Legume uscate

Legumele si zarzavatul uscat sunt o modalitate ideala de a fi conservate pentru iarna. Pot fi folosite in supe si mancaruri. Amestecul de zarzavaturi uscate reprezinta un condiment delicios si natural pentru orice mancare.

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Aceste ciuperci incantatoare, recoltate manual, sunt recomandat s ale consumati uscate si nefierte. merg exceptional consumate simple, ca si un snack. sau asezonare pe salate verzi sau amestecate cu cereale - sunt delicioase.

Se pot condimenta supe si sosuri, tochituri sau tocanite, unde-si pastreaza forma si rigiditatea in timpul gatitului.

Usturoi Pudra Bio este obtinut prin maruntirea usturoiului cu ajutorul unor dispozitive speciale, fara tratamente chimice. Ofera un gust extraordinar mancarii, iar usturoiul din compozitie este un bun antioxidant. Nu contine potentiatori de aroma sau alte adaosuri.

Oricine iubeste o mancare gustoasa. Pentru acest lucru, nu trebuie sa lipseasca mirodeniile din bucatarie. Usturoiul pudra este ideal pentru a oferi retetelor tale preferate un gust excelent. Este ideal pentru folosirea in preparatele din bucataria mediteraneeana, precum pizza, musaca, spaghete, peste, salate, sosuri si preparate din carne.

INGREDIENTE: ROSII USCATE LA SOARE, ULEI DE MASLINE, ULEI DE FLIAREA SOARELUI, BUSUIOC, DAFIN.

DIN FLORA SPONTANA DIN ROMANIA

Rosiile sunt o adevarata colectie de vitamine(A,B, C, E si K), minerale (potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu si seleniu), enzime, acizi organici si alte elemente importante pentru organism , cum ar fi licopenul, unul din cei mai puternici antioxidanti naturali.

Dar toate acestea sunt valabile doar pentru rosiile crescute in conditii naturale.

Rosiile deshidratate constituie o delicatesa, in orice mancare ati pune-o. Nu indepartati coaja, acolo se afla pretiosul licopen.

Ingrediente:

rosii uscate sarate* 54%, ulei de masline extravirgin* 46%, rozmarin*

* provin din agricultura ecologica

 

Tara de origine: Italia

Ingrediente:

rosii uscate* 84%, sare

* din agricultura ecologica

Tara de origine: Italia

Ingrediente:

Legume deshidratate (pastarnac, morcov, telina, patrunjel, ceapa, rosii, ardei, cartofi), condiment (piper). Ingredientele sunt maruntite, in proportie variabila. Nu contin aditivi sau conservanti.

Cum se consuma:

Poate fi folosit in ciorbe, tocanite, pentru gustul veritabil al legumelor.


 

 

 

Ingrediente:

legume deshidratate (morcov, telina, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, cartofi, patrunjel frunze). Ingredientele sunt maruntite, in proportie variabila.

Mod de utilizare:

Produsul poate fi folosit pentru condimentarea supelor, ciorbelor sau sosurilor.

Origine: UE/non UE

 

Produsul contine telina. Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.

 

Ingrediente:

ciuperci negre (black fungus:auricularia Polyrica)

Usturoiul Negru (Allium Sativum) este un aliment cu calitati nutritionale recunoscute, care a castigat incet un mare prestigiu de-a lungul secolelor, atat pentru beneficiile sale multiple de sanatate, cat si pentru lista lunga de utilizari.

Cu un deceniu in urma, un proces natural a fost descoperit in Coreea, care elimina mirosul de usturoi, modifica aroma si textura si creste proprietatile sale in sanatate. Usturoiul proaspat este transformat in usturoi negru printr-un proces tehnologic la temperatura si umiditate controlate pentru o perioada prelungita de timp. Se numeste "fermentatie enzimatica", deoarece microorganismele nu intervin in acest proces.

Procesul de fermentare mareste proprietatile usturoiului datorita concentratiei, stabilitatii, valorii biologice si biodisponibilitatii ridicate a nutrientilor. Aceste substante nutritive sunt concentrate intre 2 si 10 ori mai mult in usturoiul negru decat in usturoiul proaspat.
Usturoiul negru este rezultatul unui proces lent de fermentare a usturoiului alb (aproximativ 45-60 de zile), timp in care este expus la conditii optime de umiditate si temperatura prin care se genereaza transformari ale proprietatilor lui. Aceeasta metamorfoza nu numai ca produce schimbari evidente in textura, culoarea, mirosul si gustul sau, dar surprinzator multiplica toate efectele benefice ale usturoiului alb.

Usturoiul negru este antibiotic, diuretic, regleaza digestia, are compusi sulfurosi, acizi linoleici si polifenoli.
Consumat pe stomacul gol, usturoiul negru elimina excesul de lichide din corpul dumneavoastra.
Este un bun diuretic si este bogat in potasiu. Asta il face alimentul ideal entru cei care sufera de boli renale, edeme sau retentie hidrica.
Mai mult, este recomandat si persoanelor cu artrita si dureri musculare.

Produs certificat ecologic.

Ingrediente: 100% pudra de sfecla rosie*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1276KJ/302.50Kcal
Carbohidrati: 50.03g din care zaharuri 44.59g
Fibre: 18.8g
Proteine: 15.51 g
Grasimi: 0.32g din care saturate <0.10g
Saruri: 1919mg

Sugestie de folosire: in sucuri, smoothie, salate, supe creme, etc.
Se poate folosi si ca si colorant natural rosu in diverse preparate culinare.

Produs certificat ecologic

  • Produsele 1-13 (din 13)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos