Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE DE "PIPER ROZ" DE MADAGASCAR 250 GR

NATURAL MIERE DE "PIPER ROZ" DE MADAGASCAR 250 GR

48.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Fructele de padure roz din Madagascar nu sunt doar impecabile pentru a vă înveseli bucătăria! Știati că fructele de pădure roz - piperul roz AKA și piperul fals - ar putea fi, de asemenea, savurate ca miere? Vino să întâlnești această aromă atipică la Ilanga și înfrumusețează-ți palatele tale și ale prietenului tău!

Virtutile piperului roz nu sunt o poveste, iar mierea de piper roz beneficiază de ele.

Mierea de piper roz va spori, de asemenea, momentele de bucurie împărtășite cu familia. Aceasta va adăuga o notă dulce meselor de sărbătoare. Dulceața sa va stârni papilele gustative și dimineața. În plus, consumul unei linguri de miere seara te va ajuta să dormi mai bine. Păstrați întotdeauna borcanul de miere la îndemână pentru nenumăratele sale beneficii. Mierea de fructe roz de Madagascar are proprietăți antiinflamatoare, vindecătoare și antiseptice. Nuanța sa brună amintește de mierea Niaouli, o altă miere naturală cu multe virtuți.

Mierea naturală își păstrează aroma completă prin recoltarea manuală

Mult mai mult decât o promisiune de arome pentru pasionații de mâncare, fructele de culoare roz sunt mici minuni ale naturii. Plantele din regiunile tropicale sunt mellifere. Mierea de piper roz spune întreaga poveste a populației dintr-o parte puțin cunoscută și îndepărtată a lumii. Multe familii de apicultori obțin un venit anual decent din stupii noștri din regiunea centrala a insulei, Antananarivo. Acești oameni se confruntă cu soarele și ploaia pentru a avea grijă de stupii și albinele care produc miere pură. Într-adevăr, procesul se desfășoară fără utilizarea vreunei mașini. Scopul este de a asigura calitate și de a oferi o muncă decenta apicultorilor. Culoarea maro a mierii reflectă calitatea superioară.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos