Produsul a fost adaugat in cos

ECO TURMERIC PUDRA 50 GR

ECO TURMERIC PUDRA 50 GR

11.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Turmenicul, cunoscut in principal sub forma de pudra galbena, este de fapt un rizom al unei plante perene tropicale. Datorita relatiei apropiate cu ghimbirul, aceasta planta este cunoscuta si sub numele de ghimbir galben. Taramul de origine al turmenicului este Asia de Sud, si traditia cultivarii acestuia depaseste 5 mii de ani. In India, de unde a si aparut in Europa, turmenicul este folosit nu doar ca si ingredient alimentar, ci si in medicina si alte ritualuri stravechi. Turmenicul este aurul Indiei. De secole este folosit in arta medicala Ayurveda, fiind un antioxidant puternic cu proprietati antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene si anti cancer.

Turmenic Bio este un produs compus din turmenic macinat, provenit din agricultura ecologica in proportie de 100%. Este un ingredient ideal in retetele de supe sau mancaruri de pui si este folosit ca si ingredient in alte tipuri de condimente, precum curry. Are un puternic efect antioxidant , fiind considerat un antibiotic natural. Nu contine potentiatori de aroma sau alte adaosuri.

Turmericul este un condiment foarte des folosit in amestec cu alte plante. Este o planta de origine asiatica si mai este cunoscut sub numele de curcuma. Acesta poate fi folosit si la sosul de mustar si are nenumarate proprietati benefice pentru sanatate.

Ingrediente : pudra turmeric * 100% (* ingredient certificat ecologic).

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos