Otet

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

cidru de mere 50%, apa 50%

Oricand in supe, sosuri, marinate sau dressinguri.

Mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene, scrise in urma cu mai bine de trei milenii, otetul de mere are proprietati antiseptice si detoxifiante.

Otetul produs din mere filtrate si nepasteuriate care contin minerale:

-fosfor

-magneziu

-calciu

-fluor

-fier

Datorita elementelor nutritive pe care le contine (potasiu, magneziu, fosfor, vitamine B, vitamina C, antioxidanti) si datorita efectului puternic dezintoxicant, este benefic in curele de slabire prin accelerarea arderii grasimilor precum si la tratarea diferitelor boli cum ar fi colesterolul, dischinezia biliara, anemie, bolile reumatice, acnee, etc.

Ajuta la eliminarea deseurilor, combatand constipatia si implicit la purificarea sangelui.

Dezintoxicarea este importanta pentru pastrarea si ameliorarea sanatatii, deoarece majoritatea bolilor, si in special cele grave, sunt cauzate de acumularea toxinelor in organism precum si a grasimilor in surplus.

Otetul de cidru de mere combate halena si intareste sistemul imunitar.

Ingrediente:

otet de mere nefiltrat*

Otetul de mere nefiltrat  este fermentat natural si nu este filtrat pentru a-i pastra aroma si toate enzimele valoroase.

Sedimentarea naturala este posibila si nu reduce calitatea acestui produs.

Pentru a obtine o bautura racoritoare si reimprospatatoare se adauga 1 lingura de otet de mere la un pahar de apa minerala.

Ingrediente:

otet din mere*

Condiment dulce, siropos, din orez dulce „Japanese – Rice Mirin” Clearspring. Nu contine zahar sau conservanti, fiind preparat doar din orez cu putina sare adaugata la final. Produs in Japonia.

„Rice Mirin” este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a koji si imbatranire atenta timp de noua luni. Orezul dulce este folosit pentru a inlocui amidonul mai ieftin regasit ca ingredient in alte produse de pe piata.

Fermentarea cu ajutorul culturii de koji creste biodisponibilitatea nurientilor din alimente (raportul dintre cantitatea de substanta activa si viteza cu care aceasta este cedata, absorbita in organism, ajunge la locul de actiune si isi manifesta efectul biologic).

Mirin este unul dintre cele mai importante ingrediente ale bucatariei japoneze, preparat din orez glutinos aburit si amestecat cu koji si shochu.

  • Koji – boabe de orez sau soia fierte si inoculate cu o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosite pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.
  • Orez glutinos – cu continut mare de amilopectina, componenta a amidonului care in timpul prepararii termice este eliberata din bobul de orez, facand ca acesta sa devina lipicios.
  • Shochu – o bautura alcoolica japoneza de baza, alaturi de sake, preparata din orez, cereale sau cartofi dulci, cu un continut de alcool de aproximativ 30-40 la suta, ingredient cheie pentru mirin.

Ingrediente: orez dulce – 35 la suta, apa, cultura de orez (koji), sare.

Recomandari: Mirin este folosit pentru a indulci si a da profunzime aromei diverselor preparate culinare.

Ingrediente:

otet din cocos*

*Ingredient din agricultura ecologica.

Informatii nutritionale/100g:

Energie:96kj/22kcal,

Proteine:0.2g, Carbohidrati:0.8g din care zaharuri 0.8g,

Grasime:0.1g din care saturate 0.1g, Fibre:0.1g, Sare 0.025g.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos