalelor de apa (forma de cristal perfect cu sase colturi), iar consumul de astfel de apa aduce in corpul uman energii subtile care dezvaluie un potential ridicat de dezvoltare.”
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-urile in limba germana: www.baubetreuung.de.vu   www.elektrosmog.com

Ia mult timp procesul de vitalizare a apei intr-o carafa TC?
Tinuta doar 3 minute intr-o carafa TC si apa de la robinet isi redobandeste vitalitatea.

Exista o diferenta intre apa revitalizata intr-o carafa sau intr-un pahar?
Efectul obtinut in carafa TC este de doua ori mai puternic ca cel dobandit intr-un pahar TC.

Pot combina o carafa TC GOLDEN Alladin cu un pahar HAPPY DSCHINNI sau este mai bine sa folosesc carafa si un paharul doar din aceeasi serie?
In functie de stare de spirit in care va aflati, puteti face orice combinatie posibila intre produsele TC, asa cum va simtiti atras sau insiprat.

Ce fel de sticla e utilizata in produsele TC?
Sticlaria TC e produsa manual, prin suflare cu gura, din sticla fara adaosuri de metale grele ca de exemplu plumbul. Manufacturarea poate aduce mici diferente de forma si greutate de la una produs la un altul, ceea ce certifica unicitatea fiecarei piese.

Care este cantitatea de umplere a fiecarui produs TC?
Carafa TC Alladin are un volum util 1.3 litri, dar va recomandam sa umpleti doar partea inferioara (cea mai “burtoasa”) adica circa 1 litru. Carafa TC Delicate are o capacitate de 0.5   litri iar paharele de 0,25 litri

Cum pot curata  produsele mele TC de depuneri de calcar?
Pentru a pastra curata sticlaria Tc va recomandam sa folositi sare de lamaie (acid citric)  pentru ca are un efect antibacterian si dizolva cu usurinta depunerile de calcar.
Pentru curatare preparati o solutie dintr-un jumatate de litru de apa fierbinte in care adaugati o lingura de sare de lamaie, completati cu apa rece si turnati solutia in carafa sau pahar si lasati sa actioneze timp de 12 ore. Apoi, inainte de o noua utilizare clatiti cu apa curata din abundenta

La ce lichide pot folosi carafa Alladin, Delicate si paharele TC?
Produsele noastre se pot folosi pentru apa, sucuri, vin si ceai ; pentru lichide fierbinti folositi paharele Mythos si carafele Delicate care sunt produse din sticla termorezistenta.

Cand sunt bolnav imi este utila carafa Alladin?
Cu atat mai mult, in caz de boala va recomandam sa beti lichidele din carafa! Deasemeni asezati carafa langa pat pentru ca puterea formei sale  actioneaza pe o raza de 2 m iar in prezenta ei vi se grabeste vindecarea si va sustineti in cresterea imunitatii.

Unde ar trebui sa pastrez Carafa Alladin TC ?

Puneti carafa in incapere intr-un loc de cinste ( de expl. pe masa din sufragerie) pentru a beneficia de efectul pe care il produce si asupra mediului incojurator. Prezenta benefica a carafei cu dopul sferic asezat deasupra ei se resimte pe o raza de 2 m in jurul sau.

In prezenta carafei Alladin pot auzi muzica?
Forma in sine a  carafei nu genereaza sunete sau muzica, dar functioneaza ca o cutie de rezonanta ( ca la o vioara). Vibratiile resimtite de unele persoane mai sensibile sunt datorate “comportamentului de antena” pe care il produce forma carafei.

E bine sa beau multa apa din carafa Alladin?

La inceputul consumului de apa din carafa se produce detoxifierea intensiva a organismului. In cazuri rare, acest proces  poate fi insotit dureri de cap sau diaree, care sunt semnele clare ca detoxificarea este in curs. Daca aveti astfel de manifestari, am recomanda sa limitati cantitatea de apa bauta din carafa. Purificarea intensa a organismului  este incheiata in cateva zile, dupa care puteti bea fara nici o restrictie, cata apa doriti.

Ar trebui sa beau apa numai din propriul meu pahar?
Sticla este receptiva si inmagazineaza energiile personale de accea va recomandam sa beti din paharul personal.

Care este efectul carafei TC?

Carafele indiferent de volum sau marime,  cresc valorile biologice ale mediului inconjuratoar, iar asta inseamna ca revitalizarea apei se produce in cel mai natural mod posibil.

Cat dureaza efectul vitalizant?
Apa revitalizata in carafa TC e stabila structural aproximativ o saptamana, daca nu se intervine cu alte actiuni exterioare. De exemplu unii dintre clientii nostri pun apa din carafa Alladin intr-o sticla de plastic ca sa ia servici, iar in acest caz vitalitatea se pierde dupa o zi pentru ca energia masei plastice are rotatia in sens invers acelor de ceasornic.

De ce este vitalizarea apei in produse TC diferita de alte metode?
Sistemele conventionale de  revitalizare ale apei sunt de obicei integrate instalatiei de apa.  Efectul de stabilizare al acestor sisteme este destul de scazut, deoarece apa este expusa componentelor ce o revitalizeaza doar pentru o perioada relativ scurta de timp. Dupa revitalizare in acest tip de sistem apa isi continua drumul prin alte conducte sau tevi, care ii vor diminua din nou efectul obtinut prin instalatie.
In carafa TC apa ramane in campul vitalizant (viu) pentru minimum cateva minute (sau ore), obtinand efect mult mai durabil, indiferent ca e vorba de carafa Alladin sau Delicate, efectul de revitalizare fiind acelasi. Pretul carafei este semnificativ mult mai mic decat cel al sistemelor de purificare integrate instalatiei iar carafele,prin unicitatea piesei manufacturate si a designului lor innobileaza orice incapere. Procesul de revitalizare al apei in carafa TC se obtine fara a implica si alte resurse cum ar fi: electricitate, magnetism, lucru mental sau alte mijloace subtile.

Exista cercetari cu privire la efectul carafelor TC?
De sapte ani prin feedback-ul excelent  primit de la clientii multumiti avem confirmare garantiei produselor noastre. Exista desemenea studii facute de experti recunoscuti din domeniile medicinei si al energiilor privind structura si modificarea cristalelor de apa. Dar cel mai important ramane totusi experienta si sentimentul de multumire al clientilor nostri.

  • 1970.00 Lei

CONTINE:

 

1 pahar I AM HAPPY

1 pahar I ENJOY LEARNING

1 pahar I CAN DO IT

1 pahar I HAVE A BIG HEART

Structura internă a carafei TC formează o Floare a Vieţii tridimensională în - “centrul inimii” sale, ce radiază armonie care se propagă în toate direcţiile în interior şi în exterior- şi astfel însufleţeşte apa şi mediul înconjurător.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.

Ingrediente:

zahar brut din trestie de zahar* (36,5%), unt de cacao*, pudra de orez* (sirop de orez*, amidon de orez*, faina de orez*) (16,3%), masa de cacao*, aroma de vanilie naturala*

* din agricultura ecologica

Cacao minim 45%

NU CONTINE GLUTEN, LAPTE.

Ingrediente:

unt de cacao*, faina de cocos*, xilitol*, masa de cacao*, inulina*, arome naturale*

* din agricultura ecologica

Cacao minim 48%

Cocos 24%

NU CONTINE GLUTEN, LAPTE.

Ingrediente:

unt de cacao brut*, nectar din flori de cocos* (30%), pudră de cacao*,
scorțișoară, unt de cocos*, roscove*, maca* (0,2%), alge albastre-verzi (0,14%), vanilie* (0,07%), sare de mare

* din agricultura ecologica

Cacao solida 62% minimum.

Ingrediente:

unt de cacao*, nectar de cocos*(29%), pudra de cacao*, scortisoara*, unt de cocos*, roscove, ulei esential de portocale*(0,6%), ulei esential de mandarine*(0,4%), sare de mare

Fără pesticide, fără lactate, fără soia, fără gluten, fara zahar.

Cacao solidă 65%, unt de cacao, sirop de agave, pudră de cacao crudă, unt de cocos, carob, uleiuri esenţiale terapeutice de portocale şi mandarine, scorţişoară, sare Himalaya.

Ciocolata neagra cruda Essential Orange - Ai mai mîncat ciocolată cu portocale şi crezi că ştii ce te aşteaptă: o plăcere aromată şi comfortabilă. Însă surpriza pe care ţi-o oferă această ciocolată este atît de mare, încît hohote de încîntare vor ţîşni din obrajii tăi.

Este în fapt o trufă de ciocolată crudă sub formă de baton, consum-o la temperatura camerei, ca untul lăsat pe masă, cînd textura ei devine moale şi irezistibilă. Astfel, puterea uleiurilor esenţiale terapeutice de portocale şi mandarine creşte, aroma lor înfloreşte în palatul gusturilor tale, iar gura ta va fi o livadă de portocali înfloriţi pentru mult timp.

Beneficii

Dintre toate sortimentele, acesta este cel mai potrivit pentru îmbunătăţirea dispoziţiei, indiferent de cauzele care au afectat-o.

Uleiul esenţial de portocale înveselește şi, împreună cu principiile active din pudra de cacao, poate dinamiza şi motiva, poate stimula curajul şi pofta de acţiune. Cred că este şi un bun mediator între două părţi aflate în tensiune, aşa că poţi oferi Esential Orange unei persoane căreia vrei să îi ceri iertare, să îi aduci alinare, cînd eşti dispus să faci o concesie, să renunţi puţin la orgoliu.

Și pentru copii: Notele amărui sunt învaluite în aromele vesele ale uleiurilor esențiale de mandarine și portocale, așa că poate avea succes la copiii de peste 12 ani, mai ales dacă nu au fost învațați să consume multe dulciuri industriale.

 

Ingrediente:

unt de cacao, nectar de cocos* (25%), pudră de cacao*, scorţişoară*, unt de cocos*, roscove*, fructe goji* (9%), nuca de cocos* (8%) , sare de mare

Poate conţine urme de nuci.

Fără pesticide, fără lactate, fără soia, fără gluten, fara zahar.

Minimum 62% cacao


Ingrediente:

unt de cacao*, nectar de cocos* (23%), pudra de cacao*, unt de cocos*, scorțișoară*, vanilie* (0,08%)și sare de mare

Minimum 85% cacao solida

* din agricultura ecologica

Ingrediente:

unt de cacao*, nectar de cocos*(14%), pudră de cacao*, scorțișoară *și sare de mare

Minimum 75% cacao solida

* din agricultura ecologica

Ingrediente:

nectar din flori de cocos* (29%), unt de cacao*, pudra de cacao*, unt de cocos*, roscove*, ulei esential de grapefruit*(1%), lamaie* (1%) si lime* (0,1%), scortisoara*, sare marina

 

Ingrediente:

boabe de soia*80%, apa, culturi de rhizopus

* din agricultura ecologica

Tempeh este rezultatul fermentarii boabelor de soia fierte si al ciupercilor din clasa Zygomycota. Este originar din Indonezia si a devenit indispensabil in bucataria vegana/vegetariana. Pe langa Tofu si Seitan, Tempeh este  folosit ca inlocuitor de carne deoarece, datorita fermentarii naturale, este mai bine tolerat decat alte produse din soia.

Gustul este placut, cu tonuri de alune de padure si ciuperci si se aronizeaza cu aproape orice alt gust. Textura specifica ii permite sa fie marinat, prajit sau fript, transformandu-l intr-un deliciu culinar. Se consuma atat rece cat si cald, in gustari, antreuri, salate si supe.

Are un continut ridicat de proteine, similar cu al fripturii de vita, dar fiind mult mai sarac in acizi grasi saturati.

Tempeh contine din abundenta acizi grasi polinesaturati si nu contine colesterol. Deasemenea, contine multe vitamine, cum ar fi B6 si B2.

  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos