ECO OREZ KONJAK 300 GR
ECO OREZ KONJAK 300 GR
-
Disponibilitate: În stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Prezentare: 200 g
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
- ofera mult dorita senzatie de satietate;
- regleaza glicemia.
Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .
Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.
Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!
Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.
Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.
Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.