Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE DE LITCHI MADAGASCAR 250 GR

NATURAL MIERE DE LITCHI MADAGASCAR 250 GR

33.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Litchi, un fruct dulce care apare in sezonul Crăciunului și al Anului Nou în Madagascar, este de asemenea o bună sursă de miere. Mierea de litchi se recoltează în Manakara, in sud-estul Madagascarului. Pădurea de litchi este scăldată în soare, sporind calitatea fructelor și a mierii.

O invitație la călătorie și exotism

Albinele se hrănesc în perioada de înflorire. Apoi, apicultorii adună mierea cu mâna. Munca necesită multă răbdare și grijă pentru a vă asigura că obțineți miere naturală din Madagascar. Mierea este binecunoscută la nivel mondial, deoarece este pură și fără pesticide. Fiecare etapă a procesului se face manual, de la recoltare pana lajunge in borcanul dumneavoastra.

Mierea de litchi are o culoare aurie la vremea recoltei. Apoi cristalizează rapid și devine aproape alba. Are o aromă inegalabilă si un gusr dulce acrisor (copiii o vor iubi in mod special). Păstrează toate notele subtile ale florii de litchi. Este apreciata și pentru aroma sa de trandafir.

Mierea de litchi: o miere exotică cu aromă unică

Pune dimineața un strat subțire pe o felie de pâine pentru a începe ușor ziua. Această miere cremoasă este, de asemenea, un ingredient bun pentru marinadă. Adăugați o linguriță de miere în salata de fructe pentru aroma și gustul ei dulce. Bucurați-vă cu ceai, mai ales înainte de ora de culcare. Ca și mierea de cactus, mierea de litchi este, de asemenea, bogată în calitati terapeutice și un ingredient excelent pentru rețetele naturale de infrumusetare.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos