Fructe uscate

Pentru longevitate si sanatate!

Fructele uscate sunt o sursa sanatoasa de zahar(~70%), fructoza in majoritate, de vitamine, minerale usor asimilabile( fier, potasiu, magneziu, calciu).
Ajuta la normalizarea tranzitului, fiind bogate in fibre; preferabil sa le consumam dimineata, dupa ce le-am hidratat peste noapte.
Sunt tonice si energizante, ideale cand ne simtim obositi, in perioadele de efort fizic si intelectual, in convalescente.
Le putem consuma ca atare sau in biscuiti, prajituri, paine, in salate, in budincile cu orez, adaugate fulgilor de cereale.

RECOMANDARE CASA BIO

Cand ne e foame, si nu avem mult timp la dispozitie, luam o gustare naturala: un amestec de fructe uscate si seminte. Ele induc repede satietatea si previn supraalimentarea.

  • Produsele 1-18 (din 64)
  • « 1 2 3 4 »
    • Sorteaza dupa:

MACESELE SUNT O SURSA BOGATA DE MAGNEZIU.

Ingrediente:
Prune fara samburi. Pot contine urme de samburi. Fara adaugare de sulfati.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.


Descriere:
Snack bogat în elemente minerale. După desigilare trebuie depozitate la rece, ambalaj resigilabil pentru prospeţime.

Întrebuinţare:
Ideale pentru sport, şcoală, birou şi pentru deserturi, poate stimula digestia.

 

Un activator delicios

Prunul(Prunus domestica) aparține familiei rozaceelor(Rosaceae) și este originar din Asia Mică. Există o mulțime de soiuri diferite de prun, dintre care putem aminti prunul italian sau prunul Mirabelle(prune galbene). Astăzi prunii sunt cultivați cu precădere în SUA, Franța și Europa de Est.
Perioada de recoltă a prunelor se întinde de la mijlocul lunii august până în luna octombrie. Datorită faptului că pomii sunt scuturați, doar prunele gata coapte pline de aromă vor cădea în plasele amplasate la baza pomului. După colectarea prunelor, acestea sunt spălate, li se îndepărează sâmburele, iar apoi sunt puse la uscat.

SURSĂ IDEALĂ DE MAGNEZIU PENTRU MEMORIE!

Stafidele acumuleaza, intr-un mod concentrat,  toate proprietatile nutritionale ale strugurilor. 
Dulci ca mierea, delicioase, dand savoare oricarui desert, stafidele, au rolul de a scadea apetitul, reducand in acelasi timpul riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, intaresc imunitatea .Sunt printre putinele fructe care in cantitate rezonabila, gratie aportului energetic, sunt permise in curele de slabire. Nu contin grasimi. Nu au in compozitia lor niciun pic de sare. In schimb contin vitamine( B - ajuta la tratarea starilor de anxietate si totodata si la prevenirea caderii parului, A - ajuta la pastrarea acuitatii vizuale pentru o perioada cat mai indelungata de timp, C - stimuleaza imunitatea), minerale (potasiu - substanta  care ajuta la fludizarea sangelui si la echilibrarea tensiunii arteriale, fier, calciu, magneziu, iod, care se asimileaza repede si usor de catre organism), multe fibre, inlesnind astfel procesul de digestie si aducand colesterolul la un nivel rezonabil. Stafidele sunt bogate in antioxidanti numiti polifenoli avand un rol important in prevenirea aparitiei neoplasmelor, a tumorilor maligne.

Stafidele reprezinta un tonic si un energizant natural al organismului, excelent pentru a combate oboseala si a preveni depresia. . Prin urmare, daca suferiti de anemie sau va simtiti epuizat fizic, nu ezitati sa consumati stafide. Sistemul imunitar nu are decat de castigat, iar anumite afectiuni precum cancerul sau cele ale inimii sunt tinute deoparte.

Le puteti consuma ca desert, inlocuind clasicele bomboane, in checuri, prajituri si cozonaci, dar totodata la micul dejun impreuna cu cereale integrale si seminte, sau pot constitui o sui-generis gustare in momentele dificile sau pur si simplu pentru gustul lor savuros si aportul nutritiv deosebit.

Ingrediente:

banane*, ulei de cocos*, zahar din trestie*

*din agricultura ecologica

Tara de origine:non-UE

Valori nutritionale/100g: Energie: 2173kj/ 519Kcal, Grasimi:34g din care saturate: 29g, Carbohidrati:58g, din care zaharuri 35g, Fibre: 8g, Proteine: 2g, Sare:urme

Smochine Infinity Foods - smochine cultivate ecologic in Turcia.

Sursa bogata in fibre dietetice, smochinele pot fi servite ca atare, ca o gustare delicioasa sau maruntite si adaugate apoi in amestecuri de cereale, musli sau diferite preparate coapte.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1041
kcal 294
Lipide g 0.9
acizi grasi saturati g 0.1
Carbohidrati g 63.9
zaharuri g 47.9
Fibre g 9.8
Proteine g 3.3
Sodiu g urme

100% curmale deshidratate*

* din agricultura ecologica

Continutul ridicat de magneziu si fosfor pe care le contin curmalele, le recomanda ca ajutor pretios pentru buna functionare a sistemului nervos. Contin calciu, sulf, fier, potasiu, vitamine (A, D si complexul de vitamine B), saruri minerale si apa (aproximativ 30%). Asigura aportul de fibre si inlesnesc digestia, putand fi consumate pe tot parcursul zilei pentru un aport de energie.


Smochine Infinity Foods - smochine cultivate ecologic in Turcia.

Sursa bogata in fibre dietetice, smochinele pot fi servite ca atare, ca o gustare delicioasa sau maruntite si adaugate apoi in amestecuri de cereale, musli sau diferite preparate coapte.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1041
kcal 294
Lipide g 0.9
acizi grasi saturati g 0.1
Carbohidrati g 63.9
zaharuri g 47.9
Fibre g 9.8
Proteine g 3.3
Sodiu g urme

Smochine Infinity Foods - smochine cultivate ecologic in Turcia.

Sursa bogata in fibre dietetice, smochinele pot fi servite ca atare, ca o gustare delicioasa sau maruntite si adaugate apoi in amestecuri de cereale, musli sau diferite preparate coapte.

Valori nutritionale UM /100 g
Energie kJ 1041
kcal 294
Lipide g 0.9
acizi grasi saturati g 0.1
Carbohidrati g 63.9
zaharuri g 47.9
Fibre g 9.8
Proteine g 3.3
Sodiu g urme

Fructele goji sunt considerate un superaliment datorită faptului că au în compoziţie 19 aminoacizi şi 21 de oligoelemente. Fructe complexe şi bogate în substanţe nutritive, goji au fost denumite „fructele fericirii sau ale nemuririi”.

Acestea au o mulţime de efecte benefice asupra sănătăţii. Întăresc imunitatea, ameliorează oboseala şi revitalizează organismul.

Datorită conţinutului bogat de antioxidanţi şi în special de carotenoide, fructele goji îmbunătăţesc  vederea. De asemenea, antioxidanţii din componenţa fructelor goji protejează organismul de acţiunea nocivă a radicalilor liberi, împiedicând în acest fel riscul de apariţie a cancerului.

Ajută la menţinerea nivelului normal de colesterol, trigliceride şi glucoză în sânge. Îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi susţin activitatea sistemului nervos.

Sunt recomandate personelor care desfăşoară activităţi fizice intense, care au nevoie de un plus de energie sau celor care doresc să îşi îmbunătăţească starea de sănătate.

Studiile au demonstrat că nutrienţii prezenţi în fructele goji ajută la regenerarea ADN-ului.

Conţin:

• Vitamine: B1, B2, B6, C, E;

• Minerale: calciu, crom, cupru, fosfor, germaniu, magneziu, seleniu, zinc;

• Polizaharide, aminoacizi esenţiali, fitonutrienţi;

• Antioxidanţi, polifenoli, flavonoide;

Beneficii:

• Vitaminizare, remineralizare, revitalizare;

• Întărirea imunităţii;

• Încetinirea procesului de îmbătrânire;

• Susţinerea sistemului circulator;

• Echilibrarea nivelului sanguin de trigligeride, glucoză şi colesterol;

• Îmbunătăţirea vederii;

• Inhibarea dezvoltării celulelor canceroase şi prevenirea cancerului;

• Stimularea apetitului sexual;

• Reglarea funcţiilor renale şi hepatice;

• Echilibrarea nivelului hormonal;

•Funcţionarea optimă a organismului;

 

Ingrediente: fructe goji deshidratate*

*din agricultura ecologica

Caisele uscate certificate organic.

Ingrediente: 100% caise organice.

Se pot consuma ca atare la micul dejun sau intre mese sau se pot utiliza la prepoarate culinare, in special la prepararea prajiturilor.

Caisele uscate certificate organic.

Ingrediente: 100% caise organice.

Se pot consuma ca atare la micul dejun sau intre mese sau se pot utiliza la prepoarate culinare, in special la prepararea prajiturilor.

Ingrediente:

stafide*, ulei de floarea soarelui dezodorizat*.
* produse obtinute din agricultura organica

Ingrediente:
Caise.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Tara de origine: Turcia.

 

Descriere:
Caisele RAPUNZEL se usucă la soare. Dozator de energie bogat în elemente minerale.

Întrebuinţare:
Pentru Müsli, ideal pentru pâine de fructe şi biscuiţi de Müsli.

 

Caisele bio se coc sub soarele din Turcia până la mijlocul lunii iulie. În această perioadă începe recolta caiselor de către agricultorii noștri parteneri  din zona Malatya în estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi și apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . După 3 zile de stat la uscat, caiselor li se îndepărtează sâmburii și apoi sunt din nou puse la uscat pentru încă 3-4 zile.
După ce sunt transportate în Ören, fructele dulci sunt spălate, sortate și supuse unei înghețări rapide, pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele bio Rapunzel își păstrează culoarea portocaliu-maronie și aroma pe o perioadă lungă de timp. Din pricina gustului lor proaspăt-acrișor și datorită dulceții lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o mulțime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite și în Musli, deserturi sau sosuri de fructe. Mâncate în stare pură, caisele reprezintă un important furnizor de energie și minerale, care asigură organismului un aport important de potasiu, fier și vitamine.

Ingrediente:
Prune fara samburi. Pot contine urme de samburi. Fara adaugare de sulfati.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Tara de origine: Franta.


Descriere:
Snack bogat în elemente minerale. După desigilare trebuie depozitate la rece, ambalaj resigilabil pentru prospeţime.

Întrebuinţare:
Ideale pentru sport, şcoală, birou şi pentru deserturi, poate stimula digestia.

 

Un activator delicios

Prunul(Prunus domestica) aparține familiei rozaceelor(Rosaceae) și este originar din Asia Mică. Există o mulțime de soiuri diferite de prun, dintre care putem aminti prunul italian sau prunul Mirabelle(prune galbene). Astăzi prunii sunt cultivați cu precădere în SUA, Franța și Europa de Est.
Perioada de recoltă a prunelor se întinde de la mijlocul lunii august până în luna octombrie. Datorită faptului că pomii sunt scuturați, doar prunele gata coapte pline de aromă vor cădea în plasele amplasate la baza pomului. După colectarea prunelor, acestea sunt spălate, li se îndepărează sâmburele, iar apoi sunt puse la uscat.

 

Ingrediente:
Smochine bio. Nu contin sulfati.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Tara de origine: Turcia.


Descriere:
Snack bogat în elemente minerale. După desigilare trebuie depozitate la rece, ambalaj resigilabil pentru prospeţime.

Întrebuinţare:
Ideale pentru sport, birou şi deserturi.

Ingrediente:
Caise bio.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Tara de origine Turcia.


Descriere:
Snack bogat în elemente minerale. După desigilare trebuie păstrat la rece, ambalaj pentru menţinere proaspătă resigilabil.

Întrebuinţare:
Ideal pentru sport, şcoală, birou şi pentru deserturi.

Caisele(Prunus armeniaca L.) fac parte din familia fructelor sâmburoase, fiind niște fructe foarte apreciate deoarece ne oferă atât o pulpă de fruct dulce și aromată, dar și un sâmbure gustos. Caisul este originar din Orient. Totuși, astăzi, acesta este cultivat în toată zona mediteraneană. Caisul poate crește până la 5 m înălțime și se deosebește printr-o floare de culoare albă-rozalie, cu miros divin.


Caisele se coc sub soarele din Turcia până la mijlocul lunii iulie. În această perioadă începe recolta caiselor de către agricultorii noștri parteneri  din zona Malatya în estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi și apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . După 3 zile de stat la uscat, caiselor li se îndepărtează sâmburii și apoi sunt din nou puse la uscat pentru încă 3-4 zile.


După ce sunt transportate în Ören, fructele dulci sunt spălate, sortate și supuse unei înghețări rapide, pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele Rapunzel își păstrează culoarea portocaliu-maronie și aroma pe o perioadă lungă de timp. Din pricina gustului lor proaspăt-acrișor și datorită dulceții lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o mulțime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite și în Musli, deserturi sau sosuri de fructe. Mâncate în stare pură, caisele reprezintă un important furnizor de energie și minerale, care asigură organismului un aport important de potasiu, fier și vitamine.


Caisele soft  sunt caise dulci Rapunzel,care au fost pasteurizate cu vapori de apa dupa uscare, motiv pentru care ele devin usoare si suculente

  • Produsele 1-18 (din 64)
  • « 1 2 3 4 »
  Produsul a fost adaugat in cos