Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ULEI ESENTIAL DE SMIRNA 5 ML

NATURAL ULEI ESENTIAL DE SMIRNA 5 ML

100.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

La mare căutare încă din cele mai vechi timpuri, Smirna te va îmbia cu parfumul său lemnos, condimentat, ușor ierbaceu, cu iz de fum care înlocuiește apatia cu puterea și forța în vremuri tulburi. Fortifică mintea și și oferă motivație.

Uleiul nostru esențial de Smirnă este 100% natural și pur, având cel mai înalt grad terapeutic. Îți tratează atât afecțiunile pielii cât și pe cele ale sistemului respirator, datorită efectului său antibacterian, antiinflamator și antiviral.

Smirna, în special sub această formă de ulei esențial, are proprietăți minunate. Acționează împotriva pielii uscate, eczemelor, rănilor sau ridurilor. Mai mult, ajută în tratamentul gâtului inflamat, bronșitei, tusei și gripei. Să nu mai spunem de mirosul său îmbietor!

Alege uleiul esențial de smirnă pentru efecte vizibile și tratamente eficiente!
 
Commiphora myrrha
 
Beneficii terapeutice: Anti-inflamator, antimicrobial, antiseptic, astringent, balsamic,  carminativ, cicatrizant, expectorant, fungicid, sedativ, stimulant, stomahic, tonic, uterin.
Metoda de extragere: Distilarea la abur a rășinii uleioase.
Caracteristici: Lichid uleios de culoare galben deschis până la ambră, cu un miros cald, ușor condimentat, medicinal. Se combină bine cu uleiuri de tămâie, santal, chiparos, ienupăr, mandarin, geraniu, patchouli, cimbru, mentă, lavandă și pin.
Constituenți principali: Heerabolen, limonen, dipenten, pinen, eugenol, cinamaldehidă, cuminaldehidă, cadinen, printre altele.
Precauții: Nu folosiți în sarcină. Evitați concentrațiile mari. Produce somnolență.
 
AROMATERAPIE
Îngrijirea pielii: Ciuperca piciorului și alte infecții fungice, piele crăpată și uscată, eczeme, răni, riduri, piele matură (nu irită și nu sensibilizează), infecții ale gingiilor și ulcerații bucale.
Circulație, mușchi și încheieturi: Artrită.
Sistemul respirator: Bronșită, astm, răceli, tuse, gripă, gât inflamat, răgușeală, pierderea vocii.
Sistemul digestiv: Diaree, dispepsie, flatulență, hemoroizi, pierderea apetitului.
Sistemul genito-urinar: Amenoree, leucoree, prurit, candida.
Energetic: Smirna are o conexiune străveche cu spiritualitatea, inspirația, cunoașterea și forța. Uleiul esențial de smirnă este folosit în rugăciune, meditație, vise ghidate, precum și pentru atingerea unor stări de conștiință superioare. Ajută la respirație, întrucât încetinește ritmul acesteia și o face mai profundă, fiind un bun sedativ și calmant. Smirna este folosită pentru clarviziune și este eficientă la curățarea și purificarea corpului energetic. Totodată ajută la vindecarea rănilor emoționale profunde. Smirna, ca și tămâia, susține vindecarea și sprijină vitalitatea și longevitatea.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos