PRODUSE PENTRU COPII

    • Sorteaza dupa:

INGREDIENTE: BANANE, CAPSUNI, AFINE, CONCENTRAT DE SUC DE LAMAIE DIN CULTURA ECO

INGREDIENTE: PERE, BANANE, CAPSUNI, SUC DE LAMAIE CONCENTRAT DIN CULTURA ECO

 

Detalii Piure Organix, Mere, Capsuni si Mere, Piersici, 2x2x100 g, de la 6 luni

ORGANIX –  2 tipuri de piureuri ecologice: MERE & CAPSUNI si MERE & PIERSICI. 100% fructe ecologice.

Fructele sunt o sursa naturala de vitamine care ajuta in dezvoltarea bebelusului tau. Gama noastra de piureuri din fructe 100% organice ofera copilului tau o varietate de gusturi si arome naturale.

In pachet gasiti doua piureuri de fructe organice pentru a incerca - mere si piersici sau mere si capsuni.

 

Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva la san in primele 6 luni. Totusi, daca alegeti sa incepeti diversificarea mai devreme, ingredientele acestor produse sunt potrivite incepand cu varsta de 6 luni.

 

• Fara zahar adaugat, coloranti si arome artificiale. 
• Fara gluten si produse din lapte. 
• Contin numai zaharuri naturale.
• Potrivite si pentru vegetarieni.

 

Ingrediente (Mere si  piersici):

- Piure de mere ecologice – 94%
- Piure de coacaze negre ecologice – 6%
- Acid ascorbic (antioxidant fara certificare ecologica) - urme

Ingrediente (Mere si capsuni):

- Piure de mere ecologice - 89%
- Piure de capsuni ecologice - 11%
- Acid ascorbic (antioxidant fara certificare ecologica) - urme

 

Mere si  piersici

Informatii nutritionale pentru 100 gr. de produs:

Valoare energetica: kJ/kcal 206/49, Proteine 0.6 g, Glucide 11.0 g din care zaharuri 9.9 g, Lipide 0.3 g din care saturate: urme, Fibre 2.1 g, Sodiu: urme, Echivalent de sare: urme.

 

Mere si capsuni

Informatii nutritionale pentru 100 gr. de produs:

Valoare energetica: kJ/kcal 228/54, Proteine 0.4 g, Glucide 12.0 g din care zaharuri 10.6 g, Lipide 0.6 g din care saturate: 0.1 g, Fibre 2.2 g, Sodiu: urme, Echivalent de sare: urme.

Ingrediente:

gris de grau dur* de calitate superioara

Semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in cereale. Sunt bogate in fibre si contin calciu, fier, potasiu, fosfor si vitaminele A si C:
- fibre de 3 ori mai multe decat in grau;
- fier de 5 ori mai mult decat in grau;
- calciu de 2 ori mai mult decat in lapte.

Efectele pozitive ale expandării pot fi acelea că, prin supunerea cerealelor la temperaturi foarte înalte, se elimină anumite toxine şi se reduce numărul de microorganisme prezente în mod natural în sau pe cereale, şi în plus, s-a observat o uşoară creştere a nivelului de fier în produsul finit. Reacțiile chimice ale cerealelor din timpul procesului de expandare au şi efecte de loc îmbucurătoare: un nivel crescut de amidon, care desensibilizează celulele oganismului la insulină (potenţial risc de diabet); dispariţia lizinei, un amino-acid esenţial care contribuie la absorbţia calciului şi la creşterea masei musculare; simplificarea amidonului complex, fapt ce poate dăuna sănătăţii dinţilor; creşterea indicelui glicemic; distrugerea vitaminei A (beta-caroten); denaturarea proteinelor conţinute de cererale.

Aceasta cereala, lipsita de gluten a fost cultivata inca de acum 8000 de ani.

Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.

Amaranthul supranumit si “ floarea nemuritoare si a frumusetii vesnice”, este o planta medicinala cosmopolita dar si o cereala foarte veche din America de Sud, folosita de azteci si incasi.

In perioada sarcinii si a lactatiei este foarte recomandat consumul regulat de amaranth. De asemenea este foarte indicat daca sunteti vegetarian, daca urmati o dieta fara alimente ce contin gluten, daca incercati sa mancati sanatos pentru sanatatea inimii sau urmati un regim alimentar diabetic. Este un ingredient unic si neobisnuit  dar in acelasi timp dar cu o mare valoare nutritiva. Daca in trecut acesta era consumat de catre razboinici si atleti deoarece le conferea energie si le imbunatea performantele, astazi el are o gama mult mai larga de recomandari si consumatori. Amaranthul are un profil nutritional iesit din comun si anume ne ofera fibre dietetice, calciu, fier, vitamine, minerale, lisina, cisteina precum si aminoacizi si proteine bune. Are un continut foarte redus de sodium, iar grasimile saturate lipsesc cu desavarsire.

Deoarece amaranthul se coaguleaza foarte repede la rece se recomanda a fi consumat cat este cald. Se poate prepara, gati ca oricare alte cereal, dar devine mai lipicios atunci cand este fiert foarte tare, in schimb este deosebit de hranitor. Daca se gateste in oala cu presiune fierberea amaranthului dureaza doar 10 minute. Amaranthul se poate combina excelent impreuna cu hrisca, orezul brun, meiul dar si cu porumbul ceapa si fasolea.

Semintele pot fi adugate cu success la mancarurile inabusite ca un ingredient bogat si agent de ingrosare. Se utilizeaza la prepararea pastelor si a diferitelor copturi, precum si al prepararea painii in amestecuri cu alte fainuri.

Daca se prepara clatite, paste sau diverse turtite se poate folosi amaranth in proportie de 100%. Cereala aceasta are o textura lipicioasa ce contrasteaza cu majoritatea cerealelor care au o textura pufoasa. Aroma amaranthului este usor dulceaga ducandu-ne cu gandul la alune.

Magneziu: joaca un rol in producerea si transportul energiei si ajuta la contractia si relaxarea muschilor, o functie importanta deoarece persoanele cu sindrom de oboseala cronica prezinta adesea o sensibilitate a muschilor.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

In plus, trebuie sa stiti ca un produs certificat BIO inseamna sanatate, este certificat faptul ca nu au fost folosite pesticide si insecticide in procesul de cultivare si de asemenea nici aditivi sau alti compusi chimici in procesul de fabricatie!

Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care contine toti aminoacizii esentiali

In consecinta, este o proteina completa, dar este mai usor de digerat decat proteina din carne si are un continut infinit mai scazut de grasime decat cele mai multe tipuri de carne.Cu gust delicat si valori nutritionale deosebite, contine cei 8 aminoacizi esentiali si este o sursa de Ca, K, Zn, Fe, Mg si vitamine din complexul B. Inlocuieste orezul in preparate ca: pilaf, garnituri, umpluturi sau deserturi Isi mareste volumul de 4 ori. Nu contine gluten.
Considerat aliment de baza in civilizatia incasa, astazi se cunosc peste 1800 de varietati de quinoa.

Desi face parte din familia cerealelor, este de fapt o pseudo cereala intrucat se situeaza la interferenta dintre cereale si ierburi.

Denumita si “cereala care bate carnea” datorita nivelului proteic care il depaseste pe cel al multor tipuri de carne, aceasta proteina vegetala are exceptionalul merit ca nu produce colesterol sau rigidizarea arterelor.

Proprietatile semintelor comestibile de quinoa reduc cantitatea de grasimi din sange si previn formarea placilor de aterom, reducand riscul de atac de cord.

Contine de asemenea fibre si aproape toti aminoacizii esentiali cunoscuti, care se gasesc extrem de rar in proteina vegetala.

Magneziu: acest mineral valoros poate micsora nivelurile de oxalati nocivi, o componenta majora a multor pietre la rinichi.

Quinoa este deosebit de bogata in saponine, care pot ajuta prevenirea cancerului si a bolilor de inima.

 

Efectele pozitive ale expandării pot fi acelea că, prin supunerea cerealelor la temperaturi foarte înalte, se elimină anumite toxine şi se reduce numărul de microorganisme prezente în mod natural în sau pe cereale, şi în plus, s-a observat o uşoară creştere a nivelului de fier în produsul finit. Reacțiile chimice ale cerealelor din timpul procesului de expandare au şi efecte de loc îmbucurătoare: un nivel crescut de amidon, care desensibilizează celulele oganismului la insulină (potenţial risc de diabet); dispariţia lizinei, un amino-acid esenţial care contribuie la absorbţia calciului şi la creşterea masei musculare; simplificarea amidonului complex, fapt ce poate dăuna sănătăţii dinţilor; creşterea indicelui glicemic; distrugerea vitaminei A (beta-caroten); denaturarea proteinelor conţinute de cererale.

Ingrediente:

gris fin din grau spelta*, gris fin din grau ancestral einkorn*

*din agricultura ecologica

Un gris destinat in special copiilor, plin de nutrienti datorita graului spelta si graului einkorn.

Produs certificat organic.

Baton pentru copii, din fructe, semințe și cereale.

Fara zahar adaugat, coloranti, arome si aditivi.

Ingrediente:

35.5% prune, 13% coacăze, 12% merișoare, 10% stafide brune, 10% alune de pădure, 8% fulgi de ovăz, 5% semințe de in, 3% nuci, 3% migdale, 0.5% vanilie.

 

Un mod ideal de a incepe ziua pentru cei mici, cerealele in forma de bilute si mini-banane Erdbar sigur le va capta atentia.

Potrivite pentru copilasi incepand de la varsta de 1 an.

Ingrediente:

faina de orez*, faina de porumb*, faina de ovaz*, pudra de banane*, suc de mere concentrat* (4%), scortisoara* (0,8 %), vitamina B1.  Nimic altceva.
*din agricultura ecologica

Cereale pt. mic dejun cu banane si cirese bio 125g

-vegan, bio-

Un mod ideal de a incepe ziua pentru cei mici, cerealele in forma de bilute si mini-banane Erdbar sigur le va capta atentia.
Potrivite pentru copilasi incepand de la varsta de 1 an.

Ingrediente:

faina de orez*, faina de porumb*, pudra de banane* (7%), suc de cirese concentrat* (2%), capsuni pudra*, pudra de cirese* (1%), suc de morcov negru concentrat*, vitamina B1. Nimic altceva.
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1450kJ / 346kcal
Proteine: 6.7g
Carbohidrati: 75 g
din care zaharuri: (*zaharul continut in mod natural de produsele din compozitie) 12.8g
Grasimi: 1.7g
din care saturate 0.5g
Fibre: 3.1g
Saruri: 0.17g
100% vegan

Produs certificat ecologic

Fabricat in Germania

Musli cu banane, mere si afine bio 200g

-vegan, bio-

Un mod ideal de a incepe ziua pentru cei mici, musli delicios cu banane, mere si afine. 
Potrivite pentru copilasi incepand de la varsta de 1 an.

Ingrediente:

fulgi de ovaz* (76.5%), grau si orez expandat* (8.5%), banane pudra* (8%), bucatele de mere uscate* (3%), afine* (2%), mere pudra* (2%), vitamina B1 (0.61mg). Nimic altceva.
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1512kJ / 361kcal
Proteine: 11g
Carbohidrati: 65.9 g
din care zaharuri(*zaharul continut in mod natural de produsele din compozitie) 11.2g
Grasimi: 4.8g
din care saturate 0.9g
Fibre: 10g
Saruri: 0.01g
100% vegan

Produs certificat ecologic

Fabricat in Germania

Ingrediente:

stafide uscate* 80%, caise uscate* 20%

100% instant
Mod de preparare: Puneti intr-un bol o portie dorita din gris de hrisca, turnati cu apa fierbinte sau cu lapte pana acopera cu un cm grisul si se lasa 3 minute. Dupa gust puteti adauga fucte uscate, miere, zahar, sare, unt, condimente, etc. Se poate folosi la ingrosarea supelor, muncarurilor, la prajituri, sau la musli ca suplimentare.


Ingrediente:

hrisca

Nu contine conservanti, coloranti artificiali, zahar, sare sau alte aditivi chimicale. Consumati toate produsele noastre instant: gris din orez, gris din porumb, gris din mei

Musli Eco pentru copii cu MERE si MANGO SESAME STREET pot deveni gustările si micul dejun preferate pentru întreaga familie. Musliul de la Sesame Street reprezintă o compoziție specială de ingrediente de înaltă calitate din agricultura ecologică și conving pe iubitorii de cereale ca vor decoperi un gust unic.

Ingrediente:

FULGI DE GRAU INTEGRALI*, FULGI DE OVAZ INTEGRALI*,stafide* 6%, FULGI INSTANT DE SPELTA * (FAINA SPELTA*, tiamina (vitamina B1)), faina de mere* 4%, fulgi de mango*4%, FULGI DE SPELTA* *Din agricultura ecologica.

Analiza nutritionala: Valori energetice/100G : 1438/341/100g, grasimi 2.9 g/100g din care acizi grasi saturati 0.6 g, carbohidrati 62 g/100g din care zaharuri 12.3 g, fibre 12 g/100g, proteine 10.6 g/100g, sare 0,01g/100g, sodium <0,01g, vitamina B11,00mg.

Alergeni: Poate contine LAPTE, SOIA, TELINA, NUCI, SUSAN, MIGDALE

Conditii de pastrare si consum: Se pastreaza în loc racoros si uscat. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Certificat: DE -OKO-001 UE/ NON UE.

Ingrediente:

faina de orez 67%, faina de porumb 12%, legume (sfecla, spanac) 1%

Cereale bebelusi Organix Orez Porumb cu Banane si Capsuni, 6 luni+ fara lapte, potrivite pentru inceputul diversificarii. Nu au adaos de zahar, nu contin gluten, contin numai zaharuri naturale. Fara coloranti, dar si ingredientele naturale pot pata. Pot contine urme de nuci, pentru ca sunt fabricate intr-o fabrica in care se utilizeaza si nuci.

Ingrediente:
faina ecologica de orez 55%, faina ecologica de porumb 36%, fulgi ecologici de banane 6%, pudra ecologica de capsuni uscate prin liofilizare 3%, vitamina B1<1%. Ambalat in atmosfera protectoare.

Cum se prepara?
Pune 2 linguri rase de cereale intr-un bol curat. Adauga 6 linguri din laptele obisnuit al bebelusului, rece sau incalzit. Amesteca bine pana cand se omogenizeaza. Se consuma in 30 de minute (in timp, compozitia se ingroasa).

Ingrediente:

fenicul*

 

20 plicuri x 20 gr

Ingrediente:

mere*, macese*, morcovi*(17%), sfecla rosie* (3,5%)

* din agricultura ecologica

  Produsul a fost adaugat in cos