Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL SAPUN CU LAVANDA 70 GR

NATURAL SAPUN CU LAVANDA 70 GR

17.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Minunate esențe de Crăciun, scorțișoară, portocală și lavandă!

Săpunurile By Coșul cu lavandă vin să hidrateze pielea în sezonul rece și să vă relaxeze simțurile. Modele diferite pe toate gusturile…

Săpunul natural de lavandă ne alintă pielea obosită, prin parfumul lui ne induce o stare de relaxare, reducând anxietatea și stresul. Curăță în profunzime, asigură o hidratare masivă și catifelează. Uleiul esențial de lavandă din compoziția săpunului are proprietăți cicatrizante, antifungice, antiseptic și antiinflamatoare. Este indicat pentru toate tipurile de piele. Patru tipuri la alegere: simplu, semințe de mac, tărâțe de grâu sau zaț de cafea.

Săpunul natural de lavandă ne alintă pielea obosită, prin parfumul lui ne induce o stare de relaxare, reducând anxietatea și stresul. Curăță în profunzime, asigură o hidratare masivă și catifelează. Uleiul esențial de lavandă din compoziția săpunului are proprietăți cicatrizante, antifungice, antiseptic și antiinflamatoare. Este indicat pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente:

Uleiuri de bază saponificate: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de lavandă.

Mod de utilizare: se aplică pe pielea umedă, se masează ușor și se clătește cu apă din abundență.

Atenționări: Doar pentru uz extern. Nu este recomandat persoanelor cu hipersensibilitate la ingredientele produsului. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Recomandare:

 

Pentru utilizarea mai îndelungată se recomandă păstrarea săpunului într-un mediu curat, uscat și aerisit, la temperatură sub 25° C, ferit de razele directe ale soarelui.

PRODUS ÎN ROMÂNIA – Susținem produsele 100% românești!

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos