Produsul a fost adaugat in cos

WARMIE TUP 2,25 L

WARMIE TUP 2,25 L

200.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Warmie Tup 2.25l

Servește și savurează!

Încălzește mâncarea și păstreaz-o caldă mai mult timp - acum ai gama cea nouă și elegantă, practică și ușor de folosit!

Puteți încălzi alimentele la microunde. Vas rezistent la o temperatură cuprinsă între 0°C şi 120°C.

Vasul Warmie-Tup de 2, 25 L este alcatuit din 2 boluri, exterior (alb) 2,4 L şi unul interior, mai mic (roșu) 2,25 L.

Vasele interioare şi exterioare, de ambele dimensiuni, au fost concepute pentru a fi folosite atât separat, cât şi împreună.

 • Izolaţia cu pereţi dubli se realizează introducând vasul interior în vasul exterior al setului respectiv, creând o pernă de aer între pereţi. Capacul este de asemenea conceput cu izolaţie cu pereţi dubli.
 • Mânerul de pe capac este prevăzut cu un cârlig care permite aşezarea capacului pe marginea vasului exterior în poziţie verticală. Cârligul trebuie fixat întotdeauna pe partea fără mâner a vasului.
 • Pentru a separa vasele, aşezaţi degetele mari pe suprafaţa plană din interiorul vasului interior, în acelaşi timp trăgând mânerele cu celelalte degete. Vasul exterior va rămâne pe masă la ridicarea vasului interior.
 • Pentru a dezasambla capacul, puteţi separa cele două componente de bază aşezând degetul mare pe limba de la partea opusă a mânerului. (Mânerul nu este proiectat pentru a fi dezasamblat).

Pentru rezultate optime

 • Căldura maximă este reţinută când vasul interior este umplut până la linia de nivel maxim şi spaţiul din capac este închis complet. Acest lucru se realizează rotind capacul în aşa fel încât mânerul capacului să fie aliniat cu unul dintre mânerele vasului
 • Capacul prevăzut cu izolaţie cu pereţi dubli vă ajută să păstraţi alimentele fierbinţi chiar şi atunci când lingura de servire este introdusă în vas. Dacă doriţi să creaţi spaţiu pentru lingura de servire, rotiţi capacul cu 90° şi aliniaţi mânerul acestuia la marginea fără mâner a vasului.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos