Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE DE EUCALIPT MADAGASCAR 250 GR

NATURAL MIERE DE EUCALIPT MADAGASCAR 250 GR

38.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Mierea noastră de Eucalipt este o miere excepțională dintr-o varietate de Eucalipt endemică în Madagascar. Este colectata în pădurile de munte din regiunea Analamanga, la câțiva kilometri de capitala. Datorită aromelor sale intense și gustului delicios, mierea de eucalipt a câștigat inima mulțor pasionați de miere.

O comoară a stupului cu arome lemnoase și caramelizate

Mierea de eucalipt este un produs cu adevărat remarcabil. Este o miere monoflorala care poartă numele copacului din care a fost colectat nectarul. Aroma sa intensă de mentă ne amintește decorul original la 800m de altitudine. Ar putea fi asociat cu mierile poliflore de munte datorita gustului său subtil de mentă. Textura sa cremoasă este ideală pentru preparatele gastronomice, precum și pentru ceaiuri. De asemenea, este recomandata pentru deserturi și prăjituri. Dacă doriți să adăugați note florale sau să înlocuiți zahărul, este mierea perfectă pentru deserturi. Este ușor acrisoara și este ingredientul principal pentru cele mai bune marinade.

Mierea de eucalipt este recomandată in cazul multor probleme de sănătate

Poate fi utilizata pentru combaterea infecțiilor respiratorii: astm, tuberculoză, bronșită, etc. Ușurează tusea, durerile în gât și protejează împotriva răcelilor. Mierea de eucalipt este de asemenea un antiseptic intestinal și urinar, un antispasmodic și un deparazitor. O lingură din această miere unică poate ameliora probleme stomacale, cum ar fi gazele, vărsăturile și indigestia. Se păstrează bine dacă este depozitata corespunzător, ferita de luminia și la temperatura camerei.

ILANGA NATURE, un nou cercetător în domeniul mierii, vrea să te ducă în Madagascar prin mierea sa rară și naturală, cu nume fermecătoare. Recoltata direct, prin metode tradiționale din părți îndepărtate ale insulei, mierea noastră din Madagascar are la baza idealuri umaniste și de protecție:

- conservarea tehnicilor apicole locale

- protejarea ecosistemului endemic al Madagascarului

- menținerea aromelor rare și originale

Alături de călătorie și exotism ca esență, oferim miere cu un gust și o aroma inegalabile. Fie că sunteți un novice curios sau un cunoscător experimentat, vrem să vă surprindem. Pentru a face acest lucru, vă oferim mierea Madagascarului, așa cum nu ați experimentat-o niciodată pana acum.

O miere din Madagascar, o călătorie: Acesta este angajamentul nostru!

 

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos