Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE DE JUJUBE MADAGASCAR 250 GR

NATURAL MIERE DE JUJUBE MADAGASCAR 250 GR

52.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Mierea de Jujube face parte incontestabil din specialitățile Ilanga. Arborele Jujube poate fi găsit în țările tropicale și subtropicale. În Madagascar, fructele lor gustoase sunt izbitor de suculente și delicioase. Ilanga vrea să descoperi acest fruct destul de putin cunoscut, care are arome inegalabile asa ca a pregătit această miere pentru dumneavoastra.

Mierea de Jujube este dulce, cu o aromă inegalabilă. Este foarte eficienta împotriva bolilor hepatice. Sunt cunoscute efectele sale terapeutice pentru bolile de piele și diabetul. Se crede, de asemenea, că are proprietăți afrodisiace.

Miere care inspiră bucurie și sarbatoare

Cu notele sale lemnoase și fructate, mierea de Jujube este ușor asemanatoare cu mierea de Cactus. Aroma rafinată provine din metoda tradițională de recoltare fără a folosi nicio mașină. Bucurați-vă de ea alaturi de putina brânză, pâine proaspătă sau un simplu pahar cu ceai de lămâie. Fermierii malgași o mănâncă de dimineață și cu „sosoa”, terci de orez. Este cel mai apreciat mic dejun in inaltimile din Madagascar. Dulceața sa va încânta gustul. Bogată în acizi grași, glucoză și vitamine, această miere este perfectă pentru copii.

Mierea de Jujube, miere rară și cea mai râvnită din lume

Arborele Sidr sau arborele sălbatic este cunoscut de secole pentru proprietățile sale vindecătoare grozave. În Sura, Coranul se referă la beneficiile acestei mieri rare. Se spune ca aceasta miere ar exista în Rai. Mierea de Jujube poate accelera procesul de vindecare a diferitelor boli.

Albinele zboară pe distanțe mari pentru a extrage acest nectar din copacii jujube. Nectarul este atât de intens încât multe albine nu pot face decât o medie de 10 călătorii în viața lor. Numită și Sidr Maliky sau jujube regal, această miere provine de la arbuști spinoși. Fructul lor, jujubul, are o culoare roșiatică.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos