Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE DE MOKARANA MADAGASCAR 250 GR

NATURAL MIERE DE MOKARANA MADAGASCAR 250 GR

39.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Cauti ceva nou si gustos? Ilanga o are deja: este Mokarana ! Mokarana este o specie locală unică de copac, oferind o miere unica,rafinată atunci când este colectata corect. Prezintă, de asemenea, o netezime de neegalat a unui parfum fructat atipic.

Mierea de Mokarana, cunoscută și sub numele de Miere Macaranga, este unică. Provine din pădurile Mokarana din Madagascar, de unde și aroma sa excepțională. Mokarana este o plantă endemică a țării, ceea ce face ca mierea sa să fie rară și foarte apreciată.

Mierea de Mokarana, o miere rară, cu arome inegalabile

În timpul toamnei australiene, înflorirea Mokarana oferă peisaje spectaculoase. Merită să vizitați regiunea Vatovavy Fitovinany pentru a o admira. Mokarana produce o miere aromată dulce și delicioasă. Este ingredientul cheie pentru un mic dejun energizant. Are note fructate. Ca și mierea de mangrove, care este și o miere rară din Madagascar, mierea de Mokarana este cremoasă și dulce. Culoarea maro și prospețimea sunt foarte apreciata de cunoscători. Este potrivita pentru îndulcirea sau aromatizarea fină a ceaiurilor și pentru a face un smoothie delicios.

Virtutile speciale din borcanul tau

Stupii noștri se află în inima pădurilor Mokarana din insulă. Mugurii Mokarana sunt ascunși sub frunzele lor mari. Albinele explorează întreaga pădure pentru a le găsi și a-și extrage nectarul. Folosiți acest indulcitor natural pentru ceaiuri sau rețete pe bază de miere. Bunicile sau „mamabe”, cum le numesc fermierii malgași, o folosesc pentru a calma bebelușii. Un strat subțire din această miere poate calma erupțiile de pe pielea delicată a bebelușilor. Fiecare poate beneficia, de asemenea, de proprietățile sale vindecătoare în caz de tuse sau dureri în gât. Pentru virtuțile sale de infrumusețare, mierea de Mokarana este excelentă pentru înmuierea și hrănirea pielii.

Tara de origine: Madagascar

ILANGA NATURE, un nou cercetător în domeniul mierii, vrea să te ducă în Madagascar prin mierea sa rară și naturală, cu nume fermecătoare. Recoltata direct, prin metode tradiționale din părți îndepărtate ale insulei, mierea noastră din Madagascar are la baza idealuri umaniste și de protecție:

- conservarea tehnicilor apicole locale

- protejarea ecosistemului endemic al Madagascarului

- menținerea aromelor rare și originale

Alături de călătorie și exotism ca esență, oferim miere cu un gust și o aroma inegalabile. Fie că sunteți un novice curios sau un cunoscător experimentat, vrem să vă surprindem. Pentru a face acest lucru, vă oferim mierea Madagascarului, așa cum nu ați experimentat-o niciodată pana acum.

O miere din Madagascar, o călătorie: Acesta este angajamentul nostru!


Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos